https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 41 novih okužb

1.4.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.622 PCR testov, potrjenih je bilo 1.335 novih okužb.


V sredo, 31. marca, v Pomurju potrdili 41 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 16 pomurskih občinah. 5 v Murski Soboti, Moravskih Toplicah in Radencih, 4 v Ljutomeru, 3 v Črenšovcih, Dobrovniku in Tišini, 2 v Gornji Radgoni, Lendavi, Odrancih in Rogašovcih ter po eno v Šalovcih, Puconcih, Kobilju, Gornjih Petrovcih in Cankovi.

V torek, 30. marca, v Pomurju potrdili 52 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 18 pomurskih občinah. 6 v Lendavi, Murski Soboti in Rogašovcih, 5 na Tišini, 4 v Križevcih in Radencih, 3 v Ljutomeru in Puconcih, 2 v Apačah, Gornjih Petrovcih, Kobilju, Moravskih Toplicah in Turnišču, po ena okužba pa v Beltincih, Cankovi, Gornji Radgoni, Odrancih in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V ponedeljek, 29. marca, v Pomurju potrdili 27 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 11 pomurskih občinah. 7 v Ljutomeru, 5 v Murski Soboti, 3 v Lendavi, 2 v Moravskih Toplicah, Gornji Radgoni, Križevcih in Puconcih ter po eno v Beltincih, Radencih, Tišini in Turnišču.

V nedeljo, 28. marca, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 4 v Murski Soboti, 2 v Gornji Radgoni, Lendavi, Radencih in Rogašovcih ter po eno v Ljutomeru, Turnišču in Veliki Polani.

V soboto, 27. marca, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 9 v Lendavi, 4 v Ljutomeru in Rogašovcih, 3 v Murski Soboti in Svetem Juriju ob Ščavnici, 2 v Gornji Radgoni in Puconcih, po ena okužba pa v Gornjih Petrovcih, Kobilju, Križevcih, Odrancih, Tišini in Veržeju.

V petek, 26. marca, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. 7 v Ljutomeru, 5 v Murski Soboti, 3 v Križevcih, 2 na Kuzmi in po ena okužba v Beltincih, Puconcih in na Tišini.

V četrtek, 25. marca, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 6 v Lendavi in Rogašovcih, 4 v Gornji Radgoni, 3 v Radencih, 2 v Ljutomeru, Odrancih in Puconcih, ena okužba v občinah Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Kobilje, Kuzma, Moravske Toplice in Murska Sobota. 

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.04.2021 ob 13:45 viyog gost

      I am making 3k monthly for working from home. I never thought that it was legit but my best friend is earning 10 thousand dollars a month by working online and she recommended me to try it. for more info visit any tab this site Thanks alot... ................Wo­r­k­s77.ℭOM

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.04.2021 ob 14:04 Pomlad 2020 gost

      Pomurska regija je danes po podatkih Covid sledilnika celo regija z najboljšo epidemiološko sliko. Na 100 000 prebivalcev je 27,7 okužb. Toda sedaj sploh ne pomislijo na sproščanje ukrepov in na vzpodbudo z odpiranjem. Ko bodo ostalo državo odpirali in bomo po možnosti spet med najslabšimi regijami, pa nas bodo kaznovali.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.04.2021 ob 14:27 Geza gost

        Vlada bi mogla pred sodišče zato ka so štiri dni čakali ka se število poveča, požar se tudi ne gasi na drugi dan, sicer pa vlada laže, zaposleni v bolnicah trdijo da so številke za polovico manjše, sami pravijo naj traja saj so plačilne liste bogate

        9 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.04.2021 ob 14:32 gost

        Za Ivana Janšo ni sodišča, on je nad zakoni in Ustavi. V Sloveniji ni človeka, ki bi si ga upal za jajca zgrabiti in obsoditi. Moral bo priti kakšen tujec, da se ga rešimo. Žal, tako je.

        13 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.04.2021 ob 21:12 Karel K. gost

        Sevedda se treba rešiti Janše vendar se je istočasno potrebno rešiti Kučana, Pahorja, Šarca, Beeatuškove, Hana, Horvata, Tonina, Jelinčiča, Meseca, Fajonove. Vsi so enaki, saj vsi rastejo iz istega titoisitčnega poliitčnega korena. Vsem so bili mentorji titoisti, Toto Kardelj, Popit, Maček, Ribičiča, Leskošek, Dolanc.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.04.2021 ob 21:15 Karel K. gost

        Seveda se treba rešiti Janše vendar se je istočasno potrebno rešiti Kučana, Pahorja, Šarca, Beeatuškove, Hana, Horvata, Tonina, Jelinčiča, Meseca, Fajonove. Vsi so enaki, saj vsi rastejo iz istega titoisitčnega poliitčnega korena. Vsem so bili mentorji titoisti, Toto Kardelj, Popit, Maček, Ribičiča, Leskošek, Dolanc.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 8:05 gost

