https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Lendavsko podjetje Virs v razvoj tehnološko zahtevnih izdelkov

07.12.2020 ob 6:05  

Podjetje Virs d.o.o. iz Lendave, ki se ukvarja z varilnimi in rezalnimi sistemi, se zadnja leta posveča tudi razvoju tehnološko zahtevnih izdelkov, med katerimi je lastna celica za robotsko lasersko varjenje.

Solastnik in prokurist podjetja Aleš Puklavec je povedal, da je projekt razvoja celice za robotsko lasersko varjenje izjemen, saj bodo prvi v Sloveniji, ki bodo ponudili tak produkt. »LaserFlex je kompaktna laserska varilna robotska celica z odlično usklajenimi komponentami, ki imajo neomejene možnosti za nadgradnjo. Sistemska rešitev, ki je pripravljena na ključ, zavzame malo prostora in jo je mogoče enostavno uvesti v sleherno proizvodnjo,« je pojasnil Puklavec. S celico je mogoče ustvariti inovativno in stroškovno učinkovito okolje, ki bo lahko konkuriralo v svetovnem merilu, pri tem pa bodo zagotovljene optimalne rešitve za varilni proces.

Foto: Virs d.o.o. - virs.si

Podjetje redno zaposluje 35 ljudi ter nekaj študentov in štipendistov. Virs je lansko leto dobilo priznanje gazela za najhitreje rastoče podjetje, letno pa ustvarijo za okoli osem milijonov evrov prihodkov. Letos je po odločitvi odbora Mednarodnega ekonomskega foruma Virs dobil tudi prestižni naslov ustvarjalci za stoletje v kategoriji razvoj idej, inovacij in investicij v podjetništvu v srednji in jugovzhodni Evropi. To priznanje jih uvršča med 300 najboljših podjetij na tem območju.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.