https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 42 novih okužb

18.3.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.442 PCR testov, potrjenih je bilo 972 novih okužb.


V sredo, 17. marca, v Pomurju potrdili 42 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 10 v Lendavi in Murski Soboti, 7 v Ljutomeru, 4 v Turnišču, 2 v Beltincih, Gradu in Puconcih, po ena okužba pa v občinah Kobilje, Moravske Toplice, Radenci, Rogašovci in Sveti Jurij ob Ščavnici. 

V torek, 16. marca, v Pomurju potrdili 48 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 17 pomurskih občinah. 11 v Ljutomeru, 6 v Gornji Radgoni in Murski Soboti, 4 v Križevcih in Lendavi, 3 v Puconcih, 2 v Dobrovniku, Radencih in Rogašovcih, ena okužba pa na Cankovi, v Črenšovcih, Gornjih Petrovcih, pri Gradu, Hodošu, Svetem Juriju ob Ščavnici, Tišini in v Turnišču.

V ponedeljek, 15. marca, v Pomurju potrdili 40 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 7 v Ljutomeru, 6 v Murski Soboti in Lendavi, 5 v Beltincih, 4 v Puconcih, 2 v Turnišču, Rogaševcih in Kuzmi ter po eno v Dobrovniku, Gornji Radgoni, Gradu, Hodošu, Križevcih in Tišini.

V nedeljo, 14. marca, v Pomurju potrdili 18 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. 5 v Murski Soboti in Gornji Radgoni, 2 v Beltincih, Radencih in Puconcih ter eno v Lendavi in Cankovi.

V soboto, 13. marca, v Pomurju potrdili 18 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 9 pomurskih občinah. 4 v Lendavi in Ljutomeru, 3 v Radencih, 2 pri Gradu, po ena okužba pa v Apačah, Črenšovcih, Križevcih, Murski Soboti in Puconcih. 

V petek, 12. marca, v Pomurju potrdili 47 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 12 v Ljutomeru, 8 v Murski Soboti, 6 v Puconcih, 4 v Gornji Radgoni, Križevcih in Moravskih Toplicah, 2 pri Gradu in v Radencih, ena okužba pa v Apačah, Beltincih, Črenšovcih, Rogašovcih in na Tišini.

V četrtek, 11. marca, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 7 v Moravskih Toplicah, 5 v Puconcih, 4 v Ljutomeru in Murski Soboti, 2 na Cankovi, Črenšovcih, Gornjih Petrovcih in Šalovcih, ter po eno v Gornji Radgoni, pri Gradu, v Lendavi, Radencih in Turnišču.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.03.2021 ob 13:02 gost

      Poročilo računskega sodišča je prišlo na plan in v javnost. Vsi lažnivi akterji in lopovi so se pa poskrili v potzamlje. Debeli Počivausek, Pečečnik, Tunin, lajasta poslanka Alenka Jerala, sam debil nesposoben,,, Janez grozni,,, itd. Zdaj bomo videli na koga bodo spet vse krivdo zvalili.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.03.2021 ob 13:16 gost

        Nič se jim ne bo zgodilo ker ima Janša povsod svoje ljudi.Kaznovati vse tiste živeče naivne ljudi in plačance, ki so šli leta 1988 na demnstracije v Ljubljano in s lop0ova, lažnica, revarant, kradljivca, bolnika, .......... Ivana Janeza Janšo rešili dolgletnega zapora. Pustili bi ga v zaporu in bi bil danes mir in veliko bolje in lepše bi živeli.

        9 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.03.2021 ob 13:31 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Vsi pozabljamo na transkripte JNA,ko je Ivan melodije pel,še danes ga Hrvatija(ne Srbi) drži za jajca.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.03.2021 ob 16:56 gost

      Janez grozni,,, je v tridesetih letih samostojne Slovenije naredil več škode in sramote kot za časa Jugoslavije vsi komunisti skupaj. Samo med temi komunisti je tudi on bil zraven. Zato je on delal Slovencem škodo in sramoto z obe strani zdaj in za časa komunistov. Največji diktator in tiran kar jih kje v Sloveniji in bivših jugoslovanskih državah po drugi svetovni vojni.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.03.2021 ob 18:53 gost gost

      Že pred tridesetimi leti se je vedelo, da je tviteraš, Ivan grozni prevrant, mešetar, špekulant itd. Sram bi me bilo, če bi bil na tistih izsiljenih demonstracijag za njega, tega pokvarjenca. Pa celo denar so nakazovali lidje za njegovo družino, kda je bil v zapori, ka ne bi bili lačni. Pitajte njegovo prvo ženo? Celo njegovo politično pot spremlajo afere, takšne in drugačne- sramota. Tudi pri tej nabavi zaščitne opreme je mel najbole prste v tem. Tudi to de se enkrat pokazalo- pokvarjenec- .

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.