https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju včeraj 100 novih okužb

12.12.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 6127 testov, potrjenih je bilo 1744 okužb. 43 oseb s covidom-19 je umrlo.

V petek v Pomurju potrdili 100 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 21 pomurskih občinah. 13 v Mestni občini Murska Sobota, 10 v občini Sv. Jurij ob Ščavnici, 9 v občini Lendava, 8 v občinah Ljutomer in Radenci, 6 v občinah Beltinci, Črenšovci, Gornja Radgona, Tišina in Apače, 4 v občinah Puconci in Velika Polana, 2 v občinah Moravske Toplice, Turnišče, Cankova, Odranci in Razkrižje ter 1 v občinah Križevci, Grad, Veržej in Kobilje.

V Pomurju 1580 aktivnih primerov

V Pomurju je 1580 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. 291 v občini Murska Sobota, 131 v občini Beltinci, 128 v občini Lendava, 111 v občini Ljutomer, 82 v občini Radenci, 79 v občini Črenšovci, 77 v občini Moravske Toplice, 74 v občini Gornja Radgona, 61 v občini Tišina, 55 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 54 v občini Turnišče, 50 v občini Puconci, 48 v občini Velika Polana, 45 v občini Apače, 40 v občini Križevci, 37 v občini Grad, 30 v občini Cankova, 29 v občini Rogašovci, 26 v občini Odranci, 24 v občini Gornji Petrovci, 23 v občini Veržej, 21 v občini Kobilje, 19 v občini Kuzma, 17 v občini Razkrižje, 15 v občini Dobrovnik, 10 v občini Šalovci ter 3 v občini Hodoš.

V četrtek v Pomurju potrdili 134 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 23 pomurskih občinah. 24 v občini Lendava, 20 v Mestni občini Murska Sobota, 16 v občini Ljutomer, 9 v občini Velika Polana, 8 v občinah Beltinci in Črenšovci, 6 v občinah Gornja Radgona in Puconci, 5 v občinah Moravske Toplice in Odranci, 4 v občini Turnišče, 3 v občinah Sv. Jurij ob Ščavnici, Apače, Rogašovci in Veržej ter 2 v občinah Radenci, Tišina in Šalovci. Po ena okužba je še v občinah Križevci, Grad, Cankova, Gornji Petrovci in Razkrižje.

V sredo v Pomurju potrdili 121 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 25 pomurskih občinah. 21 v Mestni občini Murska Sobota, 9 v občinah Lendava, Ljutomer in Črenšovci, 6 v občinah Beltinci in Moravske Toplice, 5 v občinah Radenci, Turnišče, Puconci in Odranci, 4 v občinah Gornja Radgona, Sv. Jurij ob Ščavnici, Apače, Velika Polana, Cankova in Veržej, 3 v občini Dobrovnik, 2 v občinah Tišina, Križevci, Rogašovci, Gornji Petrovci, Kuzma in Hodoš. Po ena okužba je še v občinah Grad in Kobilje.

V torek v Pomurju potrdili 189 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 25 pomurskih občinah. 30 v Mestni občini Murska Sobota, 23 v občini Ljutomer, 20 v Radencih, 13 v občini Lendava, 11 okužb v občinah Beltinci, Črenšovci in Gornja Radgona, 10 v občini Moravske Toplice, 9 v občini Turnišče, 8 v občini Sv. Jurij ob Ščavnici, 6 v občini Puconci, 5 v občinah Apače, Cankova in Veržej, 3 v občinah Dobrovnik, Tišina in Velika Polana, 2 v občinah Grad, Kobilje, Križevci, Kuzma in Razkrižje. Po ena okužba je še v občinah Odranci, Rogašovci in Šalovci.

V ponedeljek v Pomurju potrdili 79 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 15 v Mestni občini Murska Sobota, 11 v občini Črenšovci, 8 v občini Beltinci, 5 v občini Tišina in Turnišče, 4 v občini Grad, 3 v občinah Cankova, Kobilje, Lendava in Rogašovci, 2 v občini Dobrovnik, Gornja Radgona, Ljutomer, Moravske Toplice, Odranci, Puconci in Radenci, po ena okužba pa v občinah Gornji Petrovci, Križevci, Šalovci, Velika Polana in Veržej.

