https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 40 novih okužb

23.3.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.022 PCR testov, potrjenih je bilo 981 novih okužb.


V ponedeljek, 22. marca, v Pomurju potrdili 40 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 18 pomurskih občinah. 7 v Murski Soboti, 4 v Ljutomeru, Rogašovcih in Šalovcih, 2 na Cankovi, pri Gradu, v Križevcih, Kuzmi, Lendavi, Radencih in Tišini, ena okužba pa v občinah Beltinci, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Kobilje, Moravske Toplice in Puconci. 

V nedeljo, 21. marca, v Pomurju potrdili 31 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 9 v Gornji Radgoni, 4 v Gornjih Petrovcih, 3 v Murski Soboti in Radencih, 2 v Puconcih in Tišini, po ena okužba pa v Apačah, Beltincih, Cankovi, Križevcih, Moravskih Toplicah, Odrancih, Rogašovcih in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V soboto, 20. marca, v Pomurju potrdili 26 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 5 v Ljutomeru, 3 v Šalovcih in Tišini, 2 v Murski Soboti, Lendavi, Gornji Radgoni in Radencih ter po eno v Beltincih, Gornjih Petrovcih, Gradu, Križevcih, Moravskih Toplicah, Puconcih in Rogašovcih.

V petek, 19. marca, v Pomurju potrdili 46 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 17 pomurskih občinah. 9 v Murski Soboti, 6 v Ljutomeru, 5 v Lendavi, 4 v Puconcih, 3 v Moravskih Toplicah, Cankovi, Rogašovcih in Tišini, 2 v Gornjih Petrovcih in po 1 v Beltincih, Črenšovcih, Gradu, Kobilju, Križevcih, Razkrižju, Šalovcih ter Turnišču.

 

V četrtek, 18. marca, v Pomurju potrdili 32 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 10 pomurskih občinah. 7 v Ljutomeru, 6 v Gornji Radgoni, 5 v Puconcih, 4 v Radencih, 3 v Murski Soboti, 2 v Križevcih in Lendavi, ena okužba v Beltincih, Črenšovcih in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V sredo, 17. marca, v Pomurju potrdili 42 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 10 v Lendavi in Murski Soboti, 7 v Ljutomeru, 4 v Turnišču, 2 v Beltincih, Gradu in Puconcih, po ena okužba pa v občinah Kobilje, Moravske Toplice, Radenci, Rogašovci in Sveti Jurij ob Ščavnici. 

V torek, 16. marca, v Pomurju potrdili 48 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 17 pomurskih občinah. 11 v Ljutomeru, 6 v Gornji Radgoni in Murski Soboti, 4 v Križevcih in Lendavi, 3 v Puconcih, 2 v Dobrovniku, Radencih in Rogašovcih, ena okužba pa na Cankovi, v Črenšovcih, Gornjih Petrovcih, pri Gradu, Hodošu, Svetem Juriju ob Ščavnici, Tišini in v Turnišču.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.