https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 83 novih okužb

29.1.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 12.033 testiranj, potrjenih je bilo 1.294 novih okužb. 

V četrtek, 28. januar 2021, v Pomurju potrdili 83 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 20 pomurskih občinah. 18 v Mestni občini Murska Sobota, 11 v občini Ljutomer, 7 v občini Beltinci, 6 v občini Črenšovci, 5 v občini Gornja Radgona, Lendava in Cankova, 4 v občini Puconci in Tišina, 3 v občini Moravske Toplice in Radenci, 2 v občini Apače, Grad in Križevci, ena okužba pa v občinah Razkrižje, Rogašovci, Šalovci, Sv. Jurij ob Ščavnici, Velika Polana in Veržej. 

V sredo, 27. januar 2021, v Pomurju potrdili 85 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 21 pomurskih občinah. 16 v občini Beltinci, 14 v Mestni občini Murska Sobota, 8 v občini Gornja Radgona, 5 v občinah Puconci in Radenci, 4 v občinah Apače, Cankova, Križevci in Sveti Jurij ob Ščavnici, 3 v občinah Lendava, Ljutomer in Moravske Toplice, 2 v občinah Rogašovci, Šalovci in Turnišče in po ena okužba pa v občinah Črenšovci, Gornji Petrovci, Grad, Kobilje, Odranci in Tišina. 

V torek, 26. januar 2021, v Pomurju potrdili 106 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 22 v Mestni občini Murska Sobota, 11 v občini Ljutomer, 10 v občinah Gornja Radgona, 9 v občini Radenci, 8 v občini Moravske Toplice, 6 v občini Grad in Tišina, 5 v občini Lendava in Puconci, 4 v občini Beltinci, Črenšovci in Križevci, 3 v občini Turnišče, 2 v občini Apače, Cankova in Sv. Jurij ob Ščavnici, po ena okužba pa v občinah Kuzma, Razkrižje in Šalovci.

V ponedeljek, 25. januar 2021, v Pomurju potrdili 63 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 17 pomurskih občinah. 15 v občini Ljutomer, 13 v Mestni občini Murska Sobota, 7 v občinah Gornja Radgona, 5 v občini Lendava, 4 v občini Beltinci, 3 v občini Grad in Sv. Jurij ob Ščavnici, 2 v občini Moravske Toplice, Rogašovci in Tišina, po ena okužba pa v občinah Apače, Črenšovci, Križevci, Puconci, Radenci, Šalovci in Turnišče.

V nedeljo, 24. januar 2021, v Pomurju potrdili 18 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 10 pomurskih občinah. 4 v Mestni občini Murska Sobota, 3 v občini Cankova, 2 v občinah Gornja Radgona, Radenci in Šalovci, po ena okužba pa v občinah Beltinci, Križevci, Ljutomer, Rogašovci in Tišina.

V soboto, 23. januar 2021, v Pomurju potrdili 57 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 17 pomurskih občinah. 11 v občini Murska Sobota in Beltinci, 6 v občini Puconci, 5 v občini Moravske Toplice, 4 v občini Lendava in Tišina, 3 v občini Cankova, 2 v občinah Grad, Križevci in Radenci, po ena okužba pa v občinah Apače, Črenšovci, Gornji Petrovci, Ljutomer, Razkrižje, Rogašovci in Turnišče.

V petek, 22. januar 2021, v Pomurju potrdili 86 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 19 v občini Murska Sobota, 10 v občini Gornja Radgona, 7 v občini Beltinci, 5 v občinah Križevci, Lendava, Moravske Toplice, Puconci, Radenci in Turnišče, 4 v občini Tišina, 3 v občini Grad in Ljutomer, 2 v občini Cankova, Gornji Petrovci in Sv. Jurij ob Ščavnici, po ena okužba pa v občinah Apače, Dobrovnik, Kuzma in Velika Polana.

*Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.01.2021 ob 15:24 gost

      Vse države okoli nas Italija 5 procentov, Hrvaška 6 procentov, madžarska 4procente itd. Mij pa 23 procente pa koji kurac dela ta kretenska vlada posrana. Pa to je za drugo Nej ka se sideju na avion in v kliniku Janeza groznuga mnjega pa tan na zapreti oddelek.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.01.2021 ob 7:55 Fant gost

        Kretenski so ljudje ki ne upoštevajo ukrepov, kaj lahko naredi vlada. Vprašaj se kaj si pa storil ti in vsak posameznik da to ustavimo. Kriviti vlado za širjenje virusa je res kretensko. Misliš da bo viros izginil če bo druga vlada. Slovenci smo poseben narod, ki bi se samo bunil storili pa nič, še potebej tisti ki niti slovensko ne znajo govoriti.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.01.2021 ob 15:25 gost

      Rejsan ka se pri nas dogaja. Saj to več ni normalno.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.01.2021 ob 21:25 Gost: gost

      Ne vem kje si pobral te procente. Cejla EU in tudi drugod po svetu so skoraj evidenčni rezultati okužb, bol. zdravljenja in smrti. Potrebno je gledati tedensko - mesečno, ker tisti, ki je danes umrl jutri ne bo všteti v procente. Zatou pijte dobro žganijco, jejte zelje in repo, pa nega toga virusa, ka bi prebjo tou zaščito.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.01.2021 ob 10:52 Murski val gost

      Pizda vam materina, v eter ne spustite mladih ljudi, ki bi komentirali virus, imate stare ljudi, da jim je Em mater, ki govorijo kaj se okoli njih dogaja, se pravi so zraven. Bil je v trgovini danes, bi včeraj ko dobil penzijo. Zakaj za vrazju mater hodijo naokolo, naj se zaprejo v svoje vukojebine in drkajo Janšo in crkvenjake, normalnim mladim ljudem pa pustijo živeti. Naj pogledajo sosede na BALKANU, noben nima takega sanja kot mi Slovenci, vsi imajo življenje odprto za ljudi in se v poročilih 2 minuti ukvarjajo s shranjen virusa. Mi pa drugo ne poslušamo, da je Em take podkupljen novinarje. Sedaj se vidi, kaj smo sposobni od bivše juge, največji strahopetci Balkana. Da bi vrag vse vzel in nam nihče nebi pomagal.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.