https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Od danes do srede odprte trgovine s tehničnim blagom, vrtnarije…

19.12.2020  

Od danes do vključno 23. decembra je v vseh statističnih regijah dovoljeno obratovanje prodajaln, ki v pretežni meri prodajajo tehnično blago, drevesnic in vrtnarij ter prodajaln s storitvami izdelave montaže, popravil in vzdrževanja. Opravlja se lahko storitve nege hišnih ljubljenčkov ter individualne, svetovalne in terapevtske storitve.


Od 15. decembra so že lahko odprti frizerski saloni, cvetličarne, avtopralnice in čistilnice. V statističnih regijah z boljšo epidemiološko sliko so lahko odprte še trgovine z oblačili, obutvijo, športno opremo in motornimi vozili. Tudi te dejavnosti in trgovine bodo lahko obratovale do vključno 23. decembra. Kako bo s poslovanjem teh dejavnosti po 23. decembru, za zdaj še ni znano.

V regijah, kjer je epidemiološka slika boljša, med katerimi ni pomurske, je od danes do vključno 23. decembra poleg prodajaln, ki v pretežni meri prodajajo oblačila, tekstil in obutev, pri čemer pomerjanje ni dovoljeno, dovoljeno poslovanje knjigarn, papirnic, fotokopirnic, prodajaln z drobno galanterijo in darilnim programom ter specializiranih prodajaln z otroškim programom. Omogočeno je tudi opravljanje storitev nepremičninskega posredovanja.

Vlada bo danes na Brdu pri Kranju sprejemala predlog sedmega protikoronskega zakona.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.12.2020 ob 11:41 gost

      PREKLETA BANDA POLITIKOV TAKO DESNI, LEVI, RDEČI BELI, PLAVI VSI KOMPLET, ODGOVARJALI BOSTE ZARADI POVZROČITEV SMRTI IZ MALOMARNOSTI, cela Evropa vse zapira edino Slovenija odpira vse in imamo najhujšo okuženost od vseh v Evropi če ne na svetu. KAJ JE TO DRUGEGA KOT POVZROČITEV SMRTI IZ MALOMARNOSTI, LJUDJE ZAČNITE VLAGATI TOŽBE.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.12.2020 ob 13:59 gost

      Glavno ka se lejko lopata kupi. Otroci pa naj znanje nabirajo pitaj boga ge. Kajti vlada se po briga za vse pa za nikuga. Kao mij nekaj odpiram samo Nej tiso ka bi najbolj rabili. Šole,,, glavno ka smu odprli sebi trgovine, smučišča, pa še kaj se najde glupi narod pa ko jih jebe.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.12.2020 ob 14:11 gost

      hja no otroci bodo vsaj vedli z lopato delat,saj kaj se tiče šolskega znanja je itak ena velika megla,nekakor ne razumem...cvetličarne?..am kaj je tako pomembnega z cvetličarnami ?da jih je potrebno odpirat..saj pa si vsak doma poliva rože ki jih ima ,če jih ima..

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.12.2020 ob 20:01 Gost: gost

      Ta čas ko brnkaš po računalniki posveti se otrokom in jih v zgajaj v pridne in poštene državljane. Samo tij si iščeč poteho na 3x programaj za deco ti je malo mar, .Če nič nedo znali šče stalno so tvoji.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.