https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 47 novih okužb

26.2.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 4.484 PCR testov, potrjenih je bilo 912 novih okužb.


V četrtek, 25. februarja, v Pomurju potrdili 47 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 18 pomurskih občinah. 13 v Murski Soboti, 5 v Moravskih Toplicah, 4 v Lendavi in Odrancih, 3 v Beltincih in Puconcih, 2 v Črenšovcih, Gornjih Petrovcih in Radencih, ena okužba pa v občinah Apače, Gornja Radgona, Grad, Razkrižje, Rogašovci, Šalovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Tišina in Turnišče.

V sredo, 24. februarja, v Pomurju potrdili 31 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 8 v Radencih, 7 v Murski Soboti, 4 v Šalovcih, 3 v Rogašovcih, 2 v Apačah, po ena okužba pa v Beltincih, Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Moravskih Toplicah, Odrancih, Puconcih in Tišini.

V torek, 23. februarja, v Pomurju potrdili 42 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 9 v Lendavi, 7 v Murski Soboti, 6 v Črenšovcih, 3 v Dobrovniku, Moravskih Toplicah in Veliki Polani, 2 v Beltincih, Odrancih in Turnišču, po ena pa na Kobilju, v Križevcih, Ljutomeru, Puconcih in Radencih.

V ponedeljek, 22. februarja, v Pomurju potrdili 67 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 16 pomurskih občinah. 17 v Mestni občini Murska Sobota, 10 v Puconcih, 9 v Radencih, 5 v Moravskih Toplicah, 4 v Ljutomeru, 3 v občinah Gornja Radgona, Rogašovci, Tišina in Turnišče, 2 v Beltincih, Gornjih Petrovcih in na Razkrižju, ena pa v Apačah, Črenšovcih, Kobilju in Odrancih.

V nedeljo, 21. februarja, v Pomurju potrdili 36 novih okužb 

V nedeljo so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 10 v Mestni občini Murska Sobota, 4 v Lendavi, 3 v Puconcih, 2 okužbi v občinah Beltinci, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Kobilje, Odranci, Razkrižje in Rogašovci, po ena pa v Črenšovcih, Radencih in Svetem Juriju ob Ščavnici. 

V soboto, 20. februarja, v Pomurju potrdili 7 novih okužb 

V soboto so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. Povsod so odkrili po 1 okužbo, in sicer v občinah Beltinci, Ljutomer, Murska Sobota, Rogaševci, Tišina, Turnišče in Veržej.

V petek, 19. februarja, v Pomurju potrdili 60 novih okužb 

V petek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 12 okužb v Murski Soboti in Radencih, 7 okužb v Lendavi, po 6 okužb v Gornji Radgoni in Ljutomeru, po 3 okužbe v Črenšovcih, Moravskih Toplicah in Rogašovcih, 2 okužbi v občini Beltinci in Puconci in po 1 okužbo v občinah Apače, Kobilje, Tišina in Velika Polana.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.02.2021 ob 14:49 Hope gost

      Vsak mesec na spletu zaslužim več kot 86.500 ameriških dolarjev z zelo preprostim spletnim delom od doma. S tem v svojem krajšem delovnem času sem lahko prihranil toliko, da sem si v nekaj mesecih kupil nov avto. To je tako nenavadno enostavno, da bi morali vsi poskusiti. Danes začnite z dolarji po spletu, tako da sledite navodilom na tej spletni strani == >> https://bit.ly/3kygzlG

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.02.2021 ob 14:50 Hope gost

      Vsak mesec na spletu zaslužim več kot 86.500 ameriških dolarjev z zelo preprostim spletnim delom od doma. S tem v svojem krajšem delovnem času sem lahko prihranil toliko, da sem si v nekaj mesecih kupil nov avto. To je tako nenavadno enostavno, da bi morali vsi poskusiti. Danes začnite z dolarji po spletu, tako da sledite navodilom na tej spletni strani == >> https://bit.ly/3kygzlG

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.02.2021 ob 8:11 gost

      Tega zdravnika bi morali zaprti za kazniva dejanja. Kajti zavestno je širil bolezen zaradi katere stoji celi svet. In to samo zaradi tega da je lahko ubijal živali v Afriki. Seveda vsemogočni bogovi v belem. Zelo obremenjeni z potovanji ne pa z ljudmi kot so trobljali vsi vladni poročevalci vsak dan na novinarskih konferencaj kjer so se z ljudmi malo hecali.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.