        Karel, se strinjam razen Luke Meseca, ki je rojen leta 1987 - torej ne mre biti ne Titov, ne Kučanov. Tudi po nastopih v parlamentu takoj vidiš, da ima nekaj v glavi. On in Levica se edina borita za malega človeka. Vse ostale stranke so pod vplivom kapitala in se zanj borijo. Bratuškova in Han bi pa v normalni državi bila že dolgo v zaporu. Kučan je pa starec, že dolgo v penziji, in nima nobenega vpliva na dogajanja v Sloveniji. Trenutno ima vse pod kontrolo Ivan Janša, povsod ima nastavljene svoje ljudi. Pravljice o moči Kučana so samo za neumne ljudi. Za Pahorja pa že dolgo vemo, da je Janšev hlapec. Dela vse, kar mu Janša naroči. Tudi 85 let starega svetovalca dr. Ernesta Petriča mu je Jananša nastavil. Trenutno Janša dela kar hoče, nihče mu nič ne more. Vse ima pod kontrolo.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 10:24 gost

        Gost 8:05, mesečnik Lukec se je dal cepiti proti coroni, druge pa hujska proti ukrepom, res načelen politik. Falirani študent, ki se dela , da se na vse razume. Kakšni kalibri so šele tisti, ki mu nasedajo?

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 10:55 gost

        10:24 ............. na tvoj nizki nivo pisanja se ne bom spuščal. Napisal ti bom samo dejstva, ki jih je za male ljudi uredila stranka Levica pod vodstvom Luke Mesca. solidna minimalna plača, solidno nadomestilo plače nekaj časa po izgubi dela, višji socialni transferji, več pravic invalidom, višje štipendije, otroški dodatki, .................... Tudi dopolnilno zavarovanje ( na katerem bogatijo zavarovalnice in zdravniki ) je hotela odpraviti, a ji ostale stranke, ki se borijo za kapital in kapitaliste, tega niso dale storiti. O tvoji možganski zmogljivosti že tvoj komentar dovolj pove.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 10:57 gost

        Kar se tiče cepljenja, je kar nekaj držav na svetu prepovedalo cepljenje s cepivom AstraZeneco. Glej še kaj drugega kot Janševo - Orbanovo noro televizijo.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 11:16 Karel K. gost

        Saj jih je mnogo da niso direktno Titovi, kot Bratuškova, Šarec, Tonin, saj so bili mali otroci, ko je ta zločinec umrl, vendar je jasno, da se njegova ideologija širi iz roda v rod, Kučan, Janša, Pahor so še direktni titovi učenci, ti pa so potem učili naslednje generacije in tako naprej. Zato je tudi Mesec del titovih učencev,.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.04.2021 ob 18:38 Geza gost

        Seveda potrča ne upoštevajo samo desni, tisto kar je zapisano pravijo tisti keri tam delajo, vas golazen bi za praznike dal na kres, en mesec bi vam dal čas

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.04.2021 ob 15:21 Adela R. Harless gost

      Ločena mati s štirimi otroki je v pandemiji izgubila službo, vendar ji je s spletno študijo, ki jo je našla na internetu, uspelo ostati na vrhu, tako da je neprekinjeno vplačevala 15.000 dolarjev na teden. Preprosto je, sledite navodilom na domači strani, natančno preberite od začetka do konca. Preverite podrobnosti ......--- >>> https://cutt.ly/WcpuqTR

      0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.04.2021 ob 17:03 gost

      Tolpa vladna je že razjebala dvej stranki keriv je lani podkupila. Ker je lahko vlado sestavila zdaj se mu pa bumerang vrača. Debili smc in desusa so prepozno ugotovili kak jih je,,,, Janez grozni,,, za jajca potegno. Glavno ka je on na vladi da krade laže drka Slovence v glavo in njim dela sramoto v Evropi ka na sveti. Z vsemi se krega in vsem soli pamet. Ker on misli da so v Evropi in na svetu taki hlapci in debili kot jih ima v vladi in okoli sebe. Gnoj zabiti tolpa prekleta nesposobna. Cepivo pa niso sposobni nabavit. Raje glupi narod zaprejo. Mi smo taka država 2 milijonska da bi že morali dobiti vsi 5 dozo cepiva. Mi pa se niti nismo starta ti Nej začnuli.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.04.2021 ob 18:02 Rt gost

      I am making 3k monthly for working from home. I never thought that it was legit but my best friend is earning 10 thousand dollars a month by working online and she recommended me to try it. for more info visit any tab this site Thanks alot ... ................ Works32.ℭOM

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.04.2021 ob 20:59 Rt = RIT gost

        Za delo od doma zaslužim 3 tisoč mesečno. Nikoli nisem mislil, da je to zakonito, toda moja najboljša prijateljica zasluži 10 tisoč dolarjev mesečno z delom na spletu in mi je priporočila, naj poskusim. za več informacij obiščite kateri koli zavihek na tem spletnem mestu Veliko hvala ... ................ Deluje32.ℭOM ŽAU SO ŠLI V STEČAJ ZARADI PREVELIKIH IZPLAČIL...

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.