https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 33 novih okužb

12.3.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.222 PCR testov, potrjenih je bilo 770 novih okužb.


V četrtek, 11. marca, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 7 v Moravskih Toplicah, 5 v Puconcih, 4 v Ljutomeru in Murski Soboti, 2 na Cankovi, Črenšovcih, Gornjih Petrovcih in Šalovcih, ter po eno v Gornji Radgoni, pri Gradu, v Lendavi, Radencih in Turnišču.

V sredo, 10. marca, v Pomurju potrdili 58 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 13 v Murski Soboti, 6 v Lendavi, 5 v Moravskih Toplicah, 4 v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Ljutomeru, Puconcih, Tišini in Turnišču, 3 v Beltincih, 2 v Črenšovcih in Kuzmi ter po eno v Kobilju, Radencih in Šalovcih.

V torek, 9. marca, v Pomurju potrdili 37 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 8 v Ljutomeru, 6 v Moravskih Toplicah, 4 v Puconcih, 3 v Apačah in Radencih, 2 v Beltincih, Murski Soboti in Turnišču, po ena okužba pa na Cankovi, v Črenšovcih, Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Križevcih, Lendavi in Veržeju.

V ponedeljek, 8. marca, v Pomurju potrdili 35 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 11 v Murski Soboti, 7 v Ljutomeru, 3 na Tišini, 2 v Beltincih, Črenšovcih, Puconcih in Rogašovcih, po ena pa na Cankovi, v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, pri Gradu, Lendavi in v Veržeju.

V nedeljo, 7. marca, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 11 pomurskih občinah. 6 v Murski Soboti, 2 v Apačah, Lendavi, Puconcih in Radencih, ena nova okužba pa v občinah Gornja Radgona, Grad, Ljutomer, Moravske Toplice, Rogašovci in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V soboto, 6. marca, v Pomurju potrdili 28 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 11 pomurskih občinah. 10 v Murski Soboti, 4 v Lendavi, 2 v Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Radencih, Cankovi ter Kuzmi in po eno okužbo v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Odrancih ter Puconcih.

V petek, 5. marca, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 6 v Ljutomeru in Murski Soboti, 5 v Križevcih, 3 v Gornji Radgoni in Rogašovcih, 2 v Apačah ter po 1 v Beltincih, Črenšovcih, Gornjih Petrovcih, Lendavi, Puconcih, Radencih, Sv. Juriju ob Ščavnici ter Turnišču.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.03.2021 ob 13:42 tebi pitt gost

      gor te dol s ciframi, zdaj so bolnice že dobile svoje in čas bi bil, da sprostite življenje normalnemu. Če bi to obstajalo bi bili vsi prekuženi, danes pa itak umirajo starejši in tudi sedaj tisti ki so že bili cepljeni. Samo sedaj bo 102 letnik umrl aradi petih bolezni, prej pa zaradi kovida. Tak, da filozofija vlade je znana, cepiti najstarejše, če cepivo ustreza ali ne pa itak ne bo nikdar pojasnjeno, saj se sedaj umrli ne vodijo več pod kovid umrle.Še za 2 miljardi ljudi je potrebno scet zmanjšat, saj po napovedih lani marca so oni mogotci napovedovali najmanj miljardo ljudi, v Sloveniji oni budala iz nemčije celo 10.000, se mu pa želja ni izpolnila, umrlo je "le" 3000 starostnikov in 1000 takih, ki so jih dodali kot covid bolnike. Tak da do 10.000 mrtvoh Slovencev še rabimo 3 leta pandemije, pizda jim materina janševsko-crkvena, ker Desusa in SMC več ni, Jelinčič pa itak ve, da se z glupim narodom lahko "malo hecajo". Vladna banda pederska.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.03.2021 ob 7:04 Ce.pivo problemi gost

      oe24.at/coronavirus/ema-schwere-allergien-moegliche-nebenwirkung-von-astrazeneca/468838484 oe24.at/coronavirus/who-notfallzulassung-fuer-johnson-johnson-impfstoff/468868023 zurnal24.si/svet/cepivo-kurz-obtozil-dolocene-clanice-eu-odziv-janse-363321

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.