https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomagajmo najti pogrešano psičko Palomo

21.03.2021 ob 11:33  

Društvo za pomoč hrtom (SASIN) prosi za pomoč vse v okolici Ptuja, Ljutomera, Murske Sobote in Ormoža, da pomagajo pri iskanju psičke Palome.

Na sprehodu med kraji Ptuj - Prerad - Cezanjevci se je izgubila španska hrtica Paloma, ki je v Sloveniji že nekaj časa. Paloma je prej živela na Obali in se je ravno preselila v novo okolje, ki ga ne pozna. Nazadnje je bila videna in hranjena včeraj okoli treh popoldan v Vučji vasi.

Foto: FB Društvo za pomoč hrtom (SASIN)

Psička ni plašna, vajena je ljudi, lastnica pravi, da bi na klic prišla k vsakemu. Zato prosijo, če bi jo kdo opazil, da jo poizkuša zadržati s priboljškom ali pa mogoče celo prijeti. Paloma prihaja na klic, zato jo poskusite priklicati z »Paloma, pridi«. Najbolj pomembno pa je, da čim prej pokličete lastnico Andrejo na 040 847 850.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.03.2021 ob 16:44 Boštjan gost

      Psica videna 20min nazaj na glavni cesti vucja vas -ljutomer, tekla od petrola vucja vas v smeri ljutomera

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.03.2021 ob 18:54 Tina gost

      Popoldan v Cezanjevcih

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.