https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Četrtina vprašanih mnenja, da cepljenje predstavlja poskus nadzora nad populacijo

3.1.2021  

Čeprav je večina prebivalstva v splošnem naklonjena cepivom in zaupa mnenju strokovnjakov ter rezultatom raziskav, se jih je le polovica pripravljena cepiti takoj, ko bo to mogoče, je pokazala  raziskava študentov Univerze v Mariboru, Sledilnika za covid-19 in Valicona. Spletno anketo so izvedli na nacionalno reprezentativnem vzorcu 516 članov spletnega panela JazVem, zbiranje podatkov je potekalo 21. in 22. decembra.


Dve tretjini vseh vprašanih želi počakati, da bo na voljo več informacij o varnosti cepiva, v samo varnost cepiva pa trenutno zaupa manj kot tretjina vseh vprašanih. Kar četrtina jih misli, da cepljenje predstavlja poskus nadzora nad populacijo, petina pa jih ima slabe izkušnje s preteklimi cepljenji.

82 odstotkov vprašanih osebno pozna nekoga, ki je okužen

Sodelujoče v raziskavi so povprašali o dosedanjih izkušnjah z epidemijo. Izvedeli so da je skoraj 10 odstotkov sodelujočih bilo letos okuženih z virusom SARS-CoV-2, kar 82 odstotkov pa jih osebno pozna nekoga, ki se je okužil s tem virusom, 36 odstotkov tudi osebo, ki je zaradi okužbe potrebovala zdravljenje v bolnišnici, in 23 odstotkov nekoga, ki je zaradi okužbe umrl.

Največ vprašanih zaupa mnenju strokovnjakov, najmanj alternativnim razlagam na družabnih omrežjih

Povprašali so tudi o zaupanju posameznim virom informacij. Največ vprašanih jih zaupa ali popolnoma zaupa mnenju strokovnjakov (61 odstotkov), strokovnim člankom in rezultatom raziskav (54 odstotkov) ter Nacionalnemu inštitutu za javno zdravje (46 odstotkov). Najmanj vprašanih zaupa alternativnim razlagam na družabnih omrežjih (8 odstotkov), za katere jih je največ odgovorilo, da jim ne zaupajo ali sploh ne zaupajo (60 odstotkov). Visok je tudi delež nezaupanja v vlado (50 odstotkov).

Najbolj moteč ukrep omejitev gibanja na občine

Anketiranci so ocenili, kako moteči so bili posamezni ukrepi. Kot zelo moteča je največ vprašanih ocenilo ukrep o omejitvi gibanja na občino prebivališča (56 odstotkov) ter zaprtje vrtcev in šol (47 odstotkov), najmanj pa jih je motil ukrep spoštovanja razdalje med ljudmi (8 odstotkov).

Polovica vprašanih bi se cepila takoj, ko bo mogoče

Kar 55 odstotkov vprašanih  meni, da bi za zdravstvene delavce in zaposlene v domovih starejših občanov cepljenje proti SARS-CoV-2 moralo biti obvezno (z izjemo tistih, ki iz zdravstvenih razlogov ne smejo biti cepljeni). Proti obveznemu cepljenju je bilo 31 odstotkov vprašanih, 14 odstotkov pa jih je izbralo odgovor “ne vem”.

Na vprašanje, ali se sami nameravajo takoj, ko bo mogoče, udeležiti brezplačnega in prostovoljnega cepljenja kot najpomembnejšega ukrepa proti epidemiji, je polovica odgovorila pritrdilno, polovica pa odklonilno. Le 20 odstotkov se jih bo zagotovo cepilo in 29 odstotkov verjetno, medtem ko se jih 31 odstotkov verjetno ne bo cepilo, 19 odstotkov pa zagotovo ne.

V varnost cepiva jih zaupa manj kot tretjina

Največ se jih strinja ali popolnoma strinja s trditvijo, da želijo počakati na več informacij o varnosti cepiva (67 odstotkov). V varnost cepiva zaupa 31 odstotkov vprašanih, v njegovo učinkovitost pa verjame 35 odstotkov.

39 odstotkov vprašanih je potrdilo, da jih je zelo strah okužbe z virusom SARS-CoV-2, 33 odstotkov pa jih meni, da je virus SARS-CoV-2 enako nevaren kot virus gripe.

