https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 12 novih okužb

15.2.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.274 PCR testov, potrjenih je bilo 244 novih okužb.


V nedeljo, 14. februarja, v Pomurju potrdili 12 novih okužb (samo PCR testi)

V nedeljo so okužbo potrdili v 7 pomurskih občinah. 5 v Lendavi, 2 v Moravskih Toplicah, po ena okužba pa v Črenšovcih, Kuzmi, Murski Soboti, Odrancih in Rogašovcih.

V soboto, 13. februarja, v Pomurju potrdili 42 novih okužb (samo PCR testi)

V soboto so okužbo potrdili v 18 pomurskih občinah. 9 v Murski Soboti, 4 v Rogašovcih in Svetem Juriju ob Ščavnici, 3 v Apačah, Črenšovcih, Ljutomeru in Moravskih Toplicah, 2 v Beltincih in Gradu, ena pa v občinah Cankova, Gornja Radgona, Križevci, Lendava, Puconci, Radenci, Šalovci, Tišina in Turnišče.

V petek, 12. februarja, v Pomurju potrdili 28 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 11 pomurskih občinah. 7 v Murski Soboti, 5 v Puconcih, 4 v Beltincih, 3 v Lendavi, 2 v Apačah in Ljutomeru, po ena okužba pa na Cankovi, Gornjih Petrovcih, Gradu, Rogašovcih in Veržeju.

V četrtek, 11. februarja, v Pomurju potrdili 59 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 18 pomurskih občinah. 11 so potrdili v občini Lendava, 10 v Murski Soboti, 5 v občini Črenšovci, 4 v Dobrovniku, Ljutomeru, Puconcih in Rogašovcih, 3 v občini Apače in Beltinci, 2 v občini Odranci in Sv. Jurij ob Ščavnici, po eno okužbo pa v občinah Cankova, Gornja Radgona, Križevci, Moravske Toplice, Radenci, Turnišče in Velika Polana.

V sredo, 10. februarja, v Pomurju potrdili 54 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 16 pomurskih občinah. 10 so jih potrdili v Murski Soboti in Lendavi, 6 v občini Moravske Toplice, 5 v občini Apače in Puconci, 3 v občini Cankova in Ljutomer, 2 v občini Beltinci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina, po eno okužbo pa v občinah Črenšovci, Grad, Kuzma, Radenci, Šalovci in Turnišče.

V torek, 9. februarja, v Pomurju potrdili 89 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 21 pomurskih občinah. 18 so jih potrdili v Murski Soboti, 9 v občini Beltinci, Ljutomer in Moravske Toplice, 6 v občini Lendava in Puconci, 5 v občini Rogašovci, 3 v občini Apače, Cankova, Črenšovci, Radenci, Tišina in Turnišče, po eno okužbo pa v občinah Gornja Radgona, Križevci, Odranci, Šalovci, Sv. Jurij ob Ščavnici, Velika Polana in Veržej.

V ponedeljek, 8. februarja, v Pomurju potrdili 28 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 10 pomurskih občinah. 6 so jih potrdili v Murski Soboti in Ljutomeru, 5 v Veliki Polani, 3 okužbe v Radencih, 2 okužbi v Gornji Radgoni in Rogašovcih, po eno okužbo pa v občinah Apače, Beltinci, Grad in Veržej

Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

*Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.02.2021 ob 17:45 Hope gost

      I am making 10,000 dollars at home on my own laptop. Just do work online 2 to 4 hours properly. so i make my family happy and you can do check it out what i do......... https://bit.ly/39JrDqt

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.02.2021 ob 17:48 Hope gost

      I am making 10,000 Dollars at home own laptop. Just do work online 2 to 4 hour properly. so i make my family happy and u can do check it out what i do......... https://bit.ly/39JrDqt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.02.2021 ob 5:12 Charles M. Norton gost

      I am making 10,000 Dollars at home own laptop. Just do work online 2 to 4 hour properly. so i make my family happy and u can do check it out what i do ....... https://bit.ly/3rgMKrL

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.