https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Med 21 kršitelji strategije cepljenja proti covidu-19 tudi ZD Ljutomer

31.3.2021  

Mimo strategije cepljenja je doslej proti covidu-19 cepilo 21 izvajalcev, je ugotovil zdravstveni inšpektorat. Med njimi je tudi ZD Ljutomer

Zdravstveni inšpektorat je do ponedeljka izvedel 143 nadzorov nad izvajanjem strategije cepljenja proti covidu-19. Kršitve so ugotovili pri 21 cepiteljih, ki so jim izdali ureditvene odločbe, so za STA pojasnili na inšpektoratu.

Ureditvena odločba pomeni, da je bilo kršiteljem naloženo, naj izvajajo cepljenje v skladu s strategijo.

Kršitve so tako ugotovili v Kliniki Golnik, v kirurškem sanatoriju Rožna dolina, na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ), na Onkološkem inštitutu Ljubljana, v Ortopedski bolnišnici Valdoltra, v psihiatričnih bolnišnicah Begunje in Ormož, v splošnih bolnišnicah Nova Gorica, Jesenice, Novo mesto, v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana, v zasebni ambulanti Sajovič Erna, v zdravstvenem domu Center, pa tudi zdravstvenih domovih Domžale, Grosuplje, Ilirska Bistrica, Koper, Ljutomer, Tolmin, Velenje in zdravstvenem domu osnovno varstvo Nova Gorica.

Inšpektorji so obiskali tudi Zdravstveni dom v Kočevju, na katerega so se v zadnjem času vsule kritike nekaterih, saj so precepili bistveno več ljudi kot drugod, tudi že mlajše in zdrave posameznike. Na inšpektoratu so pojasnili, da nadzor v Kočevju še ni zaključen, poroča STA.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.03.2021 ob 6:48 Deo gost

      Seveda, če pa sodelavec še niti 30 ni star pa je že bil cepleni kje je tu vrsta

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.03.2021 ob 8:01 gost

      Debil Horvat je dobil tudi včeraj v hramu demokracije in njegov vele vodja,,,, Janez grozni,,, injekcijo. Vtazadnjo so ji a cepili.zastonj je voda majster prišel v Lendavo z donacijo po glasove. Za Madžare je denar za cepivo ga pa ni. Rajši gnoji vladni zaprijo glupi narod.

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.03.2021 ob 11:51 gost

      Čisto prav, da se cepijo, naj se cepi kdor se želi. Ne kot pri nas v kolektivu, ko jih prosimo pa se nočejo. Čim več tem bolje za večjo precepljenost.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.04.2021 ob 7:16 Tine gost

      Cepi se samo ovcja raja, ki capka za j.j.,ljudje ki beremo, razimemo smo v stroki ,se ne bomo

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.