https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 972 novih okužb, 3 osebe so umrle

18.3.2021  

V sredo je bilo potrjenih 972 novih okužb. 

Včeraj so skupno opravili 32.789 testiranj na novi koronavirus. Opravili so 5.442 PCR testov in 27.347 hitrih testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 17,9-odstoten, potrdili so 972 okužb. 

Vir: Covid-19 Sledilnik

7-dnevno povprečno število okužb je po danes objavljenih podatkih NIJZ višje kot dan pred tem, in sicer znaša 753. Višje je tudi število oseb, ki potrebujejo bolnišnično oskrbo zaradi COVID-19.

Hospitaliziranih je bilo 462 oseb, od tega 85 na intenzivni negi. Iz bolnišnice je bilo odpuščenih 20 oseb.

3 osebe s covidom-19 so umrle. Skupno število umrlih je tako naraslo na 3.951.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.03.2021 ob 11:24 Srbija zna gost

      kurir.rs/vesti/drustvo/3647079/potpisivanju-prisustvovao-i-predsednik-vucic-srbija-sa-sinofarmom-potpisala-ugovor-o-nabavci-novih-kolicina-vakcina

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.03.2021 ob 11:25 Srbija zna gost

      kurir.rs/vesti/drustvo/3647079/potpisivanju-prisustvovao-i-predsednik-vucic-srbija-sa-sinofarmom-potpisala-ugovor-o-nabavci-novih-kolicina-vakcina

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.03.2021 ob 12:35 gost

      Vse je odprto kjer ste debilni kreteni vladni doma najbolj pa pri Pocivausk. Ostale regije pa ko jih jebe itak ne vejo da njim zraven šteplamo. Ker se malo hecamo itak so glupi narod kot je Jelinčič povedal ostala vlada pa tako misli in tako tretira Slovence. Kaj mi pa morejo si debil maršal tvita,,, Janez grozni,,, poje. Vse kar se že kaže v ladni nesposobnosti bodo pa itak drugi krivi samo jaz general nabom nič kriv.Brez mojega do pa itak nemre nišce prdnuti.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.03.2021 ob 14:35 Karel K. gost

      Kako se nebi širila okužba, saj je Janša kupil manj cepiva, ker je hotel spet zaslužiti kot nekoč z orožjem. Enkrat prekupčevalec vedno prekupševalec. Saj je to delno krivo, da stareši še vedno niso pocepljeni, saj ni kupil dodeljenega cepiva namenjenega starejšim to pa je Pfizer in Moderna. Zdaj pa pravi, da so krivi celo v Bruslju. On je hotel kupiti Astra-Zeneco ki je veškrat cenejše. Torej kaj si naj človek misli. Izkušnje z njim n iso samo z orožjem ampak pred letom z zaščitno opremo, kar je sramežljivo ugotovilo računsko sodišče, da ta nakup ni bil transparenten in niti ne kvaliteten ampak se je le nekaj poceni kupilo, da so nekateri katerim je vlada to omogočila, zaslužili. Kako si človek nebi mislil, da si je tudi Janša privoščil zaslužek, saj je pa navasno, da če kdo komu kaj omogoči je potem ta tudi deležen del zaslužka. Zdaj se hvali, da je precepil 8 odstotkov državljanov, pa še od tega ni polovico starejših od 65 let pocepil, ki so najbolj ogroženiKam so ti dvoji Janševi in Kučanovi zavozili to državo. Seveda tisti kateri poznamo te ljudi vemo, da so se svoje obrti učili v bivšem sistemu. Mlajši kateri so zdaj že na oblasti pa so se te naučili od Kučana in Janša ter skupine, kot so se ti to učili od Tita, Kardelj,a, Mačka, Dolanca, Popita.....

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.