Četrtina vprašanih misli, da cepljenje predstavlja poskus nadzora nad populacijo

Najmanj vprašanih, pa vendar ne tako malo, je pritrdilo trditvi, da imajo slabe izkušnje s preteklimi cepljenji (20 odstotkov), še malo več pa, da to cepljenje predstavlja poskus nadzora nad populacijo (24 odstotkov).

Večina anketirancev sicer podpira tako obvezna kot neobvezna cepljenja (57 odstotkov) proti drugim nalezljivim boleznim, dobra tretjina podpira le cepljenja, ki so trenutno obvezna (34 odstotkov), in le malo jih je proti vsem vrstam cepiv (9 odstotkov). Po drugi strani pa se jih redno proti gripi cepi le 11 odstotkov, občasno 28 odstotkov in nikoli kar 61 odstotkov.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.01.2021 ob 7:56 Znanost proti med. Mafiji gost

      https://youtube.com/watch?v=p3tigDtyhFA amazon.com/Selling-Sickness-Pharmaceutical-Companies-Patients/dp/156025856X

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.01.2021 ob 8:24 gost gost

      Malo poglejte kaj hoče Kurtz v Avstriji uvesti .... to je da se boš moral obvezno cepiti , drugače ne boš smel ne v trgovino, ne restavracijo , v glavnem nikamor. Kdor ima facebook si lahko na strani enega izmed politikov ki se bori proti temu g. Herbert Kickl ter g. Michael Schnedlitz pogleda objave in zapise povezane s tem. Včeraj ko je to objavil se je spletna stran vlade sesula zaradi prevelikega števila obiskov. Zgleda da imajo drugje še hujšega voditelja kot mi.

      25 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 10:03 kilonja gost

        Če pa do dela Janša, nisi vedel da ima Janša Kurza v oblasti ? Še Kurza od Debelega Fuknjenca nateguje tako da Debeli vsaki dan cvili tu kot prase .

        9 23 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.01.2021 ob 0:06 Ena gost

        Spoštovani pisci komentarjev: iz vašega pisanja se vidi kakšen IQ imate posamezniki. Res žalostno.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.01.2021 ob 8:51 gost

      Obvezno je samo umreti. Ne dovolite, da bodo politiki, farmacija in podkupljeni zdravniki na najvišjih položajih prevzeli oblast nad vami. Kurtz je pa pokvarjen in podkupljiv človek, da bolj ne more biti. Pač desničar. Upam, da bo v kratkem letel s položaja. DENAR JE SVETA VLADAR. Ne gre jim za vaše zdravja, gre jim za ogromne zaslužke in trajno zmanjšanje človekovih pravic. Zaprtje v občine, policijsko uro, .......... ni priporočila zdravniška stroka, temveč sta to storila Janša in " nepreklicno odstopljeni " minister Hojs. Poglejte Kitajsko, Švedsko, Japonsko, Korejo, .................... ne samo prekletih Švabov.

      43 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 10:06 kilonja gost

        Ne bomo DEBELI, mi ti sledimo, tebi in smrdljivi Tomićevi, pa vsem ostalim pederajsi z levice...popeljite nas v rdeča nebesa, kjer bomo vsi živeli od socialne podpore, za nas bodo pa delali Avstrijci :).

        18 27 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 10:08 kilonja gost

        Predvsem Švedsko si poglejte in izjavo njihovega Kraja..Švedska je na Skandinaviji z naskokom najslabša država glede smrti pri Covidu. Le vzamite si jo za vzor, saj pri nas imamo tudi puno švedekov, zaradi njih imamo ukrepe kot jih imamo in umrljivost..ker vi švedi lepo širite svojo neumnost po Sloveniji in širite virus, gamad.

        21 36 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 10:52 gost

        OBVEZNO JE UMRETI !!! DA Samo ti meni in moji okolici ne škoduj in ne hodi se zdravit v naše bolnišnice ali zdrav. domove ,ker nas posledično zastrupljaš!!!! Si razumel tij konj ki z prazno glavo in slamo v njej resno ne moreš trezno razmišljati!!! Govorim o cepljenju ki ga stroka predpisuje kot povsod drugod po svetu!!! samo vij bedaki tega NE RAZUMETE!!!!

