https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Erjavec odstopil z mesta predsednika stranke in izstopil iz DeSUS

10.03.2021 ob 0:00  

Karl Erjavec je na začetku današnje seje sveta stranke odstopil z mesta predsednika, prav tako je izstopil iz stranke DeSUS. Sejo je nato tudi zapustil, z njim je odšlo tudi nekaj članov. Odstopila je tudi podpredsednica stranke Irena Majcen. Člani sveta sejo nadaljujejo.

"Veste, da sem bil pozvan, naj se vrnem kot predsednik stranke DeSUS v lanskem letu po hudih pripetijah in nezadovoljstvu z nekdanjo predsednico. To nalogo sem prevzel predvsem zato, da bi stranko konsolidiral, da bi jo rešil. Vendar zadnji dogodki so pokazali, da je stranka tako razklana, da jo je nemogoče rešiti," je za STA dejal Erjavec. Pri tem je omenil razklanost v poslanski skupini in v občinskih organizacijah na terenu.

Svet stranke se je sicer danes zbral na seji o nadaljnjih korakih po neuspeli konstruktivni nezaupnici. Spomnimo, da je Erjavec s podporo KUL neuspešno kandidiral za predsednika vlade. 

Sicer svet sejo nadaljuje. Po pričakovanjih bodo na njej določili začasno vodstvo stranke do kongresa. Po statutu stranke za začasno vodenje praviloma izvolijo enega od podpredsednikov, po odstopu Majcnove tako člani za začasno vodenje izbirajo med podpredsednikoma Antonom Balažkom, nekdanji župan Občine Lendava,  in Brigito Čokl. Stranko, ki je imela v minulem letu dva volilna kongresa, pa tako zdaj čaka še tretji.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.03.2021 ob 15:43 Međimurec gost

      Bravo Toni! Iz srca ti ćestitam in privošćim. Podrška!

      1 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.03.2021 ob 15:43 Međimurec gost

      Bravo Toni! Iz srca ti ćestitam in privošćim. Podrška!

      1 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.03.2021 ob 15:50 gost

      In tale klovn Erjavec bi naj bil predsednik vlade. Kak naj sploh resno jemljem levi pol in kul ful koalicijo.

      22 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2021 ob 15:54 gost

        Ni nobene potrebe, da se ukvarjaš z levičarji. Ostani ovca pri svojem pastirju, nas pa pusti na miru.

        6 15 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.03.2021 ob 15:51 gost

      Karel je pametno storil. Ukvarjati se s prodanimi poslanci je izguba časa in škoda živcev. Vsa čast mu, da si je delo našel v gospodarstvu in ne kot večina politikov, ki ostanejo na državnih ceckih.

      9 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2021 ob 17:17 kilonja gost

        Vsa čast mu, da si je delo našel v gospodarstvu...hahaha, predvsem si je našel delo, to bo ja..mlad perspektiven menedžer :) . Bi rekel da se gre bolj za vračilo uslug ;) .

        14 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2021 ob 20:12 kilonja gost

        Absolutno je pravilno storil...ko tako popušiš in se zblamiraš pred celostno slovensko javnostjo, kot je popušil on, je edino pravilno da spi.zdiš iz politike..a ni to že enkrat storil ko ga je Pivčeva zbrcala v rit ? ves užaljen odjokal, pa se podganar mali psihopatski znova pojavi v velikme slogu, potem pa na veliko popuši, HAHAHAHA. Biti predsednik vlade s populističnimi izjavami proti predsedniku vlade ne vžge več niti v Sloveniji. Že imate novega kandidata smrduhi levi..HOV, HOV..

        10 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2021 ob 20:54 gost: gost

        Eno uro pred Erjavcem bi morali odstopiti vsi tisti, ki so ga poklicali nazaj. Ampak to so naročili strici iz ozadje in ostali , ki krojijo politiko DESUSA. Vsaka čas enim poslancem iz vrst DESUSA, ki zdaj nosijo vso težo stranke na ramenih in niso muhe enodnevnice. Brez njih bi stranka že propadla....

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.03.2021 ob 16:08 gost

      Pa največja ovca si ti debeli smrduh, ti si največja Janševa ovca.

      5 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.03.2021 ob 17:02 963 gost

      Izdajalski poslanci z Juršo, Hršakom in onim palčkom iz Izole so krivi za neizogibni propad Desusa. Paktiranje z Janšo se še nobeni stranki do sedaj ni obrestovalo.

      12 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2021 ob 17:23 kilonja gost

        Boli boli boli...prsteka v usta pa cuzat, bo boljše..Janša vas je šolal kot malu decu...me zanima če is se tako razburjal ko so leve stranke speljale Grego Židana vladi ? Nisi se sekirar, nisi bučko mali .