V nedeljo v Pomurju potrdili 69 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 21 pomurskih občinah. 15 v občini Beltinci, 9 v občini Gornja Radgona, 7 v občini Lendava, 5 v občini Sv. Jurij obn Ščavnici, 3 v občinah Apače, Gornji Petrovci, Moravske Toplice, Murska Sobota, Radenci in Šalovci, 2 v občinah Črenšovci, Križevci, Kuzma in Ljutomer ter po ena okužba v občinah Cankova, Grad, Odranci, Puconci, Tišina, Turnišče in Velika Polana.

V soboto v Pomurju potrdili 117 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 23 pomurskih občinah. 20 v občini Murska Sobota, 13 v občini Beltinci, 12 v občini Lendava, 11 v občini Velika Polana, 6 v občini Črenšovci, Gornja Radgona in Ljutomer, 5 v občini Radenci in Tišina, 4 v občini Grad, Moravske Toplice in Turnišče, 3 v občini Puconci, 2 v občini Cankova, Gornji Petrovci, Kobilje, Odranci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Veržej in po ena okužba v občini Križevci in Šalovci.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.12.2020 ob 15:53 gost

      Koji kurac edni lejko smučajo mi iz Pomurja pa naj drkamu kurac. Ge to mij živimo. To je protiustavno spet se dela mijmo zakonov. Ne rajo eni več biti vredni kak drugi. Tudi mij smo ži od marca zaklenjeni. Pa bi si zaslužili malo rekreacije Nej samo tisti ka su polek smučišč doma. Vsi pizdeki vladni pa lejko odijo z ene občine v drugo. Mij smo Nej krivi či so vsi onemogli domovi puni virusa zdaj pa mij nikan nesmi. Vlada pa nesposobna to vrit žiti.

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.12.2020 ob 13:10 👎🏻 gost

        Budalo, zberi pol milijona €, kupi hišo pod Pohorjem, pa boš smučal cele dneve. Kaj pizdiš in se cmeriš???

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.12.2020 ob 19:09 Harry Earnshaw gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.12.2020 ob 19:32 PREKMURCI gost

      smo butci bili, butci smo in butci bomo ostali. To je zgodovina, Mura pa je samo reka, ki privablja notranjsko golazen, da hodi k nam žderat, pit in zastonj kupovat Lendavske gorice.Mi pa mislimo, da če imamo eno posrano Soboto z šparom pa mercatorom, da držimo boga za jajca. 75% Prekmurcev še niti trgovskega centra in tisto, kar spada zraven ni videlo. to kar vidijo v vukojbini Soboti, to je njihov domet.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.12.2020 ob 13:15 Notranjska golazen😁 gost

        Se popolnoma strinjam. Butci ste bili, butci ste in butci boste, kar si dokazal s svojim pisanjem. Mimogrede, zastonj se ne kupuje. Ali je zastonj ali pa se kupi. Temu se reče bistroumni nesmisel ali oksimoron. Ampak za tebe je to verjetno preveč komplicirano😂😂😂!

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.12.2020 ob 7:58 kilonja gost

