https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Turistična zveza Lendava vabi z novim projektom Okusi Lendave

21.02.2021 ob 15:19  

Turistična zveza Lendava vabi v znamenju Slovenije, Evropske gastronomske regije v letu 2021, razvija kulinarični projekt Okusi Lendave, v sklopu katerega bodo lendavske ponudnike promovirali pod skupno blagovno znamko. Želijo, da se v okviru kulinarične akcije Okusi Lendave pod skupno blagovno znamko zbere lendavska kulinarika, vina in ostali produkti (mesnine, sir, pekovsko pecivo, sladice, med,…) ter bi se na ta način ozaveščalo goste, da bi na svojih počitnicah uživali lokalne jedi.


Prva delavnica za člane Turistične zveze Lendava vabi in ostale ponudnike se je odvila v sredo, 17. februarja 2021, preko Zooma na temo Postkoronski trendi v turizmu. Delavnico je izvajala marketinška agencija April 8, ki že 15 let uspešno deluje na področju marketinga destinacij. Njihovi najbolj odmevni marketinški kampanji sta vsekakor »Nazaj v Portorož« ter »Super babi v Rogaški Slatini«. V tokratni virtualni delavnici se je 16 turističnih ponudnikov iz Lendave seznanilo z aktualnimi trendi na področju turizma v Sloveniji ter svetu. Skozi praktično delavnico so iskali inovativne rešitve privabljanja gostov na destinacijo ter ustvarjanja turističnega produkta po meri, glede na potrebe in želje gostov.

V nadaljevanju bo sledilo še nekaj delavnic za člane Turistične zveze Lendava vabi in ostale zainteresirane, s poudarkom na ponudnikih lokalnih produktov ter gostinskih ponudnikih, ki jih je koronakriza najbolj prizadela. Prav tako bo kmalu sledilo aktivno vključevanje ponudnikov v projekt Okusi Lendave, v sklopu katerega bodo deležni vseh marketinških vsebin, ki jih pripravljajo za njih.

S projektom Okusi Lendave želijo biti v podporo svojim članom pri ponovnem zagonu njihove dejavnosti, saj verjamejo, da jih v letu 2021 čaka uspešna turistična sezona. S projektom jim bodo zagotovili celovito promocijo pod eno blagovno znamko, do gostov pa bodo dostopali tako preko spleta kot tudi direktno na destinaciji pri sodelujočih ponudnikih, predvsem pa na stolpu Vinarium Lendava, kjer bod njihovi sodelavci v direktnem stiku z gosti. V sklopu projekta imajo zastavljene tudi dolgoročne cilje in verjamejo, da jih bodo v korist svojih ponudnikov tudi dosegli, so sporočili iz Turistične zveze Lendava vabi.

 Fotografije zaslona: Turistična zveza Lendava vabi

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.02.2021 ob 2:48 Anthony gost

      Šef me je odpustil in sem bil nekaj mesecev brez službe, potem pa mi je prijatelj rekel, da moram na tej strani opraviti delo. V roku enega meseca lahko zaslužim lep paket. Za več podrobnosti obiščite ... ... https://bit.ly/3rgMKrL

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.02.2021 ob 7:41 bull gost

      bullshit

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.