https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Včeraj potrdili 2663 novih okužb, 23 oseb je umrlo

7.1.2021  

V sredo je bilo skupno potrjenih 2663 novih okužb. Delež pozitivnih testov je znašal 14,6 odstotkov.


Včeraj so skupno opravili 18.280 testiranj na novi koronavirus. Opravili so 6370 PCR testov in 11.910 hitrih testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 32,1 odstoten, potrdili so 2040 okužb. Pri hitrih testi pa je bil delež pozitivnih 5,2 odstoten, potrdili so 623 okužb. Skupno je bilo potrjenih 2663 okužb.

Hospitaliziranih je bilo 1169 oseb, od tega 189 na intenzivni negi. Odpuščenih iz bolnišnice je bilo 84 oseb.

23 oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih je tako naraslo na 2915.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.01.2021 ob 10:30 gost

      To je tisto kar si je želela vlada. Vi več lejko lažete sami sebi bedaki nesposobni. Kak vas Nej sram poročati o tako veliki številki ko sa glupi narod zaprti že štrti mesec. Totalna nesposobno. Zato nemara da bi ta kreten precedoval Evropi. Ker je totalno nesposoben edino za vse vrste kraje, laži, ustrahovanja, drkanje, diktaturo nad ljudmi izvajati itd. Gnoj od človeka.

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.01.2021 ob 11:54 Omejitve in sankcije gost

        bild.de/video/clip/politik-inland/corona-gipfel-das-sind-die-neuen-corona-regeln-74748168-74760214.bild.html

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.01.2021 ob 10:31 gost

      Kaj brišete komentarje bedaki puklastuga.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.01.2021 ob 12:32 gost

      Ne vem kdo so osebe ki komentirajo, dan danes so vsaj vsi pismeni in kolko toliko pri pameti, včasih niso bili pismeni Romi ki niso hodili v šolo če bi to bilo štirideset let nazaj, bi si mislil, da so oni ki nimajo pojma. Ampak danes ki vse vemo in eni še sedaj ne vidijo in ne verjamejo da nas viros že ubija, pa nimam več besed.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.01.2021 ob 14:01 gost

        Problem pri tebi je, da si naivna oseba ne preveč umsko razvita, da bereš, gledaš strankarske medije in verjameš vse, kar v teh medijih vidiš in prebereš. Verjetno je pri tebi problem tudi v tem, da ne obvladaš tujih jezikov, da bi si lahko na internetu prebrala tudi mnenja pravih strokovnjakov in pogledala kakšen video v tujem jeziku. Še večji problem je v tem, da nas hočete takšni primitivneži prepričati kako imate vi prav in ne mi, ki malo širše in pametneje gledamo na vso stvar. Če slepo verjameš Kacinu, Kreku, Beovićevi, Janši, .......... pač nisi neki veleum v glavi. Te kaj strah razjeda? Se kaj bojiš? Se bojiš, da prideš na Počivalškove ventilatorje, ki še danes zaradi neizpravnosti stojijo v kleteh ali skladiščih? Malo se pomiri, ti povem, da sem star 71 let in sem ta " smrtonosni " virus prebolel z eno tableto Lekadola in brez zdravniške pomoči. Ni vse tako hudo in črno kot prikazujejo plačani politiki, farmacevti in plačani zdravniki. Oh, na medije, ki največ prispevajo k tej histeriji in strašenju ljudi, sem skoraj pozabil.

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.01.2021 ob 12:47 gost

      Virus je samo ena bolezen več med vsemi virusi že uveljavljenimi. Samo pri tem je ta razlika da glupi narod trbej v dilirij spraviti. Kajti tako bodo vse verjeli kaj bomo mi keri bomo zaslužili rekli. Ker je strah največji sovražnik človeštva. Koliko je lani umrlo za gripo okrog 600 samo v Sloveniji. Koliko je umrlo zdaj virus rak kap gripa, skupaj ker se je tako vse beležilo pod virus.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.01.2021 ob 13:38 gost

        Spoštovani Gost delno imaš prav, nimaš pa prav da manipoliras in iščeš razlike med boleznimi, praviš da smo mi GLUPI NAROD, smo pametnejši kot si ti misliš, ker vem z svojo glavo misliti, tebe so pa bedasti politiki zmešali. Dobro ločimo in vemo kaj je covid za razliko od tebe. Zaradi takšnih kot ste vi smo zaprti , toliko da veš, če Glih ne priznaš.

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.01.2021 ob 13:47 busybee gost

      Budale so pač budale...v vsem vidijo zaroto, predvsem v ravnanju vlade. Kaj pa je Serpentinškova vlada naredila drugače dokler ni klavrno razpadla?? Nič in še manj! Levuharji in čipkarji buuu buuu kje boste danes našli zaroto?? Buuuu

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.01.2021 ob 14:29 gost

      Vsi desničarji bodite toliko pošteni in danes ob 20. uri na TV Slovenija 1 poglejte Tarčo, kjer bo govora o škart robi - hitrih testih. Prepričajte se sami o resnici kako ta vlada vse najboljše in najbolj pošteno dela.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.01.2021 ob 14:57 ana gost

      .....kaj pa je rtv. TARČA in erika. za nalašč z malo, ki za dobredenarce poroča, kot ji naročijo, zbudi se zgornji komentator....nisem desna in ne leva, imam obe, roki in nogi a razmišljam z svojo glavo, kar želim tudi tebi.....ne rečem, da je vse OK, A ŠKART ROBO DELAJO SAMO ZA SLOVENIJO, NIČ NI V REDU , NIČ VAM NI PRAV, SAMO DA SE BLATI IN PLJUVA........

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.01.2021 ob 15:16 gost

        Imaš ti gnoj v glavi namesto pameti. Sploh ne veš, da dajo v Tarči vedno možnost povedati svoje eni in drugi. Tudi minister Hojs je v Tarči povedal svoje, pa cerkveni poslanec Horvat, minister Počivalšek, državna sekretarka Godčeva, minister Tonin, državni sekretar Kangler, .............. A ti neumna baba res ničesar ne veš, potem pa pljuvaš po objektivnih medijih. Kdo ti je naročil, da moraš sovražiti dobro novinarko Eriko? Župnik ali kdo od Janševih? Tudi tega neumna baba ne veš, da so v Zdravstvenem domu Ljubljana in ZD Medvode prenehali testirati s temi škart testi. Neumna baba si in taka ostaneš. Si pa cela desna.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.01.2021 ob 15:23 gost

        In ti neumna baba sploh veš kaj je minister Hojs ( vaš desni minister!!!! ) povedal v Tarči? Da je 95 % teh ljudi, ki jih beležimo kot umrle za korona virusom, umrlo zaradi svojih težkih kroničnih bolezni, kapi in podobnega. Pa tudi doktorca Logarjeva je to povedala ( ne točno % ). Baba ne piši komentarjev, če ničesar ne veš. Pojdi v cerkev in tam moli. Zdaj so cerkve odprte.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.01.2021 ob 15:32 gost

      Včeraj San bil jaz in moji prijatelji na hitro testi vsi lepo negativni. Zato pa pot pod noge in na vikend da to proslavimo. Bilo je žestoko. Glej ga zlomka gnjes se pa pa sričamo vsi Nej najbolje vridi. Mislili smo ka od žiganja Nej obiskal nas je virusek.zato si ti teste naj vlada porine lepo,,, v guzico,,,, nesposobno.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.