https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Črenšovci vabi k sodelovanju na fotografskem natečaju

14.04.2021 ob 6:05  

Občina Črenšovci je razpisala 1. fotografski natečaj za izbor najboljših fotografij na temo »Čarobnost narave v Občini Črenšovci«. Pošljite fotografijo in si prislužite lepo nagrado.

Namen razpisa je izbor najboljših fotografij, ki še niso bile predstavljene javnosti in jih bo Občina Črenšovci uporabila za potrebe Občinskega praznika Občine Črenšovci, objavo na občinski spletni strani, na uradni FB strani Občine Črenšovci, za razstavo, za Novice in za izdelavo promocijskega materiala.

Cilj natečaja je spoznavanje zavarovanih primerkov živali in s tem lokalni skupnosti približati izjemne primerke živih bitij v naravi. Tema razpisa so tako ptice, bobri in vidre.

Zbirajo pa fotografije, ki se tematsko nanašajo na območje Občine Črenšovci in sicer v naseljih Črenšovci, Trnje, Žižki, Dolnja Bistrica, Srednja Bistrica in Gornja Bistrica.

Na natečaju lahko sodelujejo vsi državljani Slovenije. Vsak avtor lahko prijavi največ tri fotografije s priloženo prijavnico na naslov: lidija@obcina-crensovci.si s pripisom FOTONATEČAJ. Zadnji rok za oddajo je 22. april 2021.

Objava najboljših fotografij in podelitev nagrad bo na občinskem prazniku Občine Črenšovci v mesecu maju. Avtorji treh najboljših fotografij prejmejo denarne nagrade: 1. nagrada 150 evrov, 2. nagrada 100 evrov in 3. nagrada 50 evrov.

Tehnične zahteve:

  • Fotografije so možne v črno-beli in barvni tehniki, posnete v letu 2021.
  • Fotografija se odda digitalno kot JPEG (.jpg).
  • Daljša stranica naj bo od 2000 do 3500 pixlov.
  • Velikost slike je lahko do 5 MB.
  • Fotografije morajo biti poimenovane z datumom in krajem nastanka.
  • Fotografije, ki niso v skladu s pravili natečaja ne bodo upoštevane.

Poslane fotografije morajo biti v celoti avtorsko delo. Fotografije bodo pred ocenjevanjem anonimizirane. Vsak avtor fotografije pooblašča Občino Črenšovci, vključno za natečaj za obdelavo njegovih osebnih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov. Fotografije preidejo v trajno last Občine Črenšovci, ki jih lahko uporablja za namene delovanja Občine Črenšovci. Fotografije s katerimi avtor sodeluje na natečaju ne smejo biti objavljene na drugih forumih, itd.

Fotografije bo ocenjevala štiri članska komisija v sestavi Štefan Gyurica - FOTO GYURICA (predsednik žirije), Gregor Domanjko - DOPPS-Društvo za opazovanje in preučevanje ptic Slovenije, Miha Horvat - Občinski svetnik in Tadej Törnar - Zavod za varstvo narave.

Strokovna komisija bo pri ocenjevanju upoštevala naslednje kriterije: estetsko vrednost, identiteto ali razpoznavno vrednost, turistično promocijsko vrednost za kraj ter izvirnost motivov v posamezni tematiki.

Fotografije, ki jih bo izbrala komisija in ki bodo prejele največ glasov oz. všečkov na Facebooku, bodo izbrane in objavljene na spletni strani in FB Občine Črenšovci le z naslovom fotografije. Fotografije bodo razstavljene na Občinskem prazniku, v sklopu razstave dan odprtih vrat in na drugih prireditvah. Odločitev komisije je dokončna in pritožb na ocenjevanja fotografij ni.

*Naslovna fotografija: obcina-crensovci.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.04.2021 ob 8:05 gost

      V občini Črenšovci bo najlepša slika v Zižkaj gnezdo Jocuja Horvata kak trenerja za maraton v bejzanji iz zakristijo na vuzen. Pa v bejzanji iz hrama demokracije.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.04.2021 ob 11:30 gost gost

      Vsi smo vam napoti banda kuministična ampak ne bo vam gratalo k maši mo dele hodili pa če se dol ličijte pretepenci v ČRENŠOVSKOJ fari so dobri verni ljudje ostanite zdravi

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.04.2021 ob 11:51 gost

        BOLJ CERKVENI, BOLJ PREKLETI. Najboljši primeri tega pregovora so Jožef Horvat, Matej Tonin, Iva Dimic, Janez Cigler Kralj, Aleksander Reberšak.

        3 7 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.04.2021 ob 12:06 gost gost

      ISKALI TE VIJ BOGA PA DE KESNO SRAMOTITE OBČINO KAK LEJKO GLIDAŠ TAK OSKO SI NIKO NIŠTA ZA STRAŠILO V ORLOVĆEK SI DOBER

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.04.2021 ob 12:13 VirginiaTChasteen gost

      Zdaj vsak mesec zaslužim dodatnih 19 tisoč dolarjev ali več od doma, tako da zelo preprosto in enostavno opravim delo na spletu od doma. Prejšnji mesec sem od te službe na domu prejel točno 20845 USD. Pridružite se tej nalogi in začnite dodatno zaračunavati po spletu, tako da sledite navodilom na danem spletnem mestu .....> www.1klife.com

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.04.2021 ob 14:56 gost

      Bolj pobožni bolj prekleti pozabil si se na samega,,, Janeza groznuga,,, če ravno on samo k maši gre koso volitve. Ker vse ostalo kampanjo in nagovarjanje volilcev naredijo dušni pastirji za njega. Za zahvalo pa dobijo univerzalni dohodek. Edini na svetu.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.04.2021 ob 15:05 BE THE ONE gost

      Moj püjček s trikotne perspektive de itak najboukši kejp. Kozarof Joško se nej san zvolo, vij grintaši ste ga kroužili. Mejte ga zdaj.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.04.2021 ob 15:22 Gost gost

      Tej komentari pa sploj ne spadajo pod ta clanek.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.04.2021 ob 16:50 gost

      Tij debil tudi ne spadaš na ta portal pa vseeno pijses debile izjave s kerimi podpiraš gnoja debila tirana diktatorja,,,, januša,,,. Štekas debil

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.04.2021 ob 21:30 BE THE ONE gost

      Vej pa za fotografski natečaj se ide. Puno žensk depresivnih, ges jih ščen s slikof samo malo oddepresionerajti. Lejko tüdi kijpec eli "naraven pogled pa nüc". Ajdmo bistričke, črenšovske, žižkovske pa trnjarske dame povejte ja eli nej.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      01.02.2022 ob 16:07 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.