https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Arso izdal opozorilo pred močnim vetrom

22.03.2021 ob 9:00  

Danes in jutri bo sončno z občasno povečano oblačnostjo. Danes bo pihal okrepljen severni veter, jutri bo šibkejši.

 

Sprva bo pretežno jasno, sredi dneva in popoldne pa delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Pihal bo okrepljen severni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 9 °C.

Jutri bo sončno z občasno povečano oblačnostjo, ki jo bo več v vzhodnih krajih. Pihal bo severni do severovzhodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 1, najvišje dnevne od 6 do 12 °C.

OPOZORILO

"Danes bo pihal okrepljen severni veter, ki bo najbolj izrazit pod Karavankami in v vzhodni Sloveniji. Najmočnejši sunki bodo med 70 in 80 km/h," navaja Arso.

Vir: Arso

Obeti

V sredo bo v vzhodnih krajih zmerno do pretežno oblačno, drugod pa pretežno jasno. Pihal bo šibak veter severnih smeri. V četrtek bo pretežno jasno, nekaj oblačnosti bo le na severovzhodu. Postopno bo topleje.

BIOVREME

"V ponedeljek in torek bo vpliv vremena na počutje in razpoloženje večine ljudi ugoden.

Smo v prehodnem obdobju med sezonama leske in jelše ter breze in gabra, zato pričakujemo nizko obremenitev z jelšo, v zraku bodo še posamezna zrna leske. Sezona breze in gabra se še ni začela, začetek pričakujemo zadnje dni marca.

V SV Sloveniji se bo nadaljevala sezona jesena z nizkimi do srednje visokimi obremenitvami, tudi drugod po nižinah že beležimo nizko obremenitev," navaja Arso.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2021 ob 10:36 gost

      Vsak dan veter ne vemo pa to izkoristiti. Veterane elektrarne narediti po prekmurski ravnici. Polja spremeniti v veterane elektrarne saj tako ne predelujejo hrane na tenh njivah. Ampak se seja pšenica in koruza za šeftanje v tujino. Pa subvencij nebo državne potrebno kmetekan te tudi dati.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.03.2021 ob 14:03 gost gost

        Potencial, katerega se splača izkoristiti. Samo pa se pri nas ne sme nič takega delati! Vedno je več razlogov proti, kot za! Vsak, ki ima v tej državi pet minut časa, lahko prepreči izgradnjo vetrnih elektrarn. Vse države so nas že prehitele na tem področju.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.03.2021 ob 11:04 Google gost

      Pridobite 192 USD na uro od Googla! ... Ja, to je verodostojno, saj sem pravkar dobil prvo izplačilo in je bilo res čudovito, ker je bilo največ 24413 USD v tednu. Zdi se neverjetno, vendar si ne boste odpustili, če tega ne preverite ......... http://bit.do/fPS9X

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.