https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Začasno sproščeno gibanje med občinami, odprte le najnujnejše trgovine in storitve

24.12.2020  

Od danes so znova zaprte vse trgovine, ki ne ponujajo najnujnejših potrebščin, v veljavi pa so tudi omejitve za storitvene dejavnosti. Javni potniški promet bo obratoval, tudi med božično-novoletnimi prazniki. Od danes opoldne do petka do 20. ure bo dovoljeno gibanje med občinami in regijami.


Po poročanju STA so skladno z vladnim odlokom od danes pa do 4. januarja lahko odprte le prodajalne, ki pretežno pridajajo živila, blago za osebno nego in čiščenje, vključno s prodajo kmetijskih pridelkov na kmetiji, lekarne in prodajalne z medicinskimi pripomočki in ortopedskimi pripomočki. Odprte bodo tudi kmetijske prodajalne, bencinski servisi, finančne storitve, pošta in dostavne službe.

Obratujejo lahko tudi individualne nezdravstvene svetovalne in terapevtske storitve, omogočen je osebni prevzem blaga ali hrane, razen alkohola in alkoholnih pijač na prevzemnih mestih, kjer je zagotovljen minimalni stik s potrošniki. Uživanje hrane in pijače na javnih površinah med 6. in 21. uro ni dovoljeno.

Vozijo prav tako vlaki in avtobusi, vendar le s 50 odstotno zasedenostjo. Prodaja pirotehničnih izdelkov prav tako ni dovoljena. 

"Danes in v petek je na zasebnih površinah dovoljeno druženje z osebami iz največ dveh gospodinjstev, pri čemer je omejeno na maksimalno šest odraslih oseb (otroci do 15. leta so izvzeti). Za 32 ur bo sproščeno tudi gibanje med občinami in regijami," še navaja STA.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.12.2020 ob 11:11 šilček gost

      politiki dosadniste kot drek z temi zapiranjem trgovin,odprto naj bo vse ali pa zaprite ves,idioti politični.

      18 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.12.2020 ob 12:32 gost

      Dobro de nam, če je Glih vse zaprto, pa itak vse imamo za najnujnejše ja pa se itak nekaj odprtega, lepe mirne božične praznike, pa čim manj obremenitve z politiko. Za zdravje se pa poskrbite sami, in čim manj druženja.

      11 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.12.2020 ob 20:03 gost

      Janez grozni,,, grinč,,, nan je vse vkradno vse veselje vse radosti.Da bi se mu bi vsaj njegov tvit pokvaru za vse večne čase. Ka tudi on nebi Mel veselja in radosti.

      12 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.12.2020 ob 7:01 gost gost

      TELE ŠE ZA BOŽIČ IDEŠ V TRGOVINO RABIŠ BOBISAL

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.12.2020 ob 8:41 gost

      Bravo da obstaja TVIT ,JJ pa naj samo tvita tako bar marsikaj zvemo,kar nam hanzi TV in pop tv prikrijeta. Poročajo samo tisto kar jim paše ali pa ko treba očrniti J:J.

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2020 ob 8:50 gost

        Črnuh Ivan Janez je odvisnik od twitterja. Namesto, da bi se pobrigal za dva sinova, se on s twitterjem igra. Marš pa takšen oče. Otroka mu pa drugi vzgagajo. Še svoje družine ni sposoben voditi in klipan bi rad v neskončnost vodil državo. Prva žena je že vedela zakaj mu je dala brco v rit. Pa komunisti enako. Pa mladinci enako. Na treh frontah je bil poraženec. Tisti mladi, ki niste živeli tistega časa, lahko vse to najdete na Googlu, da ne boste kričali, da lažem.