        17 29 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.01.2021 ob 9:00 gost

      Nihče nima pravice nikogar v nekaj prisiliti. Vsaj pri nas je taka zakonodaja. Hvala bivšemu sistemu po kerem je bila napisana zakonodaja večinoma. Kajti je ni bila diktatorski kot jo zdaj želi Janez grozni spremeniti. Da bi nas imel na vajatih kot so imeli sužnje. Sto vlado se mi vračamo nazaj v leto gospodovo 1800 ko je bilo dovoljeno suženstvo.

      44 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 10:04 kilonja gost

        hahahaha...Debelo prase, nisi še zrušil vlade ? Vidiš da tvoja propaganda nima odziva , kot se ostanek tvojih skurjenih možgan ne odziva na tablete ki ti jih Magdič neuspešno predpisuje že 20 let .

        11 28 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.01.2021 ob 9:02 gost

      Ta se še ni na površju sveta da bi meni ukazal kaj jaz moram.

      23 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.01.2021 ob 9:07 Čergoli gost

      Karči virus je zelo VELIKA MANIPULACIJA, ki se je pripravljala zelo, zelo dolga leta in določeni članki so se lahko v reviji NEXUS prebrali že leta 2006. Zdaj pa strahopetci lajajte.

      31 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.01.2021 ob 10:01 kilonja gost

      Četrtina vprašanih mnenja, da cepljenje predstavlja poskus nadzora nad populacijo...HAHAHAHA, kot v Jugoslaviji, bau bau, strašenje levakov . Sklepam da ima ta četrtina psihične motnje in ker se tako zelo bolijo da bi jih nekdo ( ker se sami sebi zdijo zelo pomembni ) nadzoroval, tudi ne posedujejo pametnih telefonov, nimajo svojega email-a in sploh ne sodelujejo pri svetovni zaroti imenovani SPLET ;) . O moj bog, a to so tisti ki vidijo pri jemanju brisov čipe ki jim jih bodo vstavili v možgane :)))))))) Ali jim bodo sedaj s cepivom vbrizgali čipe ker se pri brisih čipi niso prijeli ? :))) Moj Bog, kriza je marsikaj odkrila, tudi to koliko bedakov živi okoli nas, predvsem to.

      21 40 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 10:07 gost

        Koliko dobiš plačano za svoje provokacije? Pingo sok in sendvič? Ali obljubljeno dobro plačano delovno mesto? Je droga, ki jo jemleš, premočna zate?

        27 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 12:52 Gost gost

        Glej, tudi sam se bom cepil, ker pri svojih 60-tih nimam kaj izgubiti. Sem pa svojim otrokom odsvetoval cepljenje, ker nihče ne pozna učinkov cepiva čez nekaj let. Mladi se ne bi smeli cepiti. Zdaj mi pa odgovori, pa brez politike, ker nisem politični navijač, zakaj proizvajalci ne prevzamejo odškodninske odgovornosti. Ali pa jo naj države prevzamejo če so tako prepričane v neškodljivost cepiva.

        20 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 16:02 Misli malo gost

        Kilonja, res je, in ti si eden večjih bedakov, ki živijo okoli nas. Preden udrihaš po Švedski, preveri podatke: Švedska ima preko 10 milijonov prebivalcev in ima zaenkrat bistveno boljše rezultate v boju z "epidemijo" kot Slovenija in to brez kršenja in omejevanja človekovih pravic in uničevanja gospodarstva in življenj svojih državljanov in, kar je najbolj grozno, uničevanja otroštva otrokom in mladosti mladini!!! Zdaj pa pametuj glede ukrepov in cepljenja, ki je v zadnji preizkusni fazi do leta 2023 (na ljudeh seveda) in bodi veseli poskusni zajček, saj je Kovid tako grozljiva bolezen, da nas strašansko ogroža-umre namreč 0,05 odstotkov večinoma starih in bolnih ljudi... Cepi se, nam pa daj mir, pa preveri kdaj kaj, preden pišeš take neumnosti!

        18 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 18:50 Nebitkojn gost

        Če preživiš cepljenje se spomni na svoje komentarje čez kako leto. Takrat ti bo kristalno jasno, da si bil zaveden. Če je nekdo končal doktorat ali magisterij, al pa če se samo pojavlja na tv, še ne pomeni, da je vse res kar trdi. Kritičnega razmišljanja je sposobna le manjšina. Dokler sem zdrav se ne bom cepil z nečem, kar me lahko paralizira, ubije (pa čeprav majhen %), pa tudi preverjal ne bom, če sem bolan. Bogec mi je namreč namontiral senzorje po telesu, zaradi katerih 100% vem kaj je z menoj, ali bolje: Če si zlomiš nogo veš, da moraš k zdravniku. Če pa nisi polomljen pa ne hodiš preverjat, če slučajno si polomljen. Tisti, ki pa gre v tem primeru preverit pa vemo, da ni za v mavčarno ampak kak drug oddelek. Upam, da razumeš.

