https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 1627 novih okužb, umrlo 66 oseb, kar je največ doslej

8.12.2020  

V ponedeljek je bilo potrjenih 1627 okužb s covid-19. Delež pozitivnih testov tako znaša 26,42 odstotka.

Včeraj je bilo opravljenih 6158 testov, potrjenih je bilo 1627 okužb.

Delež pozitivnih testov je v nedeljo znašal 27,41 odstotka.

Hospitaliziranih je bilo 1304 ljudje s covidom-19, na intenzivni negi 193. Iz bolnišnice je bilo odpuščenih 86 oseb.

66 oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih je tako naraslo na 1862.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.12.2020 ob 11:08 gost

      Skoraj vse umrle štejejo kot umrle zaradi covida. Dol s to fašistično vlado in temi lažnivimi nastavljenci. Samo, da lahko strašijo ljudi. Predsednik vlade pa medtem kupuje orožje i Izraelu.

      14 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.12.2020 ob 11:11 .... gost

      heh ja ziher ...ne rečem da ni korone ...ampak št. je pa zlagana ..samo da si si polnijo žepe ..toti kateri imajo že tako ali tako polne ..reven bo pa še bolj reven kot pa že je

      17 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.12.2020 ob 11:35 gost

      Berite Mikstone blog namesto, da gledate Janševo - Orbanovo televizijo.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.12.2020 ob 11:50 Štef gost

      Celi svet se vsak po svoje ubada z virusom ponekod se počasi umirja vendar ne zganjajo take panike, svetovna diplomacija miruje naši pa hodijo za zasluškom za svojo rit

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.12.2020 ob 12:01 Japek gost

      Nekaj mora biti za virus to je že preveč da se to ne da dopovedati ljudem je žalostno ukrepov se ne držijo

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.12.2020 ob 12:28 vinci gost

      Ukrepov se NE DRŽIJO! Zato pa takšen rezultat!!! Pa komu škodujemo??? Sami sebi ,samo nekaterim levim KRETENOM tega ne moreš dopovedati da si serjejo v lastno skledo in da bo še vse slabše če bo šlo tako naprej!!!!!!!!!!! Meni naj ne škoduje za njega me pa boli kurac če takoj crkne ali postopoma pa bomo potem vidli rezultat, če bo ga sploh lahko.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.12.2020 ob 12:53 gost

        Ne razumem kako ste Janševi in cerkveni verniki tako zabiti. So države, ker nimajo skoraj nobenih ukrepov ( Japonska, Kitajska, Koreja, Švedska,.....................) , ne nosijo mask oziroma nosijo po svoji odločitvi - in ne prisilno ( samo v fašistični državi ta lahko kaznujejo za nenošenja maske s 400 evri - polovico plače in celo penzijo nekaterih upokojencev - kot v Sloveniji ) pa imajo veliko, veliko manj okuženih in mrtvih kot mi. Inštitut Jožef Štefan je napravil raziskavo o zaščiti z maskami proti koroni. Tiste pralne koristijo manj kot 20 %, ostale do 70 %, tiste v bolnišnicah so bolj zanesljive. Že smo dva meseca in več zaprti kot papiga v kleti (nobena država nima tega ) pa imamo največ mrtvih. Pa zato niso krivi levičarji, ker vlado in zdravstvo vodijo trdi desničarji. Ne ve, če ste desni že od rojstva manj pametni ( dokazano je, da vas ima 30 % samo osnovno šolo ali pa še te ne v celoti ) ali vas tako bebaste napravijo Janševi mediji z noro televizijo na čelu.

        5 8 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.12.2020 ob 12:42 KAJ JE V BOLNICAH ? gost

      EU + SLOVENIJA, DRUŠTVO NORCEV !!!!!!Tistim, ki je bilo namenjeno, so na žalost umrli, ostali so ozdraveli, pa zastonj vsa panika, pa zastonj nečloveški ukrepi, zapiranje. Jebeš tako državo norcev kot je Slovenija in zraven UE (norci so: desni, levi, rdeči, beli v kompleti) vsi isti norci. ANGLIJA JE IZSTOPILA iz tega društva norcev PA V ANGLIJI ŽE OD ZAČETKA TEGA TEDNA CEPIJO proti covit 19 EVROPSKA UNIJA IN Z NJO SLOVENIJA ŠE ZMERAJ SPI IN ŠE NI DUHA NE SLUHA O CEPLJENJU PROTI VIRUSU, ZAKAJ ???? KER SMO VSI V DRUŠTVU NORCEV. Danes 8. decembra slišim v poročilih (ne slovenskih) da bo EU odločala o odobritvi cepiva KOMAJ KONEC JANURJA 2021 torej komaj čez 2 meseca ZAKAJ ? ŽIVELO DRUŠTVO POKVARJENIH NORCEV EU + SLOVENIJA, DELA ZAVESTNO PROTI ČLOVEŠTVU.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.