        11 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2020 ob 10:07 gost

        Vi CUCKI o Janši ničesar ne veste. Da bi pa kaj prebrali ste pa preleni. Človek je na vseh področjih osebnega življenja že od malega en sam poraženec. Vse je zajebal. A CUCKI ga boste do smrti volili. CUCEK, CUCEK, CUCEK, CUCEK,

        8 7 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.12.2020 ob 10:17 gost

      BEDAKI!!!!! Kako je v drugih državah???????????? Ali sploh kaj berete ,poslušate!!!??? Gamad zafrustrirana!!!! Crkavlite v mukah!!!!!! J J je doktor vseh doktorjev!!!! Kateri od levomahnjenih debilov bi bil na njegovem mestu z toliko znanja!???? Pa sramota za celo državo že sedaj ko se gamad spravlja proti oblasti!!!!!!! V katerih naprednih državah je leva roka na oblasti???? NIKJER ker je tole sramota za državo!!!!!!!!!!!! Rajši se obesite in z drekom ustrelite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2020 ob 10:30 gost

        PREKLETO BUDALO Z NEDOKONČANO OSNOVNO ŠOLO, KI GLEDAŠ SAMO NOVO24TV KJER NA VELIKO LAŽEJO. ŠKODA ZEMLJE PO KATERI HODIŠ NEUMNEŽ NA TISOČO POTENCO. VZEMI ŠTRIK PA SE OBESI NIČVREDNEŽ. V VSEH DRŽAVAH SO BILE ŠOLE ODPRTE, TRGOVINE, GOSTILNE, ................ GOVEDO JANŠEVO ZABITO. SMRAD OD ČLOVEKA. TAKO SMRDIŠ, DA ŠE DIHUR BEŽI OD TEBE. SMRAD, SMRAD, SMRAD.

        5 9 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.12.2020 ob 10:31 ANA gost

      V DUŠI MIR, V SRCU RADOST IN VESELJE. VODI NAJ NAS SEDANJA VLADA. BLAGOSLOV NOVOROJENEGA DETETA. VESEL BOŽIČ. BLAGOSLOV TUDI LEVIM IN OSTANKOM KOMUNIZMA.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2020 ob 10:39 gost

        MOŽGANI SI OČISTI, KER SO ZAČELI GNITI IN ODMIRATI. IN UŽIVAJ V TEM, DA ŽIVIŠ KOT V TABORIŠČU. KAKO LAHKO NAPIŠEŠ VODI NAJ NAS V VESELJE NAŠA VLADA, POTEM PA NEKAJ O KOMUNISTIH??? KAJ SI RES TAKO ZABITA, DA NE VIDIŠ, DA JE V TEJ VLADI KAR PRECEJ NAJBOLJ TRDIH KOMUNISTOV, DRUGOD JIH PA NIKJER NI. KOMUNISTI SO EDINO V STRANKI SDS. IN TO PREBARVANI KOMUNISTI.

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.12.2020 ob 10:35 ana gost

      gost 10.30. tudi ti si Božje dete, tudi tebi Jezušček prav ta trenutek deli svoj blagoslov.....

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2020 ob 10:47 gost

        Daj ne bluzi. S takimi idi v cerkev in tam bluzi ali pa na Novo24TV. A ono tele, ki je napisal komentar ob 10:17 ni božje dete? Njemu je dovoljeno vse kot nekoč V IMENU JEZUSA KRISTUSA in so klali in sežigali ljudi? BOLJ CERKVENI, BOLJ PREKLETI.

        5 5 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.12.2020 ob 11:02 gost

      BOLI ;BOLI!!!!! Nikoli in nikdar se nebomo BALI in se DALI PREPRIČATI LEVUHARJEM!!!! Gamad kako vas resnica boli in še vas bo bolela lenuhi ki bi živeli iz ničega sam gobec ni dovolj!!!! J J Vas bo že naučil kozjih molitvic ker normalnega življenja tako ali tako NE RAZUMETE!!!!!!!! Gnoji!

