https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 57 novih okužb

6.2.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 17.264 testiranj, potrjenih je bilo 990 novih okužb.


V petek, 5. februarja, v Pomurju potrdili 57 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 16 pomurskih občinah. 12 v Murski Soboti, 7 v Gornji Radgoni, po 5 okužb v Apačah, Beltincih, Lendavi in Puconcih, 4 okužbe v Moravskih Toplicah, po 3 okužbe v občini Cankova in Rogašovci, 2 v občini Tišina in po 1 okužbo v Črenšovcih, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Ljutomeru, Turnišču in Veliki Polani.

V četrtek, 4. februarja, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 16 pomurskih občinah. 7 v občini Ljutomer, 6 v Mestni občini Murska Sobota, 2 v občini Lendava, Puconci in Rogašovci, po ena okužba pa v občinah Beltinci, Črenšovci Dobrovnik, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Odranci, Tišina in Turnišče.

V sredo, 3. februarja, v Pomurju potrdili 80 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 18 v Mestni občini Murska Sobota, 9 v občini Beltinci, 8 v občini Gornja Radgona, 6 v občini Ljutomer, Moravske Toplice in Puconci, 5 v občini Radenci, 3 v občini Apače, Cankova, Črenšovci in Lendava, 2 v občini Križevci in Turnišče, po ena okužba pa v občinah Kuzma, Rogašovci, Sv. Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina in Veržej.

V torek, 2. februarja, v Pomurju potrdili 72 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 20 pomurskih občinah. 16 v Mestni občini Murska Sobota, 9 v občini Lendava, 6 v občini Gornja Radgona, Moravske Toplice in Radenci, 4 v občini Ljutomer in v Sv. Jurij ob Ščavnici, 3 v občini Beltinci in Tišina, 2 v občini Apače, Cankova, Križevci in Rogašovci, po ena okužba pa v občinah Črenšovci, Gornji Petrovci, Grad, Kuzma, Odranci, Puconci in Turnišče.

V ponedeljek, 1. februarja, v Pomurju potrdili 51 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 16 pomurskih občinah. 11 v občini Ljutomer, 9 v občini Beltinci in v Mestni občini Murska Sobota, 3 v občini Puconci in Tišina, po dve okužbi v občinah Cankova, Dobrovnik, Gornja Radgona, Lendava in Turnišče, po ena okužba pa v občinah Grad, Kobilje, Križevci, Rogašovci, Sv. Jurij ob Ščavnici in Veržej.

V nedeljo, 31. januarja, v Pomurju potrdili 35 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 14 pomurskih občinah. 7 v Mestni občini Murska Sobota, 4 v občinah Črenšovci, Gornja Radgona in Lendava, 3 v občini Apače, 2 v občinah Beltinci, Moravske Toplice, Sveti Jurij ob Ščavnici in Turnišče, po ena okužba pa v občinah Cankova, Kobilje, Odranci, Radenci in Tišina.

V soboto, 30. januarja, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 10 pomurskih občinah. 4 v Mestni občini Murska Sobota, 2 v občini Apače in Ljutomer, ena okužba pa v občinah Dobrovnik, Gornja Radgona, Moravske Toplice, Odranci, Puconci, Rogašovci in Šalovci. 

Fotografije so simbolične.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.02.2021 ob 13:50 Root gost

      Zdaj vsak mesec zaslužim dodatnih 19 tisoč dolarjev ali več od doma, tako da zelo preprosto in enostavno opravim delo na spletu od doma. Prejšnji mesec sem od te službe na domu prejel točno 20845 USD. Pridružite se temu delu in začnite dodatno zaračunavati po spletu, tako da sledite navodilom na danem spletnem mestu -------> https://bit.ly/3rgMKrL

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.02.2021 ob 13:50 Zigzag gost

      Zdaj vsak mesec zaslužim dodatnih 19 tisoč dolarjev ali več od doma, tako da zelo preprosto in enostavno opravim delo na spletu od doma. Prejšnji mesec sem od te službe na domu prejel točno 20845 USD. Pridružite se temu delu in začnite dodatno zaračunavati po spletu, tako da sledite navodilom na danem spletnem mestu -------> https://bit.ly/3rgMKrL

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.