https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Zmagovalna bela majica Tadeja Pogačarja potuje v pomursko podjetje

20.12.2020 ob 12:00  

V organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije je v četrtek, 17. decembra, potekala spletna konferenca »Vrh slovenskega  gospodarstva«, ki se je zaključila z razglasitvijo dražbe bele majice letošnjega zmagovalca »Dirke po Franciji« Tadeja Pogačarja. Ta se je ustavila pri 6000 evrih, kolikor je zanjo predlagalo podjetje Murexin.


Murexin d.o.o., ki se je v lanskem letu preimenoval iz podjetja Kema d.o.o, pod svojo streho združuje dve blagovni znamki–Kema in  Murexin. V okviru  svojih zmožnosti v podjetju že vrsto let vlagajo v šport kot v obliko  korporativnega  komuniciranja in družbene odgovornosti.

V zadnjem  obdobju je kolesarski šport v Sloveniji v  velikem  razcvetu.  "Uspehi  ki  jih pišejo Primož Roglič, Tadej Pogačar, pa tudi drugi slovenski kolesarji, so že danes zgodovinski dosežki,  ki jih  bomo  pomnili za  vedno."

Foto: Twitter

Z  velikim  zanimanjem  in  vnemo  so  letos  opazovali boje na najslovitejši kolesarski dirki na svetu in se veselili uspehov slovenskih športnikov, zato  so  se  z  zanimanjem pridružili spletni dražbi Gospodarske  zbornice  Slovenije in  se potegovali  za nagrado  izjemne  simbolne  vrednosti.

Dražba se je ustavila pri višini 6.000€, podjetje pa je veselo,  da  je nakup  bele  majice –majice za najboljšega mladega kolesarja, simbolna zahvala za finančno podporo, ki bo namenjena za treninge in razvoj mladih kolesarjev Tadejevega matičnega kluba Rog.

Foto: Murexin

"Verjamemo,  da se  bo  to odrazilo tudi v uspešnih novih rodovih slovenskih kolesarjev. Belo  majico bomo  uokvirili  in  jo  postavili  na  ogled v našo trgovino »Gradbeni  center« v Puconcih, ob tem pa dodajmo, da bomo Tadeja Pogačarja v letu 2021 gostili tudi na sedežu našega podjetja. Veseli smo, da tudi Tadej na nek način gradi, skupaj z nami gradi šampionsko kariero!," so ob tem zapisali v sporočilu za javnost.

Vir naslovne fotografije: kema.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2020 ob 13:19 gost

      Za boljše plače delavcev pa nimajo denarja.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.