        9 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2021 ob 17:44 963 gost

        Kilonjica, za razliko od tebe, ki ti portali predstavljajo lajf, večina nas ostalih le mirno komentira. Glej, nobeden normalen se zaradi politike ne razburja. Saj vem, da nočeš razumeti.

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.03.2021 ob 17:15 DF gost

      Sem zelo da sam razočaran, bio naš največji klovn pa nas napustitio, ja Debeli fuknjenec ti je.bem sve po spisku, sramoto si nam napravio, a bio si naše najvčje upadnje da srušimo Janšu, kaj budemo zdaj ? Karl Viktore, pa komaj si se vratio pa si več otišel ?

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.03.2021 ob 17:21 kilonja gost

      Novi kandidat za predsednika neobstoječe vlade levice je postal danes nihče drugi kot sam pes pasme Miloš, pes pasme Bullmastif...baje da se ne pusti jebat :).

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      10.03.2021 ob 17:29 gost gost

      Boljše, ka bi bil predsednik vlade Erjavec, kak te pokvarjeni tviteraš. Zaradi njega, pa njegovih ritoliznikov nas obravnava cela Evropa pa se iz nas dela norca. Pa ka čakate ostale stranke. Izstopite iz vlade, pa s tem imejte vsaj malo dostojanstva pred dokončnim propadom. Puklasti pokvarjeni tviteraš te nede mogo san s svojin ministranton sestaviti vlade. Sramota tudi za NSI, so pokazali kakši slinavci so, tviteraš se pa iz njih dela norca. Edino Novakova jin da kakšo lekcijo, pa so preglupi, ka bi razmili. Desus zdaj iz vlade in razpad. Drugo ne preostane.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      10.03.2021 ob 18:08 gost

      Ne morejo ven iz vlade stopiti ker jih je maršal tvito plačal podkupil ker drugače nebi moral biti debilni vladni vodja. Zdaj bo za razpad stranke na vrsti SMC pa vodja ki z vina dela vodo. Debil debeli taverna majster pocivaušek.

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2021 ob 20:04 kilonja gost

        Vsaki dan vas je lepo gledati kako pušite en drugemo in jokate brez haska..vsaki dan desne vlade je tema v glavi levičarjev, od jutra do večer vam po glavi hodi Janša...kaj češ lepšega :)))) HAHAHA

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      10.03.2021 ob 19:33 gost

      LEVOJAJI KRETEN si je dal zanko okrog vratu!!!!!!!! Še več takih golazni se bo soočilo z dejstvom , da so in bodo ostali kreteni na robu propada vsakdanjosti ,ki nam vliva upanje na boljši jutri brez teh nazadnjakov ,ki zidajo gradove v oblakih in mlatijo prazno slamo--bedaki!!!!!!!!!!!!!!!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      10.03.2021 ob 20:02 kilonja gost

      AHAHAHAHA danes levaki popušili na puno še v evropskem parlamentu, pričakovano..ne morejo preboleti da jim je predsednik vlade postavil ogledalo pred obraz..pričakujem tudi ovadbe novinarjev nacionalke zaradi pristranskosti in hujskanja in podpihovanja sovraštva . Tanja ANNA Fajon, vsi s stranke Levica, Vinko murderdurfer, Kahl VIKTOR Rjavec alias Plutekov Silvo vsi bi morali na zatožne klopi ker podpihujejo sovraštvo med narodom, vsiljujejo svojo diktaturo in zmerjajo ob spoznanju da so popolnoma nemočni in nesposobni, s fašisti, nacisti itd.s pojmi katerih sami najboljše ne razumejo . Pričakujem da bo vlada ukrepala in dokazala še to Bruslju, da so slovenski nacionalni in večina ostalih medijev, izrazito naklonjeni levici in kot taki tudi poročajo v prid levice, nepristranskost jim je tuja kot poštenost .

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      10.03.2021 ob 20:22 gost

      Twittati Twitatti in še enkrat TWITATTI naj se pojejo smrduhi leuharski. JANŠA JANŠA in še enkrat JANŠA. Pritisk v oblakih ,tablete so zmanjkale ,LEVUHARJI pa v ŠOKU.Že sama pomisel na JANEZA JANŠO jih spravlja v obup.HA HA HA HE HE HE HI HI HI HO HO HO HU HU HU.

