https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 20 novih okužb

27.3.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 6.767 PCR testov, potrjenih je bilo 1.253 novih okužb.


V petek, 26. marca, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. 7 v Ljutomeru, 5 v Murski Soboti, 3 v Križevcih, 2 na Kuzmi in po ena okužba v Beltincih, Puconcih in na Tišini.

V četrtek, 25. marca, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 6 v Lendavi in Rogašovcih, 4 v Gornji Radgoni, 3 v Radencih, 2 v Ljutomeru, Odrancih in Puconcih, ena okužba v občinah Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Kobilje, Kuzma, Moravske Toplice in Murska Sobota. 

V sredo, 24. marca, v Pomurju potrdili 43 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 7 v občini Tišina, 5 v Ljutomeru in Murski Soboti, 4 v Gornjih Petrovcih in Rogašovcih, 3 v Križevcih, 2 v Beltincih, Cankovi, Gornji Radgoni, Lendavi, Svetem Juriju ob Ščavnici in Turnišču, po ena okužba pa v občinah Apače, Grad in Radenci.

V torek, 23. marca, v Pomurju potrdili 63 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 19 pomurskih občinah. 10 v Ljutomeru, 8 v Gornji Radgoni in Murski Soboti, 6 v Križevcih in Rogašovcih, 4 v Radencih in Svetem Juriju ob Ščavnici, 3 v Lendavi, 2 v Cankovi, Kuzmi in Tišini, po ena okužba v občinah Apače, Beltinci, Črenšovci, Dobrovnik, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš in Puconci.

V ponedeljek, 22. marca, v Pomurju potrdili 40 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 18 pomurskih občinah. 7 v Murski Soboti, 4 v Ljutomeru, Rogašovcih in Šalovcih, 2 na Cankovi, pri Gradu, v Križevcih, Kuzmi, Lendavi, Radencih in Tišini, ena okužba pa v občinah Beltinci, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Kobilje, Moravske Toplice in Puconci. 

V nedeljo, 21. marca, v Pomurju potrdili 31 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 9 v Gornji Radgoni, 4 v Gornjih Petrovcih, 3 v Murski Soboti in Radencih, 2 v Puconcih in Tišini, po ena okužba pa v Apačah, Beltincih, Cankovi, Križevcih, Moravskih Toplicah, Odrancih, Rogašovcih in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V soboto, 20. marca, v Pomurju potrdili 26 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 5 v Ljutomeru, 3 v Šalovcih in Tišini, 2 v Murski Soboti, Lendavi, Gornji Radgoni in Radencih ter po eno v Beltincih, Gornjih Petrovcih, Gradu, Križevcih, Moravskih Toplicah, Puconcih in Rogašovcih.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.03.2021 ob 17:03 gost

      Pomurje bi že davno moralo biti rumeno. Kot je notranjska ko si tam sploh nevš da bi naj tam kaka svetovna bolezen razhajala. Kot da so na drugem planetu. Velka gospodarska rast vse zunaj vse veselo vozni park neverjetno visoko mladina se zabava in živi normalno živi. Pa niso nič drugače pazljivi in pozorni kot kje drugje v Sloveniji.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.03.2021 ob 17:05 gost

      Popravek,,, posavska,,,

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.03.2021 ob 17:23 123 gost

      Čuden virus kak zdaj vsi radi delajo na covid oddelkih, zdaj dobijo velke dodatke, pa zdaj se več nič ne pritožuje

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.03.2021 ob 18:17 Tina gost

      Grozne dodatke, lotmerski resilko in njegova primadona sta ceplena in bosta za dodatke kar v Mehiko mahnila, zakaj pa ne

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.03.2021 ob 18:22 Matej gost

      Naj tan ostaneta, gamad preserantska

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.03.2021 ob 7:55 gost

      Vsem Janševim idiotom svetujem, da si na MMC-ju pogledajo gole na nogometni tekmi med Rusijo in Slovenijo, da bodo videli kako v Sočiju ljudje hodijo brez mask, na tekmi je pa ogromno gledalcev. Psihotik Janša nas bo pa s svojimi plačanci za velikonočne praznike zaprl v stanovanja, policijsko uro pa imamo že sedem mesecev. Še Avstrijci imenujejo Janšo BOLNIK ŠT.1, vi desni neumneži mu pa vsak dan znova in znova smrdečo posrano rit ližete.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.03.2021 ob 9:03 gost

      Rit mu lizez samo ti debeli majmun. Nihce razen tebe se ne ibremenjuje z Janso in politiko, razen tebe. Ti mu vsak dan delas reklamo in tocke za sds prakticno vsaki dan. Hujsi si kot hlapec, pravi tlacan in podloznik Janse in Sds.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.