https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 57 novih okužb

16.2.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 4.402 PCR testov, potrjenih je bilo 740 novih okužb.


 

V ponedeljek, 15. februarja, v Pomurju potrdili 57 novih okužb (samo PCR testi)

V ponedeljek so potrdili okužbe v 18 pomurskih občinah. 13 okužb v Murski Soboti, 7 v Lendavi, 5 v Puconcih, po 4 v Radencih in Ljutomeru, po 3 okužbe v občinah Beltinci, Gornja Radgona in Rogašovci, po 2 okužbi v občinah Apače, Črenšovci, Gornji Petrovci, Odranci in Šalovci in po 1 okužbo v občinah Grad, Moravske Toplice, Sveti Jurij ob Ščavnici, Turnišče in Velika Polana.

V nedeljo, 14. februarja, v Pomurju potrdili 12 novih okužb (samo PCR testi)

V nedeljo so okužbo potrdili v 7 pomurskih občinah. 5 v Lendavi, 2 v Moravskih Toplicah, po ena okužba pa v Črenšovcih, Kuzmi, Murski Soboti, Odrancih in Rogašovcih.

V soboto, 13. februarja, v Pomurju potrdili 42 novih okužb (samo PCR testi)

V soboto so okužbo potrdili v 18 pomurskih občinah. 9 v Murski Soboti, 4 v Rogašovcih in Svetem Juriju ob Ščavnici, 3 v Apačah, Črenšovcih, Ljutomeru in Moravskih Toplicah, 2 v Beltincih in Gradu, ena pa v občinah Cankova, Gornja Radgona, Križevci, Lendava, Puconci, Radenci, Šalovci, Tišina in Turnišče.

V petek, 12. februarja, v Pomurju potrdili 28 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 11 pomurskih občinah. 7 v Murski Soboti, 5 v Puconcih, 4 v Beltincih, 3 v Lendavi, 2 v Apačah in Ljutomeru, po ena okužba pa na Cankovi, Gornjih Petrovcih, Gradu, Rogašovcih in Veržeju.

V četrtek, 11. februarja, v Pomurju potrdili 59 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 18 pomurskih občinah. 11 so potrdili v občini Lendava, 10 v Murski Soboti, 5 v občini Črenšovci, 4 v Dobrovniku, Ljutomeru, Puconcih in Rogašovcih, 3 v občini Apače in Beltinci, 2 v občini Odranci in Sv. Jurij ob Ščavnici, po eno okužbo pa v občinah Cankova, Gornja Radgona, Križevci, Moravske Toplice, Radenci, Turnišče in Velika Polana.

V sredo, 10. februarja, v Pomurju potrdili 54 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 16 pomurskih občinah. 10 so jih potrdili v Murski Soboti in Lendavi, 6 v občini Moravske Toplice, 5 v občini Apače in Puconci, 3 v občini Cankova in Ljutomer, 2 v občini Beltinci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina, po eno okužbo pa v občinah Črenšovci, Grad, Kuzma, Radenci, Šalovci in Turnišče.

V torek, 9. februarja, v Pomurju potrdili 89 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 21 pomurskih občinah. 18 so jih potrdili v Murski Soboti, 9 v občini Beltinci, Ljutomer in Moravske Toplice, 6 v občini Lendava in Puconci, 5 v občini Rogašovci, 3 v občini Apače, Cankova, Črenšovci, Radenci, Tišina in Turnišče, po eno okužbo pa v občinah Gornja Radgona, Križevci, Odranci, Šalovci, Sv. Jurij ob Ščavnici, Velika Polana in Veržej.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.02.2021 ob 13:18 gost

      Rogašovčari, kak se nekateri na fejsbuku sprdavate, ka nega virusa, zdaj ga pa mate.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.02.2021 ob 9:17 gost

        V občini Rogašovci imamo še skoraj vsak dan okužene, če se ne motim ste bila letos le dva ali trije dnevi brez. V naši vaši smo preboleli v vsaki drugi hiši, eni so bili celo na kisiku v bolnici, tisti eni z velikimi gobci iz FB so že imeli tudi v hiši, z malimi simptomi, vem kdo je to. Upam samo, da bodo ti z velikimi gobci slekoprej vsaj na resperatorje.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.02.2021 ob 14:42 Wastold gost

      Od doma plačujem od 1400 do 2700 USD na teden, kar je presenetljivo, manj kot leto dni nazaj sem bil brez službe v groznem gospodarstvu. Dosledno izražam hvaležnost Bogu. S temi navodili sem bil počaščen in zdaj sem dolžan pokazati prijazno prijaznost in jo ponuditi vsem, tukaj .... ===> http://bit.ly/2Z9Eyxx

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.02.2021 ob 14:44 Wastold gost

      Od doma plačujem od 1400 do 2700 USD na teden, kar je presenetljivo, manj kot leto dni nazaj sem bil brez službe v groznem gospodarstvu. Dosledno izražam hvaležnost Bogu. S temi navodili sem bil počaščen in zdaj sem dolžan pokazati prijazno prijaznost in jo ponuditi vsem, tukaj .... ===> bit.ly/2Z9Eyxx

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.02.2021 ob 17:19 gost

      Trgovine so se odprle pa ni problem virus še večji problem so cene. Točno se že zunaj pred trgovino ve kere se splača pogledat v kere pa niti ne pogledaš. Jaz pa veselo v trgovino kjer ni bilo vrste vsa je bila moja. Potem pa šok ne koroneke cene so me pognale v beg isto kot je Horvat bežal iz parlamenta ko je bil potres.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.02.2021 ob 6:28 gost gost

      čudno res čudno niti eden politik ni umrl od korone narod kaj boš še dolgo trpel to ponižanje in omejevanje od teh banditov ki nam perejo možgane po celem svetu a smo ljudje res tako primitivni.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.