https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V ponedeljek možen tudi pouk prvega triletja ob vzporednem testiranju

29.1.2021  

Premier Janez Janša je na današnji novinarski konferenci napovedal, da bo danes spremenjen odlok, po katerem bo v rdečih regijah možen pouk prvega triletja tudi v ponedeljek. 

Po navedbah Janše je bilo nekaj dilem v zvezi s ponedeljkom in dnevom obvezanega testiranja vseh, ki bodo otroke učili v razredih.

"Vlada v sredo, ko je obravnavala to situacijo, ni imela na voljo vseh elementov za dokončno odločitev o tem, ali je možno v ponedeljek hkrati izvesti tako pouk kot tudi testiranje," pove Janša

Pri razrešitvi te dileme jim je pomagalo društvo ravnateljev, ki je izvedlo anketo v teh regijah in več kot 80 odstotkov šol se je odzvalo pozitivno, v tem smislu, da so sposobne isti dan, paralelno izvesti tako pouk kot tudi ponovno testiranje zaposlenih oz. učiteljev.

  

"Na tej podlagi bo odlok danes spremenjen tako, da bo v ponedeljek možen tudi pouk prve tirade ob vzporednem testiranju. Apelirali smo tudi že na vse izvajalce testiranja, da se v povezavi z ravnatelji in lokalnimi skupnostmi oz. župani dogovorijo za najprimernejši način in za tak tajming, da bo pač oboje možno.

Tam, kjer se lahko organizirajo, da testiranje lahko poteka dan prej, se pravi v nedeljo, bo tudi ta test veljal. Na ta način v večini države še vedno pridobimo še en šolski dan z otroci prve triade v šolah," pove Janša.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.01.2021 ob 15:18 gost

      Tam se od Hrvatov naj nauči kako že tri tedne hodijo brez testiranja brez problema v šolo. Seveda ker so sposobni ljudje na vladi pri nas pa egoist drkator kreten umsko bolan itd. Celo življenje v politiki pa tako nesposoben kreten na roko se niti Neve podpisati.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.01.2021 ob 16:12 kilonja gost

        Pa ne že spet Hrvati lažnjivi ki si pripravljajo teren za poletje..majmuni ne vedo da boš mogel biti cepljen za odhod na hrvatsko mlakužo...hahaha..tako da lahko kar vse odprejo pa se malo razredčijo, tako jih je preveč ;) . Idi ti samo tja na Hrvatsko, kdo ti pbrani ?

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.01.2021 ob 15:55 Jurij gost

      Spoštovani starši,ravnatelji vsi ki na vsak način hočete izobraževati naše otroke,zavedati se moramo da v taki situaciji se nikoli v življenju nismo bli.Zakaj bi vedno izbirali drugačne poti , pa četudi niso najboljše,naučimo se poslušati drugačno misleče z leve ali desne...vedite da vsako izgubljeno zivljenje prevec dragoceno .Kdo bo odgovarjal za naslednjo mutacijo sars covid 19 ,ki se lahko zgodi tudi pri nas ,kajti virus se na vsak način hoče obdržati na obzorju...moramo ga osamiti in bo izginil.....

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.01.2021 ob 19:41 Anonimnež gost

      Naši v Parlamentu so hujši od moped sowa. Vsi so prepametni, Najbolše ,da nas hermetično zaprejo v naše hiše in do konca covida nas zablindirajo. Ne pa da nas vsakši teden jebejo nas z temi hitrimi Testi ,z drugimi bolezni pa se sploh ne ukvarjajo. Te pa mamo tako slabo Bilanco glede števila umrlih.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.