https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Iz gozda ukradli hlodovino hrasta

24.03.2021 ob 7:00  

V preteklih štiriindvajsetih urah, so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, požar, sedem primerov povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.


Na področju kriminalitete so obravnavali dve poškodovanji tuje stvari, tatvino hlodovine hrasta iz gozda, tatvino v trgovini in grožnjo.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je po intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Ob 17.30 so bili obveščeni, da naj bi zagorela suha trava v bližini nadvoza čez avtocesto, pri Dolgi vasi v smeri Mostja. Na kraj so bili poslani gasilci, ki so požar pogasili. Pri tem škoda ni nastala.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2021 ob 10:38 Zalcgrad morilec gost

      oe24.at/oesterreich/chronik/salzburg/schlachte-dich-ab-wie-ein-hendl

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.