https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 520 novih okužb, 5 oseb je umrlo

14.3.2021  

V soboto je bilo potrjenih 520 novih okužb. 

Včeraj so skupno opravili 9.743 testiranj na novi koronavirus. Opravili so 2.984 PCR testov in 6.759 hitrih testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 17,4-odstoten, potrdili so 520 okužb. 

 Vir: Covid-19 Sledilnik

Hospitaliziranih je bilo 438 oseb, od tega 83 na intenzivni negi. Iz bolnišnice je bilo odpuščenih 18 oseb.

5 oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih je tako naraslo na 3.934.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.03.2021 ob 9:43 gost

      Velike velike številke kere morajo opravičiti pokradeni denar. Ker je pristal na bancnij računaj podmladka in prijateljev samega debil ega svetovnega klovna maršala tvituja.

      11 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.03.2021 ob 9:54 gost

      Srbija se ne ukvarja z številkami in ne ustrahuje ljudi z njimi. On bodo začeli razvijati sami cepivo in pomagali ljudem. Pri nas pa inštitut Jožef števek jebe mački mater pa straši ljudi. Namesto da bi se ukvarjali kako narediti čimprej nekaj koristnega in ljudem pomagati.,,, na primer razviti najboljše cepivo na svetu. Nej samo plce vlejcti pa se iti novinarje na jebi konferencaj.

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.03.2021 ob 10:01 123 gost

        Malo si zgrešil, oni do samo izdelovali kda do jim halo postavili,začetek del oktober, če že komentirate preverite informacije, največ laži je v sloveniji kjer dobimo za isto stvar različne podatke

        8 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.03.2021 ob 16:39 gost

        Najbokše ka ideš v Srbijo pa tan pomagaš razvijati cepivo , lolek, pa razmisli malo preden kaj blekneš.

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.03.2021 ob 12:35 gost

      Zgrešila je debilna vlada kera se je vrnila na ciganski način na položaj kerog ne obvlada. Ni dovolj da nekoga podkupiš da za tebe glasuje kot sta storila lani Pivčeva in največji lopov Počivaušek.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.03.2021 ob 13:24 123 gost

        Vi svinje Janševe, v srbiji de se delo sputnik ne pa ka bi oni meli svoje cepivo, v slo se tudi dela renault pa je avto še vedno francoski, tu se vidi vidi kak ste blesavi v sds

        9 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.03.2021 ob 16:49 Karel K. gost

        Kdo pa je vrgel puško v koruzo, če ne komediant Šarec. Spoznal je, da nima nobenih osebnostnih in strokovnih lastnosti, da bi bil predsednik vlade. Počivalšek in Pivčeva pa sta Jnašo kot poliitčna brodolomca prisilila v to, da je sestavil vlado. Če nebi bilo Šarca, Počivalška in Pivčeve tudi Janša nebi sestavil vlade. Janša je samo sprejel tisto kar so mu porinili v naročje.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.03.2021 ob 17:24 Štef gost

        IJS,NIJZ, VLADA ,številke padajo včeraj, danes prihajajo novi sevi odkod tako različni podatki, IJS več nebo dajal napovedi dokler nebo število dnevnih okužb pod 300,vsako napoved je zgrešil

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.03.2021 ob 13:01 BB gost

      Pravkar sem prejel svojo 3. plačo, v kateri je pisalo 36285 USD, ki sem jih zaslužil v samo enem mesecu, ko sem delal prek spleta prek prenosnega računalnika. To delo je neverjetno in njegov redni zaslužek je veliko boljši od mojega običajnega pisarniškega dela. Pridružite se temu delovnemu mestu in začnite zlahka zaslužiti na spletu s pomočjo te povezave ...............------------>>>>>>>>>>>>> www.doucash.cf

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2021 ob 6:27 gost

        Gospod dragi.... vsi bi samo radi lepo služili.... Kaj pa druge človekove vrednote? Na to pa vsi pozabljate.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.03.2021 ob 17:49 gost gost

      Številke okužb padajo še bolj, kot ta pokvarjena vlada prizna. Samo potrebno je držati narod na distanci ,ka nede protestov, toga se tviteraš boji, ka de ga odnesla ulica, kak ga je že. Samo tokrat za vedno. Je pa sramotno vladati s pomočjo represije, samo, ka si na oblasti, narod te pa ne mara. To je tviteraš poleg vleh obveznosti, ka jih ,ma na tviteri nej gor prišo. Škoda, pa se ma za pametnoga.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.03.2021 ob 20:56 123 gost

        V bistvu je narod z kosova pošteni ne razmim pa kak je lehko tako tele šiptarsko glih prinas ostalo, če pa se še migranti izogibajo slovenije

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.03.2021 ob 9:02 LFL gost

      Ta Twitteraš NEKAJ POMENI med EU POLITIKI.Vaši levuharski politiki ki se pa imajo za pametne pa nikjer NIČ NISO, vsi so jih prokužili. Vsakodnevne svinjarije ki smo jih deležni v DZ ,KUL-ovci j.p.damjan ,karči erjavec ,interpelacije takšne in drugačne ,zavajanja tak da te srat stisne.Zdaj so se preselili na EU parket a jih tudi tam nihče ne jemlje preveč resno.Imajo sicer PODKUPLJENE nekatere novinarje in izgleda tudi EU POSLANCE a brez uspeha. Tak da se vam POSEREMO na vašo LEVO OPOZICIJO.Imate še kje kakšno svinjarijo ??? Ja saj danes je i NTERPELACIJA zoper šolsko ministrico S.KUTEC.Deležni bomo spet PAMETOVANJA in NAKLADANJA vselej pametnih kot so n.sukić ,n.prebil, m.kociper , j.moderndorfer ,m, nemec , m.kordiš in preostale leve golazni. Tak da SANJA LEVA SVINJA KUKURUZ -- - - živijo v oblakih in se za nekaj imajo revčki levuharski pa nikjer nič ne predstavljajo.Ja neverjetno pa se brigajo za svoje ŽEPE.Pri demografskem skladu ,kjer se bo delil denar bi pa bili zraven. MARŠ BANDA RDEČA ,lahko se še naprej klanjate klavcu SLOVENCEV - kidriču v ponosni nasledniki KP .SRAM VAS JE NAJ.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2021 ob 9:32 gost gost

        to so tvoje mokre sanje da bi on nekaj pomenil, kvečjemu ga lehko majo samo za tarčo posmeha in nič drugega.

        0 8 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.03.2021 ob 9:11 LFL gost

      gost 123 sicer se imaš za pametnega a si daleč od tega.jaz pa mislim da si ti Šipac - - -ja saj napad je najboljša obramba. Narod z Kosova mogoče je pošten kar se za tebe ne bi reklo.Pa še pritisnjeni si tak da je groza.Trpiš tak da je veselje ker niso levuharji na oblasti. A SE TI JE PIPICA ZAPRLA Daj navedi koliko si mesečno prikrajšan ????????????Še bolj bo treba ukinjati državne SESKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak da bojo vsi priskledniki pokrepali .Zdaj pa hitro kar naprej JOKAT- preklete PRIVILEGIRANE JOKICE.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.