https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 65 novih okužb

21.12.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1446 testiranj, potrjenih je bilo 395 okužb. 26 oseb s covidom-19 je umrlo.

V nedeljo v Pomurju potrdili 65 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 21 pomurskih občinah. 9 v občini Lendava, 8 v Mestni občini Murska Sobota, 7 v občini Gornja Radgona in Apače, 5 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 4 v občinah Črenšovci, Radenci in Rogašovci, 2 v občinah Kuzma, Moravske Toplice, Turnišče in Velika Polana, po ena okužba pa v občinah Beltinci, Dobrovnik, Grad, Hodoš, Križevci, Ljutomer, Odranci, Puconci in Tišina.

V soboto v Pomurju potrdili 78 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 15 v Mestni občini Murska Sobota, 8 v občini Gornja Radgona, 7 v občinah Beltinci in Ljutomer, 6 v občini Apače, 5 v občini Lendava, 3 v občinah Gornji Petrovci, Odranci, Puconci in Šalovci, 2 okužbi v občinah Križevci, Moravske Toplice, Radenci, Rogašovci, Velika Polana in Veržej. Po ena okužba je še v občinah Cankova, Dobrovnik, Hodoš, Kuzma, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina.

V petek v Pomurju potrdili 112 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 23 pomurskih občinah. 19 v Mestni občini Murska Sobota, 16 v občini Puconci, 10 v občini Lendava, 8 v občini Beltinci, 7 v občinah Ljutomer in Moravske Toplice, 6 v občinah Gornja Radgona in Velika Polana, 5 v občini Križevci, 3 v občinah Cankova, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci in Turnišče, 2 v občinah Apače, Črenšovci, Odranci, Radenci, Rogašovci in Tišina, po ena okužba pa v občinah Dobrovnik, Gornji Petrovci, Grad in Razkrižje.

V četrtek v Pomurju potrdili 101 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 16 v občini Ljutomer, 14 v Mestni občini Murska Sobota, 10 v občini Gornja Radgona in Lendava, 9 v občini Beltinci, 6 v občini Črenšovci, 5 v občini Šalovci in Sveti Jurij ob Ščavnici, 3 v občinah Apače, Gornji Petrovci, Radenci in Tišina, 2 v občini Križevci, Puconci, Turnišče in Velika Polana, po ena okužba pa v občinah Dobrovnik, Hodoš, Kuzma, Moravske Toplice, Odranci in Veržej.

V sredo v Pomurju potrdili 111 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 14 v občini Radenci, 12 v Mestni občini Murska Sobota in Lendava, 10 v občini Ljutomer, 8 v občini Beltinci, 7 v občinah Moravske Toplice in Rogašovci, 5 v občinah Gornja Radgona, Puconci in Tišina, 4 v občini Turnišče, 3 v občini Apače, Črenšovci, Gornji Petrovci, Odranci in Velika Polana, 2 v občini Grad in ena okužba v občinah Dobrovnik, Križevci, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici in Šalovci. 

V torek v Pomurju potrdili 161 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 34 v Mestni občini Murska Sobota, 24 v občini Ljutomer, 15 v občini Gornja Radgona, 12 v občini Beltinci, 11 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 10 v občini Radenci, 9 v občini Puconci in Tišina, 6 v občini Lendava, 5 v občini Rogašovci in Križevci, 4 v občini Moravske Toplice, 3 v občini Cankova, Veržej, 2 v občini Apače, Črenšovci, Velika Polana in 1 v občinah Dobrovnik, Gornji Petrovci, Odranci, Šalovci in Turnišče.

*Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.12.2020 ob 18:40 gost

      Ta svetska budala vse stranska zdravstvena kera nas nategujejo z vsen strani. Vse za tem stojijo bogatuni in njihovo cepivo keroga bo potrebno uporabiti I posledčno njim dvigniti decimalke na bančni računaj. To je to. Hitler je tudi 5 let govoril da ne ubija ljudi množično. Pa so tudi vsi verjeli kar je on rekel tudi Vatikan mu je verjel da nedela genocid nad ljudmi. Zdaj je isto za pet let bodo ljudje komaj razumeli da je to nateg bogatunov in svetovne zdravstvene organizacije. Kajti tako hitro nebi imeli cepiva pripravljenega če to nebi bilo zmontirano. Samo njim pa je verjetno poskus ušel iz steklenice. Kot se je že zgodilo z abolo, ziko, in še kaj.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.12.2020 ob 18:46 gost

      Gospod Trampuž je pred 15 dnevi napovedal da tretjega vala nebo. Zdaj pa ga je že prehitel kar sev virusa mutirani za katerega do tega trenutka niti najbolj izobraženi niso niti enkrat omenjali. Zdaj pa je naenkrat postal zvezda božičnih praznikov. Bog pomagaj ka še vse bo samo da se proda cepivo.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.