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      10.03.2021 ob 21:24 gost gost

      KDOR DRUGEMO JAMO KOPLJE SAM VANJO PADE ŠE ENKRAT JE RESNICA ISTO ČAKA LEVAKE BOG JIM POMAGAJ ŽIVELA SLOVENIJA

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      10.03.2021 ob 23:20 gost

      A sedaj je pa vaš levuharski tatamata kr spizdo,se je khar khr KUL spshral na vse vas socialce levuharske in vam prdnil v vaše khsihte ,khr KUL vam je phrdnil Kharl ,dejte sedaj na kolesa pa kolasarit mogoče ga pripeljete nazaj vašega vsemogočnega MANDATARJA :D hahahaha eh morem se smejat res hahaha

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      10.03.2021 ob 23:26 gost

      POSEBNO OBVESTILO,PROSIM VSE POSKRIJTE PSE ,KUŽKE ..DAJTE JIH ZAKLENIT V KLET ,HIŠO VSEENO,NA POHODU SO RAZRAJRENI LEVOSTRANSKO ŽIVALSKO PASJE USMEJRENCI,KI SE BODO IZŽIVELI NAD KUŽKI,KER NJIHOV MADATAR ,ODSTOPIL IN SE SKRIL V PASJO UTICO,SEDAJ NJEGOVI PRISTAŠI KOLESARIJO IN IŠČEJO PASJE ŽRTVE DA JIH NATEGNEJO IN NAREDIJO LEVO ORGIJO STOLETJA ,ŠE EKNKRAT POSKRIJTE KUŽKE ČE NOČETE DA VAM JIH LEVOSTRANSKI LJUBITELJI PASJIH IGRIC ONEČEDIJO KUŽKE..DF JE ŽE NA POHODU,PO MS IN OKOLICI ..

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      11.03.2021 ob 8:21 gost

      Ho Ho HO to je tisto kar moč mi daje ,to je tisto kar naredi me srečnega. PORAZ LEVICE to je TO.LEVUHARSTVO JE V ZATONU.Teh pokvarjencev čedalje manj ljudi upošteva.Vsake veselice je enkrat konec.Zdaj si rdečo zvezdo lahko porinete v RIT.Ko pa zdrislate pa si z rdečo zastavo lahko obrišete RIT. Živel JANEZ JANŠA. MRZIM LEVUHARJE.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      11.03.2021 ob 11:06 gost

      Ti debil si sigoren da si lahko na prostosti. Nečem zakaj te tvoj vodja,,,maršal tvito,,, ne zapre v svojo kliniko za debilne v Avstralijo. Kajti tukaj si nevaren za družbo.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      11.03.2021 ob 11:26 gost

      ODSTOPIL je borec za vrednote NOB po domače dezertiral je, he he he to vam je levuharjem že v navadi. j.p.damijan zdaj spet karči hi hi hi.Vrgel je puško v koruzo ,sami nesposobneži ,in taki bi naj vodili državo.Zdaj je že toliko pušk v koruzi da bo tam počasi OROŽARNA - - MAGACIN za puške. Nekoč so te dali pred zid in PUF ,če si dezertiral. Ko so bili na oblasti socialsti je bilo tak. To se je zdaj dokazalo koliko je bilo karčiju za konsolidacijo DESUS.Vse je obrnil na glavo zdaj pa odstop .najboljše bi bilo da mu levuharji postavite spomenik v MURGLAH. Slava padlim.En dan pa v spomin na karčija lahko kolesarite po poteh padlih socialistov.Zdaj pa hitro iskat novega kandidata za mandatarja. Jaz vem za enega ,sicer živi v Dalmaciji - - - ima bolj špičasta ušesa in je na štiri noge.ZA LEVUHARJE BO PA DOBER . Ker za njih so vsi dobri samo da je proti JJ.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      11.03.2021 ob 11:34 gost

      Ti si že zaprt na oddelku za debilne primere v Avstraliji,tak datam ni več mesta .Ha ha ha nič od vaših podlih levuharskih svinjarij vam ne uspeva.Vsi so vas prokužili.Podpihovanja sovraštva na vsakem koraku ,da od RTV in POP sploh ne govorimo.Balkanca veselinovića iz STA pa takoj v zapor.LEVUHARSTVO TREBA PREPOVEDATI.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      11.03.2021 ob 17:00 gost

      PIPICE , PIPICE še bolj jih je treba zapret .Tak da bojo tisti levuharji ki so se jim PIPICE zaprle še bolj pizdili.PIPICE zapreti PIPICE ZAPRETI ,nevladnike pa vse razen redkih raztirati.Glavno pipico zapreti to je pa STA PIPICA ,veselinovića Balkanca rdečega pa v ZAPOR.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      11.03.2021 ob 17:17 gost

      Da se je poslovil Erjavec iz stranke DeSUS , lahko zahvalimo našemu veterinarju iz stranke Socialnih Demokratov,kateri ga je namočil v drek, saj druge pomoči Karl ni imel.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      12.03.2021 ob 12:55 gost

      Karči - - DEZERTER

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.