https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 99 novih okužb, največ v Mestni občini Murska Sobota

25.12.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 12423 testiranj, potrjenih je bilo 1783 okužb. 28 oseb s covidom-19 je umrlo.

V četrtek v Pomurju potrdili 99 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 24 pomurskih občinah. 19 v Mestni občini Murska Sobota, 9 v občini Gornja Radgona in Ljutomer, 7 v občini Lendava in Radenci, 6 v občini Moravske Toplice in Tišina, 4 v občini Apače, Beltinci, Cankova in Križevci, 3 v občini Črenšovci in Puconci, 2 okužbi v občini Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici in Turnišče, po ena okužba pa v občinah Grad, Hodoš, Kobilje, Kuzma, Odranci, Rogašovci, Velika Polana in Veržej.

V sredo v Pomurju potrdili 123 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 20 pomurskih občinah. 18 v Mestni občini Murska Sobota, 17 v občini Lendava, 14 v občini Ljutomer, 10 v občini Radenci, 9 v občini Puconci, 8 v občini Črenšovci, 7 v občini Beltinci, Moravske Toplice in Sveti Jurij ob Ščavnici, 6 v občini Apače, 5 v občini Rogašovci, 3 okužbe v občini Gornja Radgona in Križevci, po 2 okužbi v občini Tišina in Turnišče, po ena okužba pa v občinah Kobilje, Odranci, Razkrižje Velika Polana in Veržej.

V torek v Pomurju potrdili 111 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 23 pomurskih občinah. 29 v Mestni občini Murska Sobota, 17 v občini Radenci, 16 v občini Ljutomer, 7 v občini Tišina, 4 v občinah Beltinci, Grad in Moravske Toplice, 3 okužbe v občinah Gornji Petrovci, Lendava, Puconci in Rogašovci, 2 v občinah Cankova, Črenšovci, Gornja Radgona, Odranci, Razkrižje in Veržej, po ena okužba pa v občinah Apače, Dobrovnik, Križevci, Kuzma, Šalovci in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V ponedeljek v Pomurju potrdili 102 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 14 v Mestni občini Murska Sobota, 12 v občini Lendava, 10 v občini Ljutomer, 8 v občini Beltinci, 7 v občini Moravske Toplice, 6 v občini Radenci in Turnišče, 5 v občini Črenšovci, Križevci in Puconci, 4 v občini Apače, 3 v občinah Gornja Radgona, Rogašovci in Velika Polana, 2 v občinah Grad, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina, po ena okužba pa v občinah Cankova, Kuzma, Odranci, Razkrižje in Veržej.

V nedeljo v Pomurju potrdili 65 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 21 pomurskih občinah. 9 v občini Lendava, 8 v Mestni občini Murska Sobota, 7 v občini Gornja Radgona in Apače, 5 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 4 v občinah Črenšovci, Radenci in Rogašovci, 2 v občinah Kuzma, Moravske Toplice, Turnišče in Velika Polana, po ena okužba pa v občinah Beltinci, Dobrovnik, Grad, Hodoš, Križevci, Ljutomer, Odranci, Puconci in Tišina.

V soboto v Pomurju potrdili 78 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 15 v Mestni občini Murska Sobota, 8 v občini Gornja Radgona, 7 v občinah Beltinci in Ljutomer, 6 v občini Apače, 5 v občini Lendava, 3 v občinah Gornji Petrovci, Odranci, Puconci in Šalovci, 2 okužbi v občinah Križevci, Moravske Toplice, Radenci, Rogašovci, Velika Polana in Veržej. Po ena okužba je še v občinah Cankova, Dobrovnik, Hodoš, Kuzma, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina.

V petek v Pomurju potrdili 112 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 23 pomurskih občinah. 19 v Mestni občini Murska Sobota, 16 v občini Puconci, 10 v občini Lendava, 8 v občini Beltinci, 7 v občinah Ljutomer in Moravske Toplice, 6 v občinah Gornja Radgona in Velika Polana, 5 v občini Križevci, 3 v občinah Cankova, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci in Turnišče, 2 v občinah Apače, Črenšovci, Odranci, Radenci, Rogašovci in Tišina, po ena okužba pa v občinah Dobrovnik, Gornji Petrovci, Grad in Razkrižje.

*Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.