        10 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.01.2021 ob 10:08 Čergoljo gost

      Čergoli. Škoda, da si tako pokvarjen. Očitno ne poznaš nikogar, ki je zelo resno zbolel. Sam sebi všečke daješ.

      10 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      03.01.2021 ob 10:11 kilonja gost

      Koliko dobiš plačano za svoje provokacije? Pingo sok in sendvič? Ali obljubljeno dobro plačano delovno mesto? Je droga, ki jo jemleš, premočna zate?....buuu, pazi čipek boš dobil v Mercatorjevi klobasi...pogledni Micko ka na salamaj dela v Mercatori, ova čipe deli levičarjem, pa se vam smeji v ksiht :)))) Buuuu čipkarji...:)))

      5 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      03.01.2021 ob 10:12 kilonja gost

      RDEČI smrduhi imajo novi vzdevek..ČIP-KARJI..ahahaha..

      10 27 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 11:25 burti gost

        Kilonja vidim ka ti je kila že prišla do možganov,če jih sploj kaj maš. Tele zarukano.

        11 7 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      03.01.2021 ob 10:23 gost

      Manipulacije, manipulacije, nihče res nihče ne more in ne sme vplivati, kgo se PA DA, je idijot. Vsak naj se po svoji vesti in pamet odloči, take ali drugače komentarje pa enostavno IGNORIRAJTE.

      25 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 10:31 gost

        V nekaterih domovih starejših so dementne stanovalce prisilno cepili. Upam, da bodo njihovi svojci vložili tožbe.

        22 15 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 10:38 kilonja gost

        Res je ljudje, ne dajte se levim manipulatorjem ker tudi Alenčica B. bi izvajala iste ukrepe kot je izjavila na televiziji, le da bi ona bolj prijazno komunicirala z ljudmi. Tudi Židan nekdanji predsednik SD - ja, je ljudi pozval naj ne kljubujejo ukrepom zaradi Janše, ampak naj jih upoštevajo zaradi zdravja...Kaj DEBELI ČIPKAR, vse podkupljeno s strani Janše in mediji, vsi v rokah Janše kaj ? RTVSLO, A KANAL, POP TV...sama Janševa propaganda, kaj ? Ljudje raje ne nasedajte psihopatskim kavč epidemiologom ki se jim je na socialni podpori sfuzlalo v glavi kot se je debelemu čipkarju.

        7 25 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      03.01.2021 ob 10:39 gost

      Pazi ka nedo tebe prisilno proti steklini cepili, ti je pa toži, cepec. IGNORIRAJTE take komentarje.

      14 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 10:48 gost

        Zopet eno desno tele, ki ne ve kaj se dogaja v domovih starejših. Kaj res nimaš nobenega svojca ali znanca tam? Seveda, takšni desni primitivci nimate nikogar razen svojega pastirja in župnika. Izgubljene duše.

        18 11 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      03.01.2021 ob 10:40 gost

      ,,, klonja,,, kaj si pa tako agresiven moraš na cepljenje. Kajti vsi hlapci potzemuga vodijo Janeza groznuga sste dobili tako komando. Da vas bo imel lažje na lanci. Naj te nebo strah saj se čepi v ramo tako da,,, rit,,, nebo poškodovana... Ko boste imeli buzi zabave. Samo da vas nebo spet policija preganjala kot v Bruslju. Štekaš bedak.

      18 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 10:45 kilonja gost

        Hahaha, ČIPKARJI levi, buuu...Janša ti bo sledil na šekrejt pa ti bo drek vohal, bolnik.

