https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Božična vas v Banovcih zažarela tudi letos

25.12.2020 ob 17:00  

Že enaindvajsetič je zažarela Božična vas v Banovcih, ki je letos kljub korona-ukrepom, pričarala praznično vzdušje v tej majhni prleški vasici v občini Veržej. 


V tej idilični majhni vasi z nekaj več kot 200 prebivalci, so pred nekaj več kot dvajsetimi leti začel projekt »Božična vas Banovci« in tudi tokrat so krajani na svoja dvorišča postavili na ogled jaslice.

Letos svečane otvoritve izjemoma ni bilo. Kljub temu pa v Banovcih vabijo, da jih obiščete, če vam ukrepi povezani z Covid-19 to dovoljujejo, tistim, ki pa ukrepi ogleda ne dopuščajo pa smo za vas posneli nekaj fotografij.

 

Idej za postavitev jaslic več kot očitno tudi letos ni zmanjkalo. Jaslice so naredili iz najrazličnejših naravnih materialov (smrečje, les, volna), ki so jih dodatno poudarile tudi praznične luči.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.12.2020 ob 18:29 gost

      Lepo,lepo,lepo,ni kaj res.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.12.2020 ob 16:59 Dragica Gomboc Hrastje Mota 64 9252 Radenci gost

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.12.2020 ob 17:59 Dusan gost

      Zeloooooo lepoooooo.....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.