https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 32 novih okužb

8.2.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 3.831 testiranj, potrjenih je bilo 304 novih okužb.


V nedeljo, 7. februarja, v Pomurju potrdili 32 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 12 pomurskih občinah. 11 so jih potrdili v Murski Soboti, po 3 okužbe so v Črenšovcih, Gornji Radgoni in Puconcih, po dve okužbi so včeraj imele občine Moravske Toplice, Odranci, Rogašovci in Tišina, po eno okužbo pa v občinah Apače, Beltinci, Gornji Petrovci in Lendava.

V soboto, 6. februarja, v Pomurju potrdili 40 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 17 pomurskih občinah. 5 so jih potrdili v Moravskih Toplicah, po 4 v Gornji Radgoni in Murski Soboti, po 3 okužbe so v Svetem Juriju ob Ščavnici, Črenšovcih in Radencih, po dve okužbi so včeraj imele občine Dobrovnik, Rogašovci, Turnišče, Puconci, Lendava, Ljutomer in Beltinci, po eno okužbo pa v občinah Veržej, Cankova, Križevci in Tišina.

V petek, 5. februarja, v Pomurju potrdili 57 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 16 pomurskih občinah. 12 v Murski Soboti, 7 v Gornji Radgoni, po 5 okužb v Apačah, Beltincih, Lendavi in Puconcih, 4 okužbe v Moravskih Toplicah, po 3 okužbe v občini Cankova in Rogašovci, 2 v občini Tišina in po 1 okužbo v Črenšovcih, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Ljutomeru, Turnišču in Veliki Polani.

V četrtek, 4. februarja, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 16 pomurskih občinah. 7 v občini Ljutomer, 6 v Mestni občini Murska Sobota, 2 v občini Lendava, Puconci in Rogašovci, po ena okužba pa v občinah Beltinci, Črenšovci Dobrovnik, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Odranci, Tišina in Turnišče.

V sredo, 3. februarja, v Pomurju potrdili 80 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 18 v Mestni občini Murska Sobota, 9 v občini Beltinci, 8 v občini Gornja Radgona, 6 v občini Ljutomer, Moravske Toplice in Puconci, 5 v občini Radenci, 3 v občini Apače, Cankova, Črenšovci in Lendava, 2 v občini Križevci in Turnišče, po ena okužba pa v občinah Kuzma, Rogašovci, Sv. Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina in Veržej.

V torek, 2. februarja, v Pomurju potrdili 72 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 20 pomurskih občinah. 16 v Mestni občini Murska Sobota, 9 v občini Lendava, 6 v občini Gornja Radgona, Moravske Toplice in Radenci, 4 v občini Ljutomer in v Sv. Jurij ob Ščavnici, 3 v občini Beltinci in Tišina, 2 v občini Apače, Cankova, Križevci in Rogašovci, po ena okužba pa v občinah Črenšovci, Gornji Petrovci, Grad, Kuzma, Odranci, Puconci in Turnišče.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.02.2021 ob 18:57 gost

      Koga je več to briga. Kajti za prvo razredne se odpirajo gostilne po naročilu. Počivaušek se je kar z 11 avtomobili pripeljal v Jeruzalemskij Gorice in zahteval da odprejo gostilno taverno za njega in prijatelje. Še kuhar je moral priti izredno v službo pa poskrbeti za njihove debele trebušček. Kaj se sploh mi pogovarjamo o nekih ukrepih. Boli kurac debeluga za ukrepe glavno ka se žura.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.