https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Vlada podaljšala epidemijo za 30 dni, omejitev gibanja v nočnih urah ostaja

10.3.2021  

Vlada z 18. marcem podaljšuje razglasitev epidemije covida-19 za 30 dni.

Vlada je na današnji seji podaljšala epidemijo za 30 dni. 

"V Republiki Sloveniji se glede na uradne podatke o številu okuženih soočamo z nadaljevanjem drugega vala epidemije nalezljive bolezni COVID-19. Še vedno smo priča njenemu hitremu širjenju med populacijo, ki močno presega normalno obolevnost oziroma incidenco. Aktualne epidemiološke razmere v zvezi s širjenjem okužbe z virusom SARS-CoV-2 zahtevajo ponovno, a časovno omejeno, razglasitev epidemije na celotnem območju Republike Slovenije, saj vse statistične regije dosegajo oziroma presegajo stopnjo incidence, ki zahteva razglasitev epidemije," so sporočili iz urada vlade za komuniciranje.

Glede na navedeno je Vlada Republike Slovenije na podlagi Zakona o nalezljivih boleznih epidemijo nalezljive bolezni COVID-19 razglasila na območju celotne države. Razglasitev velja od 18. marca in traja trideset dni.

V Sloveniji smo prvič razglasili epidemijo covida-19 12. marca lani. Trajala je 80 dni, do 31. maja 2020. Nato pa je bila znova razglašena 19. oktobra lani, sprva za 30 dni, nato pa se je podaljševala.

Omejitev gibanja v nočnih urah ostaja

Strokovna skupina pa ni sledila predlogu ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa za skrajšanje nočne omejitve gibanja.

Omejitev gibanja med 21. in 6. uro tako ostaja. O skrajšanju epidemiološke ure bodo znova odločali v naslednjih 14 dneh.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.03.2021 ob 23:15 gost

      pravilno

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.03.2021 ob 23:16 gost

      prav je tako,še malo zdržimo in bo konec vsega

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.03.2021 ob 8:56 gost

        Z glavo se v steno zaleti gnida nora. Že leto dni nas v glavo jebejo in zapirajo brez vsake osnove in razlo0ga. Epidemiolog so sami rekli, da so zapiranje v občine in pokrajine, policijska ura in še velikta brez vsae osnove in potrebe. Bumbar Janšev bi pe to zapiranje rad imel še leto dni. Prekleta ovca blesava. Zaradi takih ovf z nami počno kar hočejo. BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Še tvoj pijani Kacin je jasno povedal, da bomo maske nosili celo leto tudi, če bomo vsi cepljeni. Jebanje v živ mozag, budale pa to zagovarjate. Marš btalec. Zakleni se v klet in tam živi, nam pa pusti živeti.

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.03.2021 ob 8:46 gost

      Debilna nesposobna vlada si je podaljšala rajanje po Sloveniji. Kajti zdaj imajo mir nič se ne dela samo še krade, laže ljudi spravlja v depresivno stanje, manipulira, malo se hecajo. Glavno da ima maršal tvito mir pred glupin narodom. Da lahko 8 ur spi 8 ur drka narod 8 ur se pa z celim svetom krega in dela sramoto celi Sloveniji. Zato se pa] e zaradi,,, diktatura Janeza groznega,,, morajo ukvarjati v evropskem parlamentu in so nas Slovence uvrstili ob bok debilno tiranunom,, Poljakom in Madžarski.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.03.2021 ob 8:59 šilček gost

      Podalšujejo vse sranje,denar ki so pa ga obljubljali v 8 paketu ga pa ni barabe politične.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.03.2021 ob 9:58 gost

        Serjete po vladi, pejnaze pa čakajte stran vas boj budale, delat se spravite. Ta koža ali ovca kera najbolj blegejej BEEEEEEE, pravilno kaj je pravo Kacin, samo da bi se podaljšalo za par let, ka bi ti idijot in tvoji somišljeniki dugo dugo trpeli.

        4 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.03.2021 ob 10:04 gost gost

        seveda ka se serje po vladi, če je pa nesposobna. Če bi vlada delala kak trbej, se ne bi nihče buno. Žal pa ni niti enega sposobnega v tej vladi in tudi način komuniciranja je pod nivojem. Delamo eni bole kak vij Janševi privrženci.

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.03.2021 ob 10:56 gost

      Kaj pa debili maršala tvituja vejo doma sedeti pa se po jajca Škrabati. Isto kot njihov polpismeni, nesposoben, debil,,, Janez grozni,,,. Edino kaj obvlada je delati zdrahe na svetovnem novinarskem in političnem parketu.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.03.2021 ob 11:04 gost

      Jako, jako se motiš, nisem ne za ene in ne za druge, tudi na volitve ne hodim. Imam svojo glavo, in vem ka je dobro, nej kak vi, ka malo preveč TV gledate, mene politika ne zanima, vem pa, da ste vi ki sarjete po vsem v veliki manjšini.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.03.2021 ob 11:14 gost

      Ne hodiš na volitve kako pravico pa imata da sploh kaj komentiraš. Če svoje državljanske dolžnosti ne opraviš. Glavno da drkaš po portalu in se pametuješ buzi desni debil.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.03.2021 ob 14:29 Protiv natucivanju gost

      zurnal24.si/slovenija/fafangel-besen-sit-sem-tega-da-se-nas-nabija-363239 https://www.youtube.com/watch?v=YaK5UTBsEfY

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.