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.12.2020 ob 11:03 gost

      Ti pa pojdi v kumrovec pa tam norosti nakladaj.Gledaj še naprej rtv in pop pa naj ti še naprej perejo OPRANO GLAVO.Primitivec rdečeglavi že 75 let vas imajo za norce,če se pustite pa naj kar naprej .To lahko delajo samo z tistimi ki z svojo glavo ne razmišljajo.Glavo imajo zato da lahko hodijo k frizerju in se zjutraj počešejo.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2020 ob 11:34 gost

        Rojen sem leta 1950, Ivan Janez Janša je rojen leta 1958, zato iz življenja vem kakšen problem in koritnež je bil od mladosti dalje. Vse vem iz življenja. Pop tv sploh ne gledam, na RTV Slovenija pa gledam šport, glasbo, filme in prenose sej Državnega zbora in raznih odborov. Ti pa glej Novo24TV kjer lažejo in poneumljajo svoje ovce. Imaš prosto izbiro kaj boš gledal, a ti gledaš napačno. Da so Ivana Janeza Janšo vrgli iz partije, da ga mladinci niso hoteli izvoliti za predsednika ( izvolili so Jožefa Školjča ), da ga je prva žena nagnala, ........ vse to so dejstva in resnica. To vsi, ki smo tisti čas živeli, vemo. To smo zvedeli sproti iz življenja takrat, tega nismo videli na Pop TV ali na RTV. Če ne verjameš, da je to, kar sem napisal, res, si to poišči na Googlu in videl boš, da imam prav. V Kumrovec in v Jajce je pa s titovko na glavi, na kateri je bila rdeča peterokraka zvezda, hodil vaš presvetli Ivan Janez Janša in pri tem pel DRUŽE TITO MI SE TI KUNEMO...............................................

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.12.2020 ob 11:07 gost

      Daj mi nekaj odgovorov in smernic ki so ali bodo lahko izvedljive pri nas v takšnem času!!!! Ne ovinkari podkrepi jih z dejstvi! Pametnjakovič

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      25.12.2020 ob 11:57 gost

      Ti pametnjakovič ne muti meni jaz sem rojen 1956.Tak da mi ne pametuj.Boli me kaj ti gledaš ,jaz gledam kar jaz hočem ti pa samo pametuj.Moral si biti preklrto blizu z J.J. da veš da ga je žena nagnala.Take nizkotnosti se porodijo samo v glavah levuharjev - pokvarjenih.Tudi polmeseca je zdaj partnerka zapustila ,ja kaj pa bo Z BEDAKOM.Ti pa še naprej gledaj tvoje pokvarjene TV in jih veselo demokratično OBVEZNO PLAČUJ.KONJ RDEČI.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2020 ob 13:13 gost

        Kje si ti živel? V Goričkih rovtah? Verjetno, ker samo od tam prihajajo taki nešolani in bedasti ljudje, ki bi pokvarjenemu kaplaru vsak dan smrdečo rit lizali. Sem ti napisal, da imaš vse n Googlu. Preveri. Toliko si nor, da niti nisi razumel kaj sem napisal v prejšnjem komentarju. Ti bi puklastega kaplara, ki bi rad bil maršal, pa to nikoli ne bo, zagovarjal in volil tudi, če bi ti mater, ženo in hčerko posilil in hčerko zažgal. Bedak zategnjeni. Ja, fantek, tisti, ki smo študirali in živeli v razvitih mestih, smo tega kaplara in njegova dejanja poznali. Vi, ki ste živeli v rovtah pač niste imeli te priložnosti. Ostajajo dokumenti in fotografije, ko so ga zaradi nečednosti fuknili iz partije in je siromaček pisal prošnje za ponovni sprejem. Obstajajo tudi fotografije in film, ko je ponosno s titovko in rdečo zvezdo na njej potoval v Jajce in prepeval pesmi o slavi Titu. Obstajaj fotografije, kjer oba z Bavčarjem ponosno klečeplazita pod Titovo sliko. In še in še. Če bi bil izobražen, bi to vedel. Ker nisi in si zabiti rovtar tega pač ne veš. Si pa prelen, da bi to kje pogledal in prebral. Si navadna Janševa ovca brez svojega mišljenja. BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2020 ob 13:57 gost