      Včeraj sem gledal na rtvslo 3 posnetek soočenja opozicijskih poslancev in treh ministrov . Bratuškova populistična nabijalka, kot neka branjevka s tržnice, žleht baba brez ideje in pametnih misli . Edino kar je pametno povedala je , če je govorila resnico, da se naj ljudje držijo omejitev naj ne bo to boj proti JJ ,vladi, ampak zaradi zdravja se gre. Šarac, poslabšal se je še kot komik, zgolj sovraštvo do Janše ga ohranja pri političnem življenju, pa vemo da bi mogel se popolnoma umakniti s politike če bi imel kaj ponosa, ne pa da gobca zdaj z opozicije, pred tem pa je zapustil potapljajočo se ladjo. Še en navaden antijanša populist , brez vsebine . Član gnile stranke SD MATJAŽ HAN, realen človek, za pohvalit, zaveda se resnosti situacije in ve da bi tudi sami levičarji sprejemali podobne ukrepe in kot je rekel in priznal, je vesel da je trenutno v opoziciji, bravo za realno in pošteno razmišljanje ! Počivalšek se mi zdi na pravem mestu, ve kaj govori, kdaj in koliko. SKrbi ga za delavce. Gantar pač zastopa svoje interese, normalno v trenutni zdravstveni situaciji. Tonin bi bil malo tu, malo tam, vsem leze v rit, mi ni všeč. HOJS, to kar sem jaz govoril že poleti in kaj pišem tu že nekaj mesecev , JASNO se je kazalo že sredi Avgusta ko je sicer bilo zatišje, da se okužbe uvažajo iz BIH, SRBIJE, s KOSOVA, MAKEDONIJE, ČRNE GORE, deloma s Hrvaške ampak od tam še najmanj. Večina prinašalcev virusa je bila iz BIH- a in Srbije, vikendaši ki ne vedo kje bi živeli, pri svojih starših v Bosni ali bi cuzali SLovenijo naprej . In tu je Hojs naredil veliko napako, meje bi moral zapreti za te izletnike že Avgusta, res je da bi ga čefu.rji in levičarji označevali za fašista in norega kot je sam rekel, ampak enostavno bi mogel to narediti. Ker če bi se gospod Hojs sprehodili med ljudi, bi videli da se ti Bosanci in šiptarji požvižgajo na ukrepe že v Sloveniji ( brez varne razdalje, brez mask so hodili v trgovinah Avgusta, na urgence so hodili okuženi brez zaščite , itd...), kako so se šele požvižgali na ukrepe ko so bili za vikende doli na jugu. Velika napaka, ne obtožujem ministra za nobeno smrt, ker kljub vsemu bi se po Švedskem pričevanju vsak posameznik moral zavedati odgovornosti, ampak smo pač Balkan, 0pol SLovencev razmišlja po balkansko, polovice države pa je tako balkana, tu ni svetle prihodnosti in napredka v prihodnosti, trde , prazne buče. Zaradi te napake, zaradi prepoznega zapiranja meja z jugom, bi moral Hojs odstopiti ! Pa nasplošno, veliko vlogo pri okužbah imajo opozicijske stzranke, ki nenehno hujskajo ljudi zoper vlado, s tem posledično tudi zoper vladne ukrepe, pozivali so k zborovanju ko je le to bilo prepovedano, vsa zborovanja so tudi bila NEPRIJAVLJENJA, torej nezakonita in kot takšni so tudi dajali slab vzgled, ne samo korona skeptikom, ampak tudi svojim sovražnim privržencem ki pač zaradi nagajanja Janši ne spoštujejo ukrepe. Velika odgovornost je na OPOZICIJI, za stankje ki ga imamo danes v Sloveniji.

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.12.2020 ob 8:53 gost

      Ka boštij oddrugij raspravlal pogledni si svoje desne pedre kak vo vidijo ka či bi še vsi izda meli kaj v Rijti. Očij pa maju vo obrnjene od kokaina ka nevej v šteri kraj se trbej ubrnoti k kameri naj bole pa tvoj nesposobni vodja tviteraš facu mA kak či bi Mel meklo v Rijti.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.12.2020 ob 11:45 Kai Galea gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.12.2020 ob 12:50 gost

      Oliven Kommentar. VSE podpisem.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.12.2020 ob 13:53 pista gost

      odlični komentar pod šifro kilonja,že dolgo nisem bral tako resničnega nežaljivega tako do levih kot desnih ,vzet za celo letono dogajanje o koroni in še zadnja dogajanja ,ki jih lahko spremljamo prek medijev,nerazumem pa ljudu ,ki svojimi komentarji žalijo vse ,od zdravstva do vlade ,sovraštvo čutijo celo do umirajočih,namesto ,da bi prispevali ,da se čimprej rešimo teh težav ,ki nam jih prinaša korona,vsem tudi tistim ,ki so sovražni pa želim mirne božične praznike in vse dobro v novem letu