        5 20 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      03.01.2021 ob 10:42 kilonja gost

      V nekaterih domovih starejših so dementne stanovalce prisilno cepili. Upam, da bodo njihovi svojci vložili tožbe. ZNOVA VELIKE LAŽI SMRDLJIVIH LEVIČARJEV, vsak živeči človek ima nekega skrbnika, če nima svojcem je potem to CSD ki je v rokah LEVIČARJEV!! Verjetno je zdaj že vsaki Antijanša bolničar kredibilni vir informacij :) . Ti bom s prve roke povedal, vsak ki je bil cepljen in ni sposoben sam soglašat s cepljenjem ali se mu odpovedat je dobil odobritev ali zavrnitev pristojnega svojca, tudi sam sem komuniciral s svojci tako da ne laži in katerega starši niso želeli da bi njihov otrok bil cepljen, ta tudi ni bil cepljen. Lažnjiva drhal leva. Facebook psihotiki.

      8 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      03.01.2021 ob 10:45 gost

      G. Kilonija. Ne levim in ne desnim nikomur na tem svetu. Vsi imamo možnost dostopa do raznih medijev, ODLOCAJTE SE PO LASTNI PAMETI. Nasploh izogibajte se bolni politiki z vseh strani.

      25 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 10:52 kilonja gost

        Mene zanima stanje po Sloveniji, vsi glavni mediji so izrazito antijanšistični in kot tako bi torej morali poročati v smislu da virusa sploh ni..pa poročajo drugače, torej jih za " manipulacijo " plačuje nekdo z levice..če se že gremo tako ;).

        6 15 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      03.01.2021 ob 10:51 kilonja gost

      BUUU...RDEČI ČIPKARJI..striček Jani preži na vas, mislite da ste se čipiranju ognili, pa ste ČIPEKE dobili v Mercatorju, v Mercatorjevem pršutu in bifteku ki ste ga veselo jedli za praznike..MUHAHAHA RDEČI ČIPKARJI..zdaj pa Jani točne ve kaj ste žrli in kaj ste srali...BUUUUU

      5 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      03.01.2021 ob 11:06 gost

      ,,, klonja,,, človek kaj je stabo narobe saj si pa na robu blaznosti. Saj po komentarjih sodeč. Iz vesele,,,, posebne,,, šole so otroci bolj kolturni.

      18 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 11:17 gost

        Jaz sem tega desnega norca začel ignorirati. Ko ga boste začeli ignorirati vsi, bo izgubil veselje za pisanje norosti in bo nehal.

        17 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 11:28 kilonja gost

        BUUU gamad smrdljiva rdeča, ČIPKARJI smrdeči, od lenobe smrdi od vas tako da onesnažujete okolje. Državni parazite, rdeče glive gnile, fuj. Pazite, že ste ČIPIRANI, v skrvnih sobanah vas opazujejo, vsak vaš korak, prdec in podobno...BUUU drhal rdeča, BUUU..Debeli ČIPKAR, Janša ti je že zlezel v ostanek možgan..naredi si lobotomijo in si ga odstrani, ČIPKECA...BUUU

        3 18 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      03.01.2021 ob 11:33 kilonja gost

      Komaj začel sem smradi levi, to kar vi pljuvate boste dobili 2 - kratno pljunjeno nazaj, kar navadite se.

      5 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 12:51 Busybee gost

        Bravo kilonja kar potrebovali smo na forumu enega takega ki tej levi drhali pove kar ji gre!! Kapo dol da sploh imaš energijo se z Df jem luzerjem drkati.Janša vsepovsod ga preganja gor in dol in nazaj. To mi delaj😂😂😂

        3 16 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 14:01 kilonja gost

        Busybee...danes imam čas :) . Njemu prideš do živega samo če se spustiš na njegov nivo. Prednost tebe, mene in ostalih je ta da se na njegov nivo spustimo ko si pišemo z njim, on ima to nesrečo da je 24 ur na svojem nivoju :).

        2 12 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      03.01.2021 ob 11:35 kilonja gost

      ČIPKARJI LEVI..recite MUUUUUU

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 12:16 963 gost

        Pa daj Kilonja ti si nekšni pravi đek. Pa daj predstavi se z imenom in priimkom da vidimo kakšen junak si v resnici.

