https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Vlada podaljšala zaprtje nenujnih trgovin in storitev, danes nadaljuje z razpravo

13.12.2020  

Vlada je na včerajšnji dopisni seji podaljšala ukrepe iz odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom. Razpravo glede ukrepov, povezanih z zajezitvijo epidemije covida-19, bo vlada v ožji sestavi nadaljevala že danes.

Z namenom, da se omeji gibanje prebivalstva ter zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, je 16. novembra začel veljati odlok, ki začasno prepoveduje ponujanje in prodajanje blaga in storitev neposredno potrošnikom na območju Republike Slovenije, razen nekaterih izjem, ki so nujno potrebne za zagotavljanje osnovnih potreb družbe oziroma so pomembne za zagotavljanje varnosti in zdravja.

Ker se epidemiološka slika v Republiki Sloveniji ne izboljšuje, je vlada izdala nov odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki je vsebinsko enak obstoječemu. Odlok začne veljati danes in podaljša veljavnost ukrepov za sedem dni.

Vlada bo danes v ožji sestavi nadaljevala razpravo o ukrepih za zajezitev epidemije. Predstavniki gospodarstva po sobotnem posvetu pričakujejo začetek sproščanja ukrepov na področju storitvenih dejavnosti. Kot sta po sobotnem delovnem posvetu z vlado za STA ocenila predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije Branko Meh in predsednik Gospodarske zbornice Slovenije Boštjan Gorjup, je vlada namreč njihovim argumentom prisluhnila.

Vlada bi lahko danes obravnavala tudi osnutek sedmega protikoronskega zakona, ki med drugim predvideva ponovno izplačilo solidarnostnega dodatka upokojencem in mesečnega temeljnega dohodka verskim uslužbencem ter nekatere popravke veljavne protikoronske zakonodaje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.12.2020 ob 9:04 gost

      Vej ži pa trij mesece vse zaprejtun. Uspeha pa nobenega. Nasprotno katastrofa od ukrepov pa rezultatu. Tele vladnu nesposobno pa rajši okoli odi pa drka kurec pa tvita tvita ka bog nerazmin ka tvita glavno ka on lolek vo spadne narud pa duma trpij pa to pokvarjenu,,, diktatursku facu po televiziji glida. Za sebi su si pa smučišča odprli ka du uživali tedu pa številke letele v nebo krivi du pa tisti ka to golazen morju doma po televiziji glidat kak oni uživajo. Pitaj boga ge vse se vlačijo. Iran, Vatikan, Bruselj, ZDA, vse nepotrebne seje brez rezultatov, smučanje, osebne zabave z orgijami pederske z kokainom požegnjane itd,,,,,. Kumi kurac oni majo previco ukrepe vsiljevati či jih oni nejebejo.

      16 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.12.2020 ob 9:09 ❄️❄️❄️❄️ gost

      Pa lahko bi že odprli trgovine otroci potrebujejo zimske oblačila in obutev. Mislite na otroke 😡😡😡

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.12.2020 ob 9:17 gost

      Stejn su podaljšali svojo nesposobnost in samo nesposobnost in svojo odgovornost za vse kar se dogaja. Kajti niso še dojeli da njim ukrepi puščajo na vsakem koraku.Če bi se ukvarjali z problemi bi bila slika bistveno drugačna. Kajti vsi voditelji se ukvarjajo z problemi in so uspešni,kaj pa pri nas,,, tvita tvita prepira se z vsemi inštitucijami v državi in vse menjava z vso Evropo z vse svetom kaže kako frostrirano tele je. Zato pa ni uspeha in se titanik potaplja.

      17 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.12.2020 ob 9:49 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Tak je to ko pridejo psihotiki na oblast,mladostne frustracije pa z njimi vred.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.12.2020 ob 11:22 Harry Queale gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.12.2020 ob 11:22 Marcus Soundy gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.12.2020 ob 12:05 Občinar gost

      Odprite tej občine že enkrat, tak vas nišče več ne spoštuvle. Jebala vas občina.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.12.2020 ob 13:22 gost

        Seveda vepa, sploj je nihče Nej upošteval, vsi se samo delamo v resnici se pa Nika ne držimo, Že od zazacejtka. Mijslen ka do številke enake če odprejo.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.12.2020 ob 13:32 Harry Earnshaw gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben AudI 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.12.2020 ob 11:01 Gost gost

      Od tega časa kak je Janša bil Mariborom in Murski Soboti je vse več bolnikov se vidi da je sam bil bolan in prenašal Virus.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.