https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju več kot 100 novih okužb, največ v občini Ljutomer

18.12.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 5862 testiranj, potrjenih je bilo 1512 okužb. 41 oseb s covidom-19 je umrlo.

V četrtek v Pomurju potrdili 101 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 16 v občini Ljutomer, 14 v Mestni občini Murska Sobota, 10 v občini Gornja Radgona in Lendava, 9 v občini Beltinci, 6 v občini Črenšovci, 5 v občini Šalovci in Sveti Jurij ob Ščavnici, 3 v občinah Apače, Gornji Petrovci, Radenci in Tišina, 2 v občini Križevci, Puconci, Turnišče in Velika Polana, po ena okužba pa v občinah Dobrovnik, Hodoš, Kuzma, Moravske Toplice, Odranci in Veržej.

V sredo v Pomurju potrdili 111 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 14 v občini Radenci, 12 v Mestni občini Murska Sobota in Lendava, 10 v občini Ljutomer, 8 v občini Beltinci, 7 v občinah Moravske Toplice in Rogašovci, 5 v občinah Gornja Radgona, Puconci in Tišina, 4 v občini Turnišče, 3 v občini Apače, Črenšovci, Gornji Petrovci, Odranci in Velika Polana, 2 v občini Grad in ena okužba v občinah Dobrovnik, Križevci, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici in Šalovci. 

V torek v Pomurju potrdili 161 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 34 v Mestni občini Murska Sobota, 24 v občini Ljutomer, 15 v občini Gornja Radgona, 12 v občini Beltinci, 11 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 10 v občini Radenci, 9 v občini Puconci in Tišina, 6 v občini Lendava, 5 v občini Rogašovci in Križevci, 4 v občini Moravske Toplice, 3 v občini Cankova, Veržej, 2 v občini Apače, Črenšovci, Velika Polana in 1 v občinah Dobrovnik, Gornji Petrovci, Odranci, Šalovci in Turnišče.

V ponedeljek v Pomurju potrdili 92 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 25 pomurskih občinah. 11 v Mestni občini Murska Sobota, 10 v občini Lendava, 9 v občini Beltinci in Ljutomer, 7 v občini Črenšovci in Moravske Toplice, 6 v občini Turnišče in Velika Polana, 4 v občini Razkrižje, 3 v občini Rogašovci, 2 v občini Dobrovnik, Križevci, Puconci, Tišina in Veržej, po eno okužbo pa v občinah Apače, Cankova, Gornja Radgona, Grad, Hodoš, Kobilje, Odranci, Radenci, Šalovci in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V nedeljo v Pomurju potrdili 53 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 7 v občini Lendava, 6 v Mestni občini Murska Sobota, 5 v občini Tišina, 4 v občinah Črenšovci, Gornja Radgona in Velika Polana, 3 okužbe v občinah Beltinci, Moravske Toplice in Radenci, 2 okužbi v občini Cankova, Puconci, Sveti Juriji ob Ščavnici in Turnišče ter po eno okužbo v občinah Hodoš, Kobilje, Ljutomer, Razkrižje, Rogašovci in Veržej.

V soboto v Pomurju potrdili 82 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 13 v Mestni občini Murska Sobota, 12 v občini Beltinci, 11 v občini Gornja Radgona, 9 v občini Ljutomer, 7 v občini Puconci, 6 v občini Moravske Toplice, 4 v občini Radenci, 3 v občinah Lendava in Turnišče, 2 v občinah Sveti Jurij ob Ščavnici, Križevci, Cankova in Veržej ter po eno okužbo v občinah Tišina, Velika Polana, Apače, Grad, Odranci in Šalovci.

*Fotografije so simbolične

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.12.2020 ob 14:18 gost

      Hitre teste bo v Sloveniji nabavil za 2 miljončka človek keri se posere na virus. Kajti novembra je imel zabavo za reci piši 50 ljudi vsi brez mask brez razdalje malo koke malo božanja riti. In najbolj bjzarno da je vse sam posnel in lepo objavil. In gdo je ukrepal nihče za nagrado je dobil je eni posel z vlado kera je za to vse vedela. Verjetno tudi bila na tej je eni zabavi. Prijatelj Hojseka.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.12.2020 ob 14:21 gost

      Vse se raspada vse vrag jemlje. Vese nam je ukradel Janez grozni,,,, grinč,,,, najbolj osovraženi oeba v Sloveniji, Evropi, in ZDA.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.12.2020 ob 15:09 Prlek gost

      To pa zato v Lotmerku, ker se županja za brez veze oglaša, da se folk naj ne hodi cepit. Zdaj pa bo dobila po piskru, kar je želela

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.12.2020 ob 15:51 Tone gost

      Ne samo to, da je odsvetovala cepljenje, itak da ja, ona covida nemre dobiti, ce dela samo na Juršofki, od doma, direktive pošilja v lotmerk, takšni nemre dobiti, saj ko bo 1x covid fasala in dala vse to skozi kak večina, bo drugače razmisljala nasa draga srcna Olga

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.12.2020 ob 15:52 Tinček gost

      Ne samo to, da je odsvetovala cepljenje, itak da ja, ona covida nemre dobiti, ce dela samo na Juršofki, od doma, direktive pošilja v lotmerk, takšni nemre dobiti, saj ko bo 1x covid fasala in dala vse to skozi kak večina, bo drugače razmisljala nasa draga srcna Olga

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.12.2020 ob 20:59 Misa gost

      Tou ste pa Prleki, posebnezi, kak vasa zupanja

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.