        15 3 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      03.01.2021 ob 12:17 paprika gost

      Nimate drugega dela kot podtikati eden drugemu žaljivke,od vsakega posameznika je odvisno,če de se cepil,bomo videli kaj bo naprej.lp

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 12:54 Busybee gost

        Zakaj bu se baj kilonja z imenom in priimkom predstavil? Debelo prase smo že pred 4ini leti pozvali naj se predstavi če si upa in še daleč nič od njega...četudi neuradno vsi vemo kdo je ta prasica luzerska leva golazen luzerska

        6 13 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      03.01.2021 ob 12:42 Emanuela gost

      KDO SO TI STROKOVNJAKI, KATERIM VECINA ZAL VERJAME???? Ali niso nemara ravno tisti (skorunpirani), ki so na vse pretege lansirani v javnost prejo ta istih korumpiranih medijev, kjer ni moznosti plasiranja drugacnega mnenja strokovnjakov z argumenti. !!! KDO so ti grdi strokovnjaki, kaksne hude titule in znanja imajo??? Je mar njim vec za verjeti kot dvem nobelovcem, virusologu svetovnega kova, ki ne ticijo nosa v politiki pac pa v laboratoriju in se niso dali podkupiti??? In mnoooogim drugim...NOVINARJI, ki tako enostransko porocate...sram vas bodi, gniloba brezdusna. Nemara nimate svojih potomcev in ste tako slepi, da ne vidite kam vsi ti ukrepi bolani vodijo? Zakaj ne porocate, da je na tisoce zdravnikov sveta v sodelovanju z najboljsimi odvetniki sveta vlozilo tozbo zoper covid kriminal proti clovestvu. Da denimo v Franciji pa tudi drugod, najvec v Franciji, ker je to dezela medicine, mesta donesedno gorijo..policija ze bezi in je nemocna od upora ljudi, ki ne mislijo vec prenasat globasticen teror, s katerim manipulirajo v glavnem preko strahu in neobvescanju. Zakaj tv, mediji o tem ne porocate???. Vsakemu normalnemu, ki razmislja s svojo glavo je lahko jasno, da nekaj mocno ne stima. In LJUDJE BOZJI ne bodite neumni..ne celite ses cepivom, ki niti na ubogih zivalih ni bilo preozkuseno. Da se cepivo razvije traja najmanj 9-12 let. Gre za cepiv ki ni bilo nikoli v zgodovini clovestva in deluje direktno na genetski material cloceka. Posledice bodo nepovratne. Pravi strokovnjaki svarijo in molefujejo da tega ljudje ne pocnejo, razen ce ne zelijo biti te poskusne podgane in v roku 10 let umret..kar ne pravzalrav tudi cilj te agende 2030..depopulacija clovestva, haos, uvest eno vlado, en denar, eno religijo, vipiranje..korona je le pretveza saj v normalnih okoliscinah ne more do tega globoka drzava kriminalne zdruzbe bankirjev( kriza bank ), farmakomafije in pederaste svetovne na nirmalen nacin priti. Zelijo zlato milijardo in svoje bogastvo uzivati na racun preostalih stehnokratiziranih brezdusnih zombijev, ki ostsnejo po vsem tem.. slisi se neumno in tudi je..a svet ne vodijo dobri in pametni pac pa zli in bogati sprijeni umi.

      18 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 17:26 Filip gost

        Tocno tako, imajo nas za misi in morske prasicke. Gnusoba, ki ji ni para. Pfizer ima vec srecanj na sodiscu zaradi hudih krsitev zakona in podkupljivosti. Oglejte si konkretni dokumentarec o tem podjetju: https://www.facebook.com/101017414921399/videos/1690017271177055/?sfnsn=mo

        11 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2021 ob 17:38 Filip gost

        Ljudje nismo misi, niti ne morski prasicki. A zdaj bi pa za ceno sistema to postali? To cepivo spreminja dnk in to se bo tudi dokazalo. Edino zdravo cepivo bi morda lahko bila le krvna plazma iz odpornih, ozdravljenih bolnikov. To med drugim raziskujejo nasi domaci znanstveniki. Preberite si temno zgofovino podjetja Pfizer: https://www.facebook.com/101017414921399/videos/1690017271177055/?sfnsn=mo

        10 2 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      03.01.2021 ob 12:44 005 gost

      Da na papir napises sva dobra djela koja si do sada u zivotu napravio, napises kome si sve na bilo koji nacin uljepsao i oplemenitio zivot i to pismo posaljes onome tko uvijek trazi neku tvoju manu i gresku, vjeruj, da je uzalud. Tko je ucinio brojati tvoje greske taj je slijep za sve ono dobro u tebi i sve dobro sto cinis!!!

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      03.01.2021 ob 13:14 ana gost

      .....joj, joj....pa kaj ste nekateri jedli za kosilo........z veseljem prinesem sladico......vam popravi okus po kislem in grenkem......

