https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mobilna banka bo prihodnji teden poslovala tudi v Pomurju

21.03.2021 ob 6:00  

NLB se z Mobilno poslovalnico Bank&Go prihodnji teden vrača v skoraj 40 slovenskih krajev. Delovala bo tudi v šestih naseljih v Pomurju, in sicer v Radencih, Gradu, Gornjih Petrovcih, Moravskih Toplicah, Dobrovniku in Križevcih pri Ljutomeru.

Epidemija korona virusa je novembra prisilno parkirala Mobilno poslovalnico Bank&Go, a samo začasno. S pomladjo in izboljšano epidemiološko situacijo je zagnala motor na najvišje obrate in z začetkom prihodnjega tedna štarta svojo pot po Sloveniji.

V Pomurje prvič pripelje v torek 23. marca 2021. Na obisku bo redno vsakih 14 dni, vedno ob isti uri, za stranke pa bo v posameznem kraju odprta eno uro. 

V Pomurju po poslovala po naslednjem razporedu:

  • Radencih pri Mercatorju, ob 8.15
  • Gradu (23. marca in 20. aprila) na parkirišču pred poslovno stavbo nekdanje NLB poslovalnice, ob 9.50
  • Gornjih Petrovcih (6. aprila in 4. maja) na parkirišču pred poslovno stavbo nekdanje NLB poslovalnice, ob 10.10
  • Moravskih Toplicah na gramoznem parkirišču pri Mercatorju (Kranjčeva ulica 12), ob 11:30
  • Dobrovniku pred občinsko stavbo, ob 13.15
  • Križevcih pri Ljutomeru na parkirišču ob banki NLB (Križevci pri Ljutomeru 3), ob 14.35.

Natančen urnik rednih obiskov boste našli na spletni strani NLB, kjer bodo objavljena tudi vsa aktualna obvestila in dodatne informacije.

Mobilna banka bo vsem obiskovalcem prihranila pota in čas, prinaša pa prednosti obeh svetov: osebni kontakt bančnika in podporo sodobne tehnologije. Na obisk vabijo vse, ki bi radi dobili kakovosten finančni nasvet pri zahtevnejših odločitvah, usmeritev pri uporabi digitalnih rešitev, kot sta mobilna in spletna banka, ter tiste, ki bi želeli postoriti kak finančni opravek.

Za gotovinsko poslovanje - npr. dvig ali polog gotovine in plačilo položnic - bo na voljo bankomat, za rokovanje s katerim pa stranka potrebuje bančno kartico (osebnega računa) ter številko (PIN).

Obiskovalce pozivajo, naj nikakor ne pozabijo na preventivne zdravstvene ukrepe: zaščitno masko, razkuževanje rok, ustrezno varnostno razdaljo, vstopajo pa lahko le posamezno.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.03.2021 ob 7:09 Čergoli gost

      Potujoči WC

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.03.2021 ob 7:42 gost

      Vse de potujoče samo da boste duže zaprti. Da bodo gmazi lopovski vladni lahko bolj svobodno kradli in se sprehajali po Sloveniji. Da jih glupi narod pri njihovi svobodi nebo oviral.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.03.2021 ob 7:50 gost

      LEVOJAJI SMRAD!!!!!!!!!!! kaj nam pa ti ponujaš

      2 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.03.2021 ob 7:57 šilček gost

      Roparjem so olajšali delo,ali pa je pa to dober načrt za tiste,ki poslujejo na bankah,ker navadni smrtnik ne bo ropal ropajo samo tisti,ki imajo izkušnje z denarjem teh je pa ogromno.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.03.2021 ob 7:59 gost

      Sped se bodo zapirale vse gostilne kere so odprte terase zunaj na zraku. Cerkve kjer se zbira najbolj ranljiva skupina debilov so že dva meseca normalno odprte. V notranjosti cerkve se zbere tudi do 200 ljudi in nikomi ni kaj. Ko je konec mase pa še zunaj ena maša po skupina kaj se kje dogaja kdo komu zakaj itd. Seveda ta golazen ima volilno pravico in jih debil vladni rabi.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2021 ob 10:08 123 gost

        Ti nedo pripoznali ka so se tam okužili, moj predlog je da naj jih zdravijo na župniščih zato ka delajo antireklamo za cepljenje

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2021 ob 10:55 gost

        Hi, hi, hi, tij si pa lekar samo bejžo mimo osnovne šole , bedaček polpismeni , idi lepo nazaj v šumo.

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.03.2021 ob 8:39 Hope gost

      I was fired by my boss and was jobless for a few months, than my buddy told me about this site to do work. Within a month i am able to earn handsome package. For more detail visit …… .https: //bit.ly/39JrDqt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.03.2021 ob 10:51 mobilna banka gost

      youtube.com/watch?v=weKnEgUy4AM

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.03.2021 ob 18:12 gost

      NLB???? Banka, ki je okradla vsaj pol Slovenije???? Banka z najdražjimi uslugami in najbolj neugodnimi obrestnimi merami??? Fuuuuuuuj!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.