https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Kam po osnovni, srednji šoli ali fakulteti? Letošnja Informativa poteka po spletu

23.01.2021 ob 9:00  

Še danes lahko preko računalnika ujamete največji sejem izobraževanja in poklicev v Sloveniji.

Tudi letos so organizatorji pripravili pester in raznolik program z več kot 140 sodelujočimi. V dveh dneh bo na virtualnih razstavnih prostorih potekalo tudi več kot 300 webinarjev. Omogočeno je tudi vključevanje na predavanja preko spletnih klepetalnic. Organizatorji so prireditev popolnoma prilagodili trenutni situaciji, zato je udeležba za vse obiskovalce varna, brezplačna, enostavna in hitra, dostopna vsem. Mladi lahko tako skupaj s starši dostopajo do vseh informacij, ki so vezane na nadaljno izobraževanje in karieno pot.

Predstavlja se vseh pet slovenskih univerz s svojimi članicami, izobraževalni programi srednjih šol in gimnazij, šolski centri, višje strokovne šole, tuje univerze in številna ministrstva s svojimi programi. Potekala pa bo tudi predstavitev poklicev ter institucij, ki nudijo informacije o štipendiranju, kako in kje bivati v času študija, kako do dela in študija v tujini ter tudi podjetja, ki bodo podajala koristne napotke, kako do prve zaposlitve.
"Med 9. in 18. uro je sodelujočem v spletni klepetalnici omogočen odgovor "v živo". Pripravljajo se različna virtualna predavanja, atraktivne predstavitve, hkrati pa bo omogočen dostop tudi do aktualnih gradiv, ki bodo mladim olajšala in razjasnila marsikatero vprašanje, povezano z nadaljnjim izobraževanjem, kot so opisi institucij, programov, predmetnikov, foto galerije, videoposnetki, virtualni sprehodi po objektih in mnogo drugega.

Tokrat se bo v e-predavalnici zvrstilo kar 23 predavanj. Med sodelujočimi v programu bodo Dunking Devilsi, obiskovalci bodo lahko z Gea Collegom spoznavali podjetniške zgodbe z Majo Vogrinec, Žigom Kukovičem, Nastjo Kramar iz Malince, Rokom Colaričem in Rokom Staričem iz Roks nut butter, šola United Pop pa bo prikazala, kako se miksajo hiti skupine Dan D," navaja STA.

Fotografije so simbolične

Partner letošnje Informative online je ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.01.2021 ob 9:31 gost

      Za velikega lopova se najbolj skozi pride,ker za njih so drugi zakoni nič se jim ne zgodi.Z šolo in pošenjem se v Sloveniji zelo slabo živi.Najboljše je milijone potamaniti,pa nikome ništa živiš kot kralj pa ni treba biti izobražen in pošten.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.01.2021 ob 9:38 Delavec gost

      Najboljše lepo pošteno delati in zvečer lepo mirno iti spat. Sem z malim zadovoljen in čisto nič si nebom nesel na drugi svet,ko bom umrl!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.01.2021 ob 13:10 gost

      Kam pa lahko grem budala novinarska. Saj pa vse šole je zaklenu bedak Janez grozni ključ pa požrl. Edine šole v Evropi ki so že 4 mesece zaprte. To učenje na daljavo pa je za vse ne izobražene ki so kupili diplome in magisterije ali so ji pa prepisali. Zdaj pa lepo sedijo v vladi na vodilnih maseih direktorji vse vrstni strokovnjaki,,, kao,,, vse ustanove ki bi naj pomagale ljudem samo niso zanič odgovorni.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.