https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 58 novih okužb

2.4.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.353 PCR testov, potrjenih je bilo 1.169 novih okužb.


V četrtek, 1. aprila, v Pomurju potrdili 58 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 8 v Ljutomeru, Gornji Radgoni in Črenšovcih, 7 v Murski Soboti, 6 v Lendavi in Rogaševcih, 4 v Moravskih Toplicah in Tišini, 2 v Apačah in Križevcih ter po eno v Gornjih Petrovcih, Raddencih in Veržeju.

V sredo, 31. marca, v Pomurju potrdili 41 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 16 pomurskih občinah. 5 v Murski Soboti, Moravskih Toplicah in Radencih, 4 v Ljutomeru, 3 v Črenšovcih, Dobrovniku in Tišini, 2 v Gornji Radgoni, Lendavi, Odrancih in Rogašovcih ter po eno v Šalovcih, Puconcih, Kobilju, Gornjih Petrovcih in Cankovi.

V torek, 30. marca, v Pomurju potrdili 52 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 18 pomurskih občinah. 6 v Lendavi, Murski Soboti in Rogašovcih, 5 na Tišini, 4 v Križevcih in Radencih, 3 v Ljutomeru in Puconcih, 2 v Apačah, Gornjih Petrovcih, Kobilju, Moravskih Toplicah in Turnišču, po ena okužba pa v Beltincih, Cankovi, Gornji Radgoni, Odrancih in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V ponedeljek, 29. marca, v Pomurju potrdili 27 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 11 pomurskih občinah. 7 v Ljutomeru, 5 v Murski Soboti, 3 v Lendavi, 2 v Moravskih Toplicah, Gornji Radgoni, Križevcih in Puconcih ter po eno v Beltincih, Radencih, Tišini in Turnišču.

V nedeljo, 28. marca, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 4 v Murski Soboti, 2 v Gornji Radgoni, Lendavi, Radencih in Rogašovcih ter po eno v Ljutomeru, Turnišču in Veliki Polani.

V soboto, 27. marca, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 9 v Lendavi, 4 v Ljutomeru in Rogašovcih, 3 v Murski Soboti in Svetem Juriju ob Ščavnici, 2 v Gornji Radgoni in Puconcih, po ena okužba pa v Gornjih Petrovcih, Kobilju, Križevcih, Odrancih, Tišini in Veržeju.

V petek, 26. marca, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. 7 v Ljutomeru, 5 v Murski Soboti, 3 v Križevcih, 2 na Kuzmi in po ena okužba v Beltincih, Puconcih in na Tišini.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.04.2021 ob 15:22 Stanko gost

      Bravo Prleki z Angleskim sevom , bruha se mi

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.04.2021 ob 7:58 gost

      Moj sosed je te 7 okuženi kak so ga enkrat zabelelezili skoz dobi sporočilo da je okužen. Na nijz pa pravijo ko kliče tja da je prišlo do napake. Takih napak oni imajo vsak dan 100 ali pa se ve.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.