        11:57 ...... s Silvo Predalič ima Janša sina Žana in hčerko Niko. Tisto o Rosviti Pesek so bile verjetno samo govorice. Prebereš si pa to lahko v Mikstone blogu.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      26.12.2020 ob 20:37 gost

      Ti pa si na GOOGLU preberi koliko FOTIVOV je imel vaš rdeči OPEVANI MARŠAL ?Koliko mladim dekletom je uničil življenja ? to pa so vaši rdeči mediji vse zamolčali zdaj v novejšem času pa ste uničevali ARHIVE ( ertl) pa še nagrajen je bil od strani kUČANA .Da je prikril kaj so rdeči počeli.Če tam ni bilo nič spornega bi pa pustili ARHIVE.Ja smo prpa vam dela.Ja mogoče si študiral v LJ kjer ti je bilo vse podarjeno ker si tam mahal z rdečo knjižico.Kumrovški študent.Toliko visoko šolanih ljudi ni bilo v preostali EU (v pokvarjenem kapitalizmu in pokvarjenem zahodu)Zdaj pa opevate JEDRNO EVROPO . V šolah so nas učili da je OKNO v svet proti bEOGRADU.Kaj pa sedaj da se je vse tak obrnilo ? Ti si navadna zavedena rdeča OVCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.Ja obstajajo slike in filmi kjer mahate z yugo zastavami in slavite rdeče zvezde.Z vsem tem si mi DESNI rit obrišemo.V Lj imate spomenik klavcu SLO naroda kIDRIĆA in se mu klanjajo najvidnejši člani rdeče nomenklature.SRAM VAS JE LAHKO.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.12.2020 ob 20:49 gost

        Katoliška cerkev, škof Rožman, Leon Rupnik, .............. Ostalo škoda mojega časa za takega umskega omejenca kot si ti. Za Janšo si glih dober.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      26.12.2020 ob 20:50 gost

      TVOJ JANEZ JANŠA JE VSE PRODAL IN DRŽAVO ZADOLŽIL 50 MILIJARD IN KDO BO TO VRAČAL? TI SI STVARNI IDIOT, KI KOMENTIRAŠ O MARŠALU, KI JE DRUŽIL JUGOSLAVIJO IN DELAVSKI RAZRED JE IMEL DOBRE PLAČE A SEDAJ VODI TO VLADO JANEZ JANŠA , KI JE BIL KOMUNIST PA SEDAJ KRADE IN KRADEJO NJEGOVI NESPOSOBNI MINISTRI.TO JE RESNICA KOMENTATOR OB 20,37---------JANŠA IMA TUDI NEZAKONSKE OTROKE A O TEM NIMAŠ POJMA DEBIL.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      26.12.2020 ob 21:02 gost

      Točno tako. V Jugoslaviji Ivanček ni mogel krasti, ker mu pošteni ljudje tega niso pustili, zato se je boril za odcepitev od Jugoslavije in danes lahko krade kolikor hoče, ker mu nihče nič ne more, ker je povsod nastavil svoje ljudi. A nekoč se bo našel nekdo, ki bo rekel Ivanček dovolj je tvojega sranja. Ta čas počasi, a zanesljivo prihaja.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      26.12.2020 ob 21:18 gost

      Javljajo je sami taki ki so na PLEBISCITU obkrožili PROTI.Zdaj bo p radi imeli dobro penzijo in brezhibno živeli.Nam desnim bo J.J. že zriktal vam rdečim pa od sv.pide šrauf v rit pa uživajte.v Yu je bilo dovolj takih ki so kradli.V Yu je imel delavski razred dobre plače ,daj ne SERI ,zato pa je bilo pol yugovine v NEMČIJI in v AVSTRIJI v tem grdem kapitalizmu. Levi so že takrat zavajali da je bilo JOJ zdaj pa to rdečuharji nadaljujejo v SLO.Ne ne bo vam uspelo v 75 letih so vas prokužili .Vaše LAŽI več ne palijo.Malo morgen.Ja tudi J.J. ima nezakonske otroke a vaš maršal jih je imel 72.Tudi žen je imel 16.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.