https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V beltinskem domu starejših brez okužb, v lendavskem se stanje umirja

7.12.2020  

V Lendavi imajo še 19 okužb, v Beltincih pa so v petek še zadnje stanovalce preselili v belo cono.

Direktor lendavskega doma Franc Špilak je sporočil, da imajo še 19 okuženih, štirje stanovalci pa so v bolnišnici. Danes so sprejeli prve obiskovalce. Obiski so v notranjih prostorih doma v posebej za to pripravljenem prostoru, ki ga razkužujejo. Tudi pri njih bodo potekali pod strogimi omejevalnimi ukrepi. Če stanovalci ne morejo zapustiti sob, jim bodo obisk omogočili v sobi, stanovalci pa bodo v zaščitni obleki. Obiskovalci lahko svojcem prinesejo tudi stvari za osebno higieno, pijačo in živila.

V petek so v Domu Janka Škrabana v Beltincih iz rdeče v belo cono premestili zadnjih 11 stanovalcev. Tudi sive cone v domu več ni, tako da so zdaj vsi stanovalci v beli. Kot je povedal direktor Hugo Maučec, zdaj prostore dodatno čistijo in prezračujejo, tako kot drugod se je tudi pri njih za obisk treba prijaviti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.12.2020 ob 18:14 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Za Lendavo in njih zaposlene,hvala.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.12.2020 ob 18:42 Marcus Soundy gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.12.2020 ob 20:03 Tony gost

      * I started working online in past three months when the corona was at its peak and made a hand some package. I urge every one to try it when the second wave of corona is troubling our lives once again here is a link for information.... https://bit.ly/39JrDqt try it once no instant cash or credit card involved/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.12.2020 ob 1:45 Magyar Bacsi gost

      Hugolija nabijem te na organ.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.12.2020 ob 2:38 Čondraš gost

      Df nesnaga i ja tebe

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.