https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Preko e-uprave do prijave za cepljenje proti covidu-19

8.12.2020  

Minister za javno upravo Boštjan Koritnik je sporočil, da je prijavo za izkazan interes za cepljenje proti novemu koronavirusu mogoče izkazati kar s prijavo preko portala e-uprava.

Na portalu je na voljo obrazec, preko katerega izkažete interes za cepljenje. Vlogo je mogoče oddati s pomočjo kvalificiranega digitalnega potrdila ali brez, je še povedal Koritnik. Vlogo so pripravili na ministrstvu za javno upravo na prošnjo ministrstva za zdravje in stroke, je na vladni novinarski konferenci pojasnil Koritnik. Oddaja vloge je po njegovih besedah preprosta, zahteva osnovne podatke, podobo kot pri spletnem nakupovanju. Oddaja vloge je brezplačna.

Če bo posameznik oddal vlogo s pomočjo kvalificiranega digitalnega potrdila oz. digitalno identiteto, bo sistem sam izpolnil večino podatkov v obrazec iz uradnih evidenc. Brez uporabe svoje e-identitete pa bo posameznik moral vlogo izpolniti ročno. Opozoril je, da je pri izpolnjevanju vloge pomembna točnost podatkov. Po uspešno oddani vlogi bo posameznik prejel v svoj elektronski poštni predal potrdilo o oddani nameri za cepljenje.

O tem, da cepljenje proti covidu-19 potrebujejo predvsem starejši, ki v manjši meri uporabljajo oz. poznajo e-upravo, pa je dejal, da bodo spremljali odzive pri vlaganju interesa ter tudi težave. Tako bodo po potrebi prilagodili možnost glede oddaje interesa.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.12.2020 ob 15:04 gost

      Čepi se naj posrana vlada kera nonstop okoli odi in se ne drži ukrepov kere si je postavila. Budala neodgovorna in ne sposobna.

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.12.2020 ob 16:14 gost

      levuharje bojo v GLAVO cepili.Saj itak jim bo prepozno.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.12.2020 ob 17:10 gost

      Desne pedre pa v,,, rit,, ka se nete božali pa drugejrali z kokainom. Keroga van vaš debeli Krek šefta. Budalo desno pedersko.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.12.2020 ob 17:12 gost

      To oni delaju v Gorica pa privat v stanovanja baje jih pride tudi do 100 na zabavo z orgijami in požegnjajo si z kokainom.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.12.2020 ob 18:01 Nicholas Ibbott gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.