https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Balažek odstopil kot začasni vodja stranke DeSUS

31.03.2021 ob 21:00  

Nekdanji lendavski župan Anton Balažek je odstopil kot začasni vodja DeSUS. Svet stranke je na današnji seji za vodenje DeSUS do volilnega kongresa izvolil podpredsednico stranke Brigito Čokl, so za STA potrdili v DeSUS. Balažek je vodenje stranke prevzel po tistem, ko je Karl Erjavec 10. marca odstopil z mesta predsednika stranke.


Balažek vnovič opravlja funkcijo podpredsednika DeSUS, Čoklova pa je odslej začasna zastopnica, ki izvršuje naloge predsednika stranke do kongresa.

"Svet DeSUS je danes razpravljal o aktualnih političnih zadevah in programu aktivnosti do volilnega kongresa, s katerim se je minuli teden že seznanil izvršni odbor. Program aktivnosti stranke predvideva krepitev osnovnega poslanstva stranke, ki postavlja v ospredje skrb za upokojence, ranljive skupine in medgeneracijsko sodelovanje.

Foto: arhiv Pomurec

Aktivnosti vključujejo projektno sodelovanje in dialog z vsemi strankami ter civilnimi združenji za doseganje programskih ciljev DeSUS, predvsem na aktualnih področjih, kot so pokojnine, okrevanje po epidemiji covida-19 in dolgotrajna oskrba starejših. Pri tem DeSUS ostaja sredinska stranka z zmerno opozicijsko držo in se zavzema za varovanje pravne in socialne države, so zapisali v stranki minuli teden po seji izvršnega odbora," navaja STA.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.03.2021 ob 22:55 nisem presenečen gost

      Vedno, ko gre zares, potegne rep med noge in se povleče v ozadje. On ni takšna vrsta kapetana, ki bi potonil z ladjo. Oh, ne, prej bo izstopil iz stranke.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.03.2021 ob 23:05 smetišče gost

      Balažek je politični pire krompir, Desus pa politična crkotina.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.04.2021 ob 8:32 gost

      UKINITI STRANKO. DOVOLITI SAMO TISTE STRANKE, KI IMAJO VEČ KOT 100.000 ČLANOV. STANJE V PARLAMENTU IN V DRŽAVI BO POTEM POVSEM DRUGAČNO KOT JE ZDAJ. ZDAJ SE PA NAJDE AVTOBUS PIJANCEV IN USTANOVIJO STRANKO. POTEM PA TAKO STRANKA DRŽI OSTALE ZA JAJCA KOT ZDAJ JURŠA IN JELINČIČ. NORO DO AMENA. PA TUDI BRATUŠKOVA, KI BI MORALA BITI V ZAPORU ZRAVEN EDINEGA IN VEČNO NEDOLŽNEGA.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.04.2021 ob 17:21 gost

      To se puklastumi lejko zahvalijo in kozi Pivec kera jih je prodala.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.04.2021 ob 21:12 gostitelj gost

        Balažek odstopil kot začasni vodja stranke DeSUS ? Balažek je bil v napačni stranki !!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 16:34 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.