https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 31 novih okužb

22.3.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.842 PCR testov, potrjenih je bilo 290 novih okužb.


V nedeljo, 21. marca, v Pomurju potrdili 31 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 9 v Gornji Radgoni, 4 v Gornjih Petrovcih, 3 v Murski Soboti in Radencih, 2 v Puconcih in Tišini, po ena okužba pa v Apačah, Beltincih, Cankovi, Križevcih, Moravskih Toplicah, Odrancih, Rogašovcih in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V soboto, 20. marca, v Pomurju potrdili 26 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 5 v Ljutomeru, 3 v Šalovcih in Tišini, 2 v Murski Soboti, Lendavi, Gornji Radgoni in Radencih ter po eno v Beltincih, Gornjih Petrovcih, Gradu, Križevcih, Moravskih Toplicah, Puconcih in Rogašovcih.

V petek, 19. marca, v Pomurju potrdili 46 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 17 pomurskih občinah. 9 v Murski Soboti, 6 v Ljutomeru, 5 v Lendavi, 4 v Puconcih, 3 v Moravskih Toplicah, Cankovi, Rogašovcih in Tišini, 2 v Gornjih Petrovcih in po 1 v Beltincih, Črenšovcih, Gradu, Kobilju, Križevcih, Razkrižju, Šalovcih ter Turnišču.

V četrtek, 18. marca, v Pomurju potrdili 32 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 10 pomurskih občinah. 7 v Ljutomeru, 6 v Gornji Radgoni, 5 v Puconcih, 4 v Radencih, 3 v Murski Soboti, 2 v Križevcih in Lendavi, ena okužba v Beltincih, Črenšovcih in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V sredo, 17. marca, v Pomurju potrdili 42 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 10 v Lendavi in Murski Soboti, 7 v Ljutomeru, 4 v Turnišču, 2 v Beltincih, Gradu in Puconcih, po ena okužba pa v občinah Kobilje, Moravske Toplice, Radenci, Rogašovci in Sveti Jurij ob Ščavnici. 

V torek, 16. marca, v Pomurju potrdili 48 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 17 pomurskih občinah. 11 v Ljutomeru, 6 v Gornji Radgoni in Murski Soboti, 4 v Križevcih in Lendavi, 3 v Puconcih, 2 v Dobrovniku, Radencih in Rogašovcih, ena okužba pa na Cankovi, v Črenšovcih, Gornjih Petrovcih, pri Gradu, Hodošu, Svetem Juriju ob Ščavnici, Tišini in v Turnišču.

V ponedeljek, 15. marca, v Pomurju potrdili 40 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 7 v Ljutomeru, 6 v Murski Soboti in Lendavi, 5 v Beltincih, 4 v Puconcih, 2 v Turnišču, Rogaševcih in Kuzmi ter po eno v Dobrovniku, Gornji Radgoni, Gradu, Hodošu, Križevcih in Tišini.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2021 ob 13:54 gost

      Nemogoče saj ni res pa je. Samo v Sloveniji gospa bila že z dvema odmerkuma cepljena. In glej ga zlomka zbolela je za,,,, ko vidom,,, nemogoče. Nej čudo ka mamu telko okuženih če pa eni trikrat preboli jo kovid. Saj človek sploh Neve več kako vrsto bolezni imamo pri nas.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.