https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 27 novih okužb

30.3.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.395 PCR testov, potrjenih je bilo 1.080 novih okužb.


V ponedeljek, 29. marca, v Pomurju potrdili 27 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 11 pomurskih občinah. 7 v Ljutomeru, 5 v Murski Soboti, 3 v Lendavi, 2 v Moravskih Toplicah, Gornji Radgoni, Križevcih in Puconcih ter po eno v Beltincih, Radencih, Tišini in Turnišču.

V nedeljo, 28. marca, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 4 v Murski Soboti, 2 v Gornji Radgoni, Lendavi, Radencih in Rogašovcih ter po eno v Ljutomeru, Turnišču in Veliki Polani.

V soboto, 27. marca, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 9 v Lendavi, 4 v Ljutomeru in Rogašovcih, 3 v Murski Soboti in Svetem Juriju ob Ščavnici, 2 v Gornji Radgoni in Puconcih, po ena okužba pa v Gornjih Petrovcih, Kobilju, Križevcih, Odrancih, Tišini in Veržeju.

V petek, 26. marca, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. 7 v Ljutomeru, 5 v Murski Soboti, 3 v Križevcih, 2 na Kuzmi in po ena okužba v Beltincih, Puconcih in na Tišini.

V četrtek, 25. marca, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 6 v Lendavi in Rogašovcih, 4 v Gornji Radgoni, 3 v Radencih, 2 v Ljutomeru, Odrancih in Puconcih, ena okužba v občinah Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Kobilje, Kuzma, Moravske Toplice in Murska Sobota. 

V sredo, 24. marca, v Pomurju potrdili 43 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 7 v občini Tišina, 5 v Ljutomeru in Murski Soboti, 4 v Gornjih Petrovcih in Rogašovcih, 3 v Križevcih, 2 v Beltincih, Cankovi, Gornji Radgoni, Lendavi, Svetem Juriju ob Ščavnici in Turnišču, po ena okužba pa v občinah Apače, Grad in Radenci.

V torek, 23. marca, v Pomurju potrdili 63 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 19 pomurskih občinah. 10 v Ljutomeru, 8 v Gornji Radgoni in Murski Soboti, 6 v Križevcih in Rogašovcih, 4 v Radencih in Svetem Juriju ob Ščavnici, 3 v Lendavi, 2 v Cankovi, Kuzmi in Tišini, po ena okužba v občinah Apače, Beltinci, Črenšovci, Dobrovnik, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš in Puconci. 

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.03.2021 ob 15:04 ŽUTI gost

      Prekmurje je v žuton kak smo marki žuti !

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.03.2021 ob 16:39 gost

      Prekleta banda zarukana prišlo je sporočilo malo čez polnoč . Da ste pozitivni na kovid. Nikoli v tem letu spolh nisem enkrat bil na testiranju za to sanje kovid. Kako ti lahko pošljejo sporočilo da si pozitiven. Tolpa prekleta lažniva to so te številke kere drkajo Slovence in jih zapirajo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.03.2021 ob 18:42 gost

      Kak bi tij lejko bil pozitiven vej se pa ridno razkožujes. Saj si pa skoraj vsak dan v zidanici. Zdaj sicer bolj okoli nje ker je delo. Res nečem kako te je koronek našel tam gor.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.03.2021 ob 22:16 čaren gost

      Pri kom se lejko okužim? Plačam!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.03.2021 ob 6:53 korina gost

      Zdaj da mamo najmanj okužb pa nišče o ton ka smo že v žuton.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.