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.12.2020 ob 14:33 gost

        Pištek, pa si dva litra šmarnice preveč sil. Komentar je poln žaljenja " južnjakov " in nas levičarjeh, ki nas ima za neprave Slovence. Hojs je že zdavnaj odstopil, pa ni odstopil, ................... Vam, desnuharjem, so vedno drugi krivi za vašo nesposobnost. Vi nikoli. Vi vse znate, vi vse veste, ste nezgešljivi, vedno pa na koncu desne vlade pustite pogorišče od države in nevračljivo zadolženost države. Tudi sam sem gledal in poslušal to Tarčo, pa sem vse drugače videl in slišal kot je zgoraj napisano. Neverjetni ste desnuharji, vse drugače slišite in razumete kot je povedano. Ponavljate pa non stop samo besede vaših voditeljev in tistega, kar vidite na nori televiziji. Pač navadni Janševi CUCKI.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.12.2020 ob 14:39 gost

        Oba vaju desnuharja bo vprašal to, kako lahko imajo Hrvati ( ki so o vaših norih glavah poleg ostalih južnjakov krivi za vse slabo ) maše z verniki, mi smo pa že več kot dva meseca zaprti kot papiga v kletki, pa vseeno imamo največ mrtvih v Evropi, Hrvati in ostali južnjaki pa imajo veliko boljše stanje glede epidemije, niso bili zaprti kot papige v kletki in imajo veliko manj mrtvih. Desnuharja dajta odgovor.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.12.2020 ob 14:42 gost

      Pištek in kilonja berita Mikstone blog, da sploh izvesta kdo v resnici je Ivan Janez Jansha.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.12.2020 ob 19:08 kilonja gost

      Oba vaju desnuharja bo vprašal to, kako lahko imajo Hrvati ( ki so o vaših norih glavah poleg ostalih južnjakov krivi za vse slabo ) maše z verniki, mi smo pa že več kot dva meseca zaprti kot papiga v kletki, pa vseeno imamo največ mrtvih v Evropi, Hrvati in ostali južnjaki pa imajo veliko boljše stanje glede epidemije, niso bili zaprti kot papige v kletki in imajo veliko manj mrtvih. Desnuharja dajta odgovor. Preprosto, ker smo mi bolj gosto naseljeni, imamo ultra balkansko mentaliteto in ker naši zdravniki označujejo za smrt s korono vsakega umrlega ki je bil okužen, Hrvati in ostali doli dam roko v ogenj niso tako dosledni. Tu imaš odgovor ;). Pa oni nimajo tisoče in tisoče vikend migrantov ki hodijo feštat v Bosno, Srbijo, na Kosovo itd.. Hrvati, mimogrede, imajo zelo salbe rezultate, skoraj primerljive z našimi.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.12.2020 ob 19:35 gost

        Kilonja, nisi odgovoril na vprašanja. Nekaj si namotal brez pomena. Sam Zagreb ima toliko prebivalcev kot cela Slovenija - toliko o tvoji redki poseljenosti. Ostalo brez pomena. Marsikateri " balkanec " je veliko lepše vzgojen, odgovoren, koristen, .............. kot vi desnuharski Janševi CUCKI. Kaj je dr. Bojana BeovIĆ, ki vodi skupino? Tudi " balkanka ? Ona pač ne, ker je naša, SDS. primitivci desni. Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, Ivo Andrić, Ivan Meštrović, .............. so tudi bili balkanci?????????????????? Desnuharji ne morete brez razrednh sovražnikov. Levičarji, neverujoči, Romi, cigani, reveži, invalidi, istospolni, balkanci, izobraženi, tisti, ki mislimo s svojo glavo, ........................... vsi smo vam napoti in vsi smo vaši sovražniki. Bo sledil izbris ljudi kot v DEMOSovi vladi????

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      14.12.2020 ob 10:43 Putin gost

      Štajerci pa zakaj ste pustili Ruski helikopter morali bi ga naložiti atomsko bombo pa na Brdo pri Ljubljani dol spustiti da nas nebo ti Janšo delili po regijah jaz samo eno vem da od Dolge vasi in Sočevja je naša SLOVENiJA.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      14.12.2020 ob 14:57 pista gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.