https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti obravnavali zlorabo bančne kartice in tatvino hrasta

15.03.2021 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in dve kršitvi javnega reda.

S področja kriminalitete so radgonski policisti obravnavali zlorabo bančne kartice. V gozdu izven naselja Križevci pri Ljutomeru je neznanec izvršil tatvino hrasta.

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju celotne policijske uprave.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.03.2021 ob 8:10 gost

      To so bili na delu vladni hlapci. Ker so blagajno državno že spraznil zdaj pa gremo kar se #e kje da kaj ukrasti. Itak samo mij ponoči lahko hodimo ker je glupi narod zaprti.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.03.2021 ob 8:39 gost

      Le kdo je tvojo prazno glavo spraznil do konca ??????????????

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.03.2021 ob 13:49 Stop Policija gost

      24ur.com/novice/crna-kronika/policisti-bodo-predstavili-ugotovitve

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.03.2021 ob 13:50 gost

      Tvoj debil prizadeti maršal tvito keromi obraca hrbet vsa Evropa in svet. Ker takih klonov nihče ne mara eden je odšel Tramp zamenjal ga pa je debil tvoj vele debil tvito,,, Janez grozni.,,,,

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.