https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju več kot 100 novih okužb

22.12.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 5763 testiranj, potrjenih je bilo 1474 okužb. 39 oseb s covidom-19 je umrlo.

V ponedeljek v Pomurju potrdili 102 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 14 v Mestni občini Murska Sobota, 12 v občini Lendava, 10 v občini Ljutomer, 8 v občini Beltinci, 7 v občini Moravske Toplice, 6 v občini Radenci in Turnišče, 5 v občini Črenšovci, Križevci in Puconci, 4 v občini Apače, 3 v občinah Gornja Radgona, Rogašovci in Velika Polana, 2 v občinah Grad, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina, po ena okužba pa v občinah Cankova, Kuzma, Odranci, Razkrižje in Veržej.

V nedeljo v Pomurju potrdili 65 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 21 pomurskih občinah. 9 v občini Lendava, 8 v Mestni občini Murska Sobota, 7 v občini Gornja Radgona in Apače, 5 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 4 v občinah Črenšovci, Radenci in Rogašovci, 2 v občinah Kuzma, Moravske Toplice, Turnišče in Velika Polana, po ena okužba pa v občinah Beltinci, Dobrovnik, Grad, Hodoš, Križevci, Ljutomer, Odranci, Puconci in Tišina.

V soboto v Pomurju potrdili 78 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 15 v Mestni občini Murska Sobota, 8 v občini Gornja Radgona, 7 v občinah Beltinci in Ljutomer, 6 v občini Apače, 5 v občini Lendava, 3 v občinah Gornji Petrovci, Odranci, Puconci in Šalovci, 2 okužbi v občinah Križevci, Moravske Toplice, Radenci, Rogašovci, Velika Polana in Veržej. Po ena okužba je še v občinah Cankova, Dobrovnik, Hodoš, Kuzma, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina.

V petek v Pomurju potrdili 112 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 23 pomurskih občinah. 19 v Mestni občini Murska Sobota, 16 v občini Puconci, 10 v občini Lendava, 8 v občini Beltinci, 7 v občinah Ljutomer in Moravske Toplice, 6 v občinah Gornja Radgona in Velika Polana, 5 v občini Križevci, 3 v občinah Cankova, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci in Turnišče, 2 v občinah Apače, Črenšovci, Odranci, Radenci, Rogašovci in Tišina, po ena okužba pa v občinah Dobrovnik, Gornji Petrovci, Grad in Razkrižje.

V četrtek v Pomurju potrdili 101 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 16 v občini Ljutomer, 14 v Mestni občini Murska Sobota, 10 v občini Gornja Radgona in Lendava, 9 v občini Beltinci, 6 v občini Črenšovci, 5 v občini Šalovci in Sveti Jurij ob Ščavnici, 3 v občinah Apače, Gornji Petrovci, Radenci in Tišina, 2 v občini Križevci, Puconci, Turnišče in Velika Polana, po ena okužba pa v občinah Dobrovnik, Hodoš, Kuzma, Moravske Toplice, Odranci in Veržej.

V sredo v Pomurju potrdili 111 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 14 v občini Radenci, 12 v Mestni občini Murska Sobota in Lendava, 10 v občini Ljutomer, 8 v občini Beltinci, 7 v občinah Moravske Toplice in Rogašovci, 5 v občinah Gornja Radgona, Puconci in Tišina, 4 v občini Turnišče, 3 v občini Apače, Črenšovci, Gornji Petrovci, Odranci in Velika Polana, 2 v občini Grad in ena okužba v občinah Dobrovnik, Križevci, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici in Šalovci. 

V torek v Pomurju potrdili 161 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 34 v Mestni občini Murska Sobota, 24 v občini Ljutomer, 15 v občini Gornja Radgona, 12 v občini Beltinci, 11 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 10 v občini Radenci, 9 v občini Puconci in Tišina, 6 v občini Lendava, 5 v občini Rogašovci in Križevci, 4 v občini Moravske Toplice, 3 v občini Cankova, Veržej, 2 v občini Apače, Črenšovci, Velika Polana in 1 v občinah Dobrovnik, Gornji Petrovci, Odranci, Šalovci in Turnišče.

*Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.12.2020 ob 16:55 gost

      V občini Lendava bi že malo trbelo raziskati te velke vsakodnevne okužbe pa nekaj ukrepati! Naj se župan malo oglasi , fejst slabo je to za ugled Lendave, pejnezi s proračuna za turizem do vrženi v prazno.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.12.2020 ob 17:13 Rozika gost

      Imamo največ DSO-jev, na tako malem območju, glede na celotno Slovenijo.Pa začnite računat, pa te vam bo enkrat potegnilo.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.12.2020 ob 17:14 ......... gost

      kdo garantira da je od hitro testiranih 300 ljudi - 35 okuženih in kje se lahko vidi ta podatek -KDO SO OKUŽENI???????????????? ČE TEGA NI MOGOČE ZAGOTOVITI SO PODATKI PREPROSTO IZMIŠLJENI S CILJEM USTRAHOVANJA.In najboljše bi bilo - VSE ZAPRETI IN U PIZDO MATERINO, ALI PA VSE ODPRETI, ŽIVETI KOT SE ŽIVI 2000 LET, TE SVETOVNE LOPOVE - SRATORE PA OBGLAVITI. iN TUDI VLADE DRŽAV, KI KASIRAJO OD NARODA, DA PODPIRAJO MILJARDERJE. KOVID Z VAMI, AMEN!!!!

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.12.2020 ob 17:45 Mali gost

        Zdaj do tiste keri so bili pozitivni s hitrimi testi še enkrat testirali z rednimi testi in jutri bo delež pozitivnih čez 35 procentov zato ka do sešteli oboje, tak se to pri nas dela

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.12.2020 ob 18:02 gost

        Točno tako. A DESNE OVCE NIMAJO TOLIKO PAMETI, DA BI TO RAZUMELE, ZATO DRVIJO NA TESTIRANJE KOT, DA BI TAM DELILE VREČE DENARJA. IN ZARADI TAKIH OVC SMO ŽE SKORAJ TRI MESECE ZAPRTI, OTROCI PA BREZ ŠOLANJA. Pri tem pa država v osmih mesecih zadolžena za novih 8 milijard evrov, in nezaposlenost povečana za 30 %.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.12.2020 ob 22:18 Ja, gost

      že pa si nori , vej si pa že včeraj bil.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.