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      03.01.2021 ob 13:17 gost

      To je sigurno kaka korenina od Janeza groznuga šiptar. Keri je zacugno v Sloveniji ker ni vedel kam mora nazaj v siptarijo.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      03.01.2021 ob 13:32 JJ gost

      Ubili so Janšo. To bo novica in žurka.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      03.01.2021 ob 14:09 gost

      Živela rdeča peterokraka zvezda, živeli vsi pošteni ljudje.

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      03.01.2021 ob 14:55 Busybee gost

      Hahaha Df luzer kilonja te šola kak malu decu😂😂😂😂

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      03.01.2021 ob 16:37 gost

      14.55 ka se opiraš na komentarje keri so bulozni bolni nesmiselni pokvarjeni ko tij buzi pa ta tvoj,,, klonjaš,,,. Oba nista vredna da bi ven iz kake vukojebine glidala še manj pa da bi sonce navaj posijalo.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      03.01.2021 ob 17:05 gost

      14 55 gdo je pa tebe psihopat spustil na portal. Bedak bulozni pederski

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      03.01.2021 ob 17:44 Filip gost

      Ljudje nismo misi, niti ne morski prasicki. A zdaj bi pa za ceno sistema to postali? To cepivo spreminja dnk in to se bo tudi dokazalo. Edino zdravo cepivo bi morda lahko bila le krvna plazma iz odpornih, ozdravljenih bolnikov. To med drugim raziskujejo nasi domaci znanstveniki. Preberite si temno zgofovino podjetja Pfizer: https://www.facebook.com/101017414921399/videos/1690017271177055/?sfnsn=mo

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      03.01.2021 ob 18:45 Busybee gost

      Df danes si bil izšolan ko treba na vsako neresnico in provokacijo si dobil kajlo😂😂😂dobro ti je dajal kilonja kajle, vsaka njemi čast. Take kajle ti dajal da ti muca jezik papala😂😂neprecenljivo👍👍👍👍👍

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      03.01.2021 ob 19:56 gost

      J J Je ALFA IN OMEGA!!!! Vaši zblojenci z vami kreteni vred pa podmukle pijzde!!! Gamad pocrkali boste od zavisti!!!!!! Samo dajte prej bomo normalno živeli ker nebo več sociale! ker vi nič drugo ne zagovarjate ,ker druga ne veste , kot pravice, dolžnosti pa so vam butcem španska sela! pušikaroviči !!!!!!!

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      04.01.2021 ob 20:53 HELENA gost

      NOVICA DNEVA.......ALENKA BRATUŠEK PRESTOPILA K J. J.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      04.01.2021 ob 21:28 LFL gost

      SAM BOG nam je dal NOVA 24 TV vsaj nekaj zvemo kar bi rdečuharji zagotovo PRIKRILI.Kaj pa vaš pušikarović tomaž vesel. rtv pop tv p o njem molčijo.ZATO JE DOBRO DA OBSTAJA NOVA 24 TV.Da slišimo tudi drugo plat medalje ne samo tisto ki paše komunajzerjem. Pokvarjenci rdeči.Zdaj pa vzemite da je to na desni strani.Vik in krik ,potres in poplave pa še strela bi udarila ,ja to bi se dogajalo na rtv , pop tv.Gamad rdeča prekleti smrdlivci pokvarjeni. ŠE bolj je treba zapret PIPICE tak da levi lenuhi vsi pokrepajo,te pa še poškropiti tak da bo bolj ziher.Počistiti vso nesnago staro 75 let.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      04.01.2021 ob 21:46 FILIP gost

      .....PRAVKAR CEPLJEN.......VSE V REDU.....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      24.07.2021 ob 13:23 Zmago Batina gost

      Potek ukrepov in ukrepi sami, močno spominjajo na predvojno dogajanje v nacistični Nemčiji. Kdorkoli pa se še kar zaletava v pojme "levi" oz. "desni" je pa čist navaden debil. Dokaz za to je "novela zakona o vodah", desni so jo hoteli sfurat letos, levi pa že prej, torej je stoji za tem interes nekega točno določenega lobija. Popolnoma isto je s celotno Korono, kdorkoli misli, da se naš gnoj v parlamentu samostojno odloča, se mi smili. Naši imbecili se lahko odločajo o tem kaj in kje bodo imeli malico, vse ostalo je v domeni

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.