https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Mladi odbojkarji Panvite Pomgrada pretekli konec tedna zabeležili tri zmage

23.3.2021  

Pretekli konec tedna je bil za mlade odbojkarje Panvite Pomgrada zelo uspešen. Druga ekipa je v soboto s 3:1 v 2.DOL ugnala Braslovče, mladinci pa so v 1. mladinski državni odbojkarski ligi v nedeljo dosegli dve zmagi v Kranju.


Za uvod v 2.DOL za moške prva zmaga OK Panvita Pomgrad II

Po prekinitvi nižjeligaških tekmovanj zaradi epidemije se v Sloveniji nadaljuje tekmovanje v 2.DOL za moške, kjer Panvita Pomgrad nastopa z drugo ekipo sestavljeno v glavnem iz odbojkarjev iz mladinske selekcije.

Na tekmi 2. kroga 2.DOL so odbojkarji OK Panvita Pomgrad II s 3:1 v Murski Soboti ugnali Braslovče.

Uvodno tekmo 1. kroga tekmovanja pa bodo Sobočani odigrali v sredo, 24.marca ob 20:30 v Framu pri ekipi SiPlayer Fram. Sobočani so prvo tekmo drugoligaške sezone prestavili zaradi udeležbe Nika Legena, Vida Suhadolnika in Urbana Rajnarja v slovenski reprezentanci U-17, ki si je na marčevskem kvalifikacijskem turnirju Zadru priigrala nastop na evropskem prvenstvu, ki bo poleti 2021 v Albaniji.

Tekma 3.kroga 2.DOL za moške pa čaka mlade odbojkarje Panvite Pomgrada v soboto, 27.marca ob 17:00 na gostovanju v Stahovici proti drugi ekipi Calcita Volleya.

Foto: OK Panvita Pomgrad

Mladinci OK Panvita Pomgrad iz Kranja z dvema zmagama

Minuli konec tedna se je začelo tudi tekmovanje tudi v mladinskih kategorijah. V 1. mladinski državni odbojkarski ligi, kjer po turnirskem sistemu nastopa 8 najboljših slovenskih moštev, je Panvita Pomgrad na prvem turnirju nastopila v Kranju in dvakrat zmagala. Mladinci Panvite Pomgrada so v Kranju pod taktirko trenerja, Dejana Fujsa, z maksimalnih 2:0 ugnali Salonit Anhovo in Triglav Kranj.

Na drugem turnirju, ki bo 28.marca v Braslovčah, bodo mladinci Panvite Pomgrada igrali proti Brezovici in kamniškemu Calcitu Volley-u.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.