https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Kako so pomurski dijaki žurali na maturantskem izletu

19.08.2011 ob 21:07  

Po treh letih pridnega učenja se veliko dijakov srednjih šol odloči za maturantski izlet. Zabave, druženje s sošolci in razredniki, izleti, ples do jutranjih ur so sestavni del slehernega izleta.

Pomurske dijake smo povprašali o njihovih izkušnjah, ki so jih doživeli na maturanstkem izletu na Krfu – občutki so pozitivni, vsi pa bi se, če bi imeli možnost, izleta še enkrat z veseljem udeležili.

Tilen Buzeti: Tistim, ki niso šli, je lahko žal!

"Izlet je bil zame neke vrste pika na i dijaškega življenja. Ena najlepših izkušenj, katere se bom zagotovo spominjal še kar lep čas. Na izletu smo se tesneje povezali z razredom, sprostile pa so se tudi nekatere spone med dijaki in razrednikom.  Zabave na Krfu so bile odlične in prav vsake se bom z veseljem spominjal. Pohvalil bi vso Mondialovo osebje, ki je poskrbelo za nepozabno doživetje.

Najbolj pa se mi je vtisnil v spomin grški večer, kjer smo odkrili, da so tudi temperamentni Grki pravi zabavljači. S svojim odličnim plesom in glasbo so dodobra ogreli maturante, kateri smo se jim pridružili na odru in z njimi žurali do jutranjih ur. Kar sem pogrešal na maturantskem izletu, so mogoče bili nekateri sošolci, katerim pa je lahko žal, da se niso udeležili izleta. Sam sem mnenja, da je to izkušnja, katero bi moral doživeti sleherni dijak. Maturantskega izleta bi se z veseljem udeležil še enkrat, zato smo se s sošolci odločili, da ga bomo poskusili podoživeti naslednje leto, in sicer na ‘’after matura’’ letovanju v Zrčah."

Anja Potočnik: Komaj čakam naslednje leto in after party na Pagu

"Na izletu smo se imeli fantastično, zato že komaj čakam naslednje leto, da bomo na After matura partyju na Pagu ponovili vse letošnje dogodivščine. Najbolj všeč mi je bila plaža Glyfada, kjer smo imeli beach party, ter tudi Red love party, ko smo se vsi oblekli v rdeče in porisali s srčki. Pogrešala nisem prav ničesar, tako  da bi z veseljem ostala do konca počitnic."

Blaž Grabar: Občutki po maturantskem izletu so neverjetni

"Občutki po tem dogodku so neverjetni – to doživiš samo enkrat, zato bi se po mojem mnenju vsak moral udeležiti maturantskega izleta.  S sošolci smo se predvsem družili, se tudi udeleževali izletov, najbolj pa mi je bilo všeč to, da smo pravzaprav žurali dan in noč. Če bi imel priložnost, bi se izleta zagotovo udeležil še enkrat."

Bianka Bačič: Ne le enkrat, šla bi še večkrat



"Imela sem se fenomenalno; zame je bilo to nepozabno doživetje. Ne bi se mogla odločiti, kaj mi je bilo na izletu najbolj všeč, saj mi je vse ostalo v zelo lepem spominu – od Red love party-ja do grške večerje, vsak party je bil dober po svoje. Pogrešala nisem prav ničesar in definitivno bi šla ne le enkrat, temveč še kar nekajkrat."

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.