https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurski judoisti nastopili na državnem članskem prvenstvu v Novi Gorici

22.3.2021  

V soboto, 20. marca, je v Novi Gorici potekalo državno člansko prvenstvo v judu za leto 2021, kjer so nastopili tudi judoisti iz Pomurja.

Nastopilo je 144 tekmovalcev in tekmovalk iz 26 klubov, med njimi so bili tudi tekmovalci in tekmovalke Judo kluba Klima Tratnjek Beltinci in TVD Partizan Ljutomer.

Med članicami je v kategoriji do 52 kilogramov tekmovalka judo kluba Klima Tratnjek Beltinci Kaja Baler osvojila drugo mesto. Tretje mesto v isti kategoriji je osvojila Diana Šterman iz TVD Partizan Ljutomer.

Foto: Tarik Mazouzi (Judo klub Klima center Tratnjek)

Pri članih so nastopili trije tekmovalci TVD Partizan Ljutomer. Luka Denša je v kategoriji do 60 kilogrmov osvojil tretje mesto, Narsej Lackovič je bil v kategoriji do 90 kilogramov drugi, Niko Kuzma pa se je v kategoriji nad 100 kilogramov uvrstil na peto mesto.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2021 ob 11:05 Google gost

      Pridobite 192 USD na uro od Googla! ... Ja, to je verodostojno, saj sem pravkar dobil prvo izplačilo in je bilo res čudovito, ker je bilo največ 24413 USD v tednu. Zdi se neverjetno, vendar si ne boste odpustili, če tega ne preverite ......... http://bit.do/fPS9X

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.