https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 80 novih okužb

4.2.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 14.545 testiranj, potrjenih je bilo 1.267 novih okužb. 

V sredo, 3. februarja, v Pomurju potrdili 80 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 18 v Mestni občini Murska Sobota, 9 v občini Beltinci, 8 v občini Gornja Radgona, 6 v občini Ljutomer, Moravske Toplice in Puconci, 5 v občini Radenci, 3 v občini Apače, Cankova, Črenšovci in Lendava, 2 v občini Križevci in Turnišče, po ena okužba pa v občinah Kuzma, Rogašovci, Sv. Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina in Veržej.

V torek, 2. februarja, v Pomurju potrdili 72 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 20 pomurskih občinah. 16 v Mestni občini Murska Sobota, 9 v občini Lendava, 6 v občini Gornja Radgona, Moravske Toplice in Radenci, 4 v občini Ljutomer in v Sv. Jurij ob Ščavnici, 3 v občini Beltinci in Tišina, 2 v občini Apače, Cankova, Križevci in Rogašovci, po ena okužba pa v občinah Črenšovci, Gornji Petrovci, Grad, Kuzma, Odranci, Puconci in Turnišče.

V ponedeljek, 1. februarja, v Pomurju potrdili 51 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 16 pomurskih občinah. 11 v občini Ljutomer, 9 v občini Beltinci in v Mestni občini Murska Sobota, 3 v občini Puconci in Tišina, po dve okužbi v občinah Cankova, Dobrovnik, Gornja Radgona, Lendava in Turnišče, po ena okužba pa v občinah Grad, Kobilje, Križevci, Rogašovci, Sv. Jurij ob Ščavnici in Veržej.

V nedeljo, 31. januarja, v Pomurju potrdili 35 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 14 pomurskih občinah. 7 v Mestni občini Murska Sobota, 4 v občinah Črenšovci, Gornja Radgona in Lendava, 3 v občini Apače, 2 v občinah Beltinci, Moravske Toplice, Sveti Jurij ob Ščavnici in Turnišče, po ena okužba pa v občinah Cankova, Kobilje, Odranci, Radenci in Tišina.

V soboto, 30. januarja, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 10 pomurskih občinah. 4 v Mestni občini Murska Sobota, 2 v občini Apače in Ljutomer, ena okužba pa v občinah Dobrovnik, Gornja Radgona, Moravske Toplice, Odranci, Puconci, Rogašovci in Šalovci. 

V petek, 29. januarja, v Pomurju potrdili 103 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 17 v Mestni občini Murska Sobota, 12 v občini Lendava, 10 v občini Gornja Radgona, 9 v občini Puconci, 8 v občini Beltinci, 6 v občini Ljutomer in Velika Polana, 4 v občinah Črenšovci, Moravske Toplice, Radenci in Turnišče, 3 v občini Cankova, 2 v občini Apače, Gornji Petrovci, Križevci, Rogašovci, Šalovci in Tišina, ena okužba pa v občinah Dobrovnik, Grad, Odranci in Veržej. 

V četrtek, 28. januarja, v Pomurju potrdili 83 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 20 pomurskih občinah. 18 v Mestni občini Murska Sobota, 11 v občini Ljutomer, 7 v občini Beltinci, 6 v občini Črenšovci, 5 v občini Gornja Radgona, Lendava in Cankova, 4 v občini Puconci in Tišina, 3 v občini Moravske Toplice in Radenci, 2 v občini Apače, Grad in Križevci, ena okužba pa v občinah Razkrižje, Rogašovci, Šalovci, Sv. Jurij ob Ščavnici, Velika Polana in Veržej. 

*Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.02.2021 ob 15:52 gost

      ,,, grof Drakula,,, se je odločil vse zaprto kot je bilo. Samo Neve odgovoriti na vprašanje zakaj pišejo več okuženih kot jih je v resnici. Pojma nima nič od nič debil zabiti. Tan si naj poglidne srbijo kera nas prehitejvle po levi in po desni Hrvati tudi bluzi. Včeraj na hrvaški televiziji je eden politik novinarju keri je primerjal hrvaško in Nemčijo povedal enostavno nas ne briga Nemčija in njihovi ukrepi. Mi smo hrvaška in imamo svoje ukrepe vse se bo odprlo čim več ali pa vse. Nimajo policijske ure ni nobenih posranih testiranj z testi kupljenimi na tržnici kitajski.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.02.2021 ob 20:30 MZ gost

      > Zdaj vsak mesec zaslužim dodatnih 19 tisoč dolarjev ali več od doma, tako da zelo preprosto in enostavno opravim delo na spletu od doma. Prejšnji mesec sem od te službe na domu prejel točno 20845 USD. Pridružite se temu delu in začnite dodatno zaračunavati po spletu, tako da sledite navodilom na danem spletnem mestu -------> https://bit.ly/3rgMKrL

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.02.2021 ob 8:57 gost

      Vsa starejša popolacija je že precepljena umirali so vsi zaradi kovida] e eno leto. Zdaj so vsi cepljeni proti ko vidi zakaj pa zdaj potem vsak dan sedem osem osmrtnice. Samo v Pomurju kaj pa še v celi Sloveniji. Zdaj po takem nebi smeli več umirati.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.