https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 15 novih okužb

5.4.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.536 PCR testov, potrjenih je bilo 283 novih okužb.


V nedeljo, 4. aprila, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 6 pomurskih občinah. 4 na Tišini, 3 v Puconcih in Radencih, 2 v Apačah in Gornji Radgoni in ena okužba v Murski Soboti.

V soboto, 3. aprila, v Pomurju potrdili 11 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. 3 v Murski Soboti in Tišini ter po eno v Beltincih, Dobrovniku, Lendavi, Razkrižju in Veliki Polani.

V petek, 2. aprila, v Pomurju potrdili 38 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 8 v Ljutomeru, 7 v Murski Soboti, 5 v Križevcih, 3 v Radencih in Apačah, 2 v Puconcih in Tišini ter po eno v Beltincih, Dobrovniku, Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Lendavi, Razkrižju , Rogašovcih in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V četrtek, 1. aprila, v Pomurju potrdili 58 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 8 v Ljutomeru, Gornji Radgoni in Črenšovcih, 7 v Murski Soboti, 6 v Lendavi in Rogaševcih, 4 v Moravskih Toplicah in Tišini, 2 v Apačah in Križevcih ter po eno v Gornjih Petrovcih, Raddencih in Veržeju.

V sredo, 31. marca, v Pomurju potrdili 41 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 16 pomurskih občinah. 5 v Murski Soboti, Moravskih Toplicah in Radencih, 4 v Ljutomeru, 3 v Črenšovcih, Dobrovniku in Tišini, 2 v Gornji Radgoni, Lendavi, Odrancih in Rogašovcih ter po eno v Šalovcih, Puconcih, Kobilju, Gornjih Petrovcih in Cankovi.

V torek, 30. marca, v Pomurju potrdili 52 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 18 pomurskih občinah. 6 v Lendavi, Murski Soboti in Rogašovcih, 5 na Tišini, 4 v Križevcih in Radencih, 3 v Ljutomeru in Puconcih, 2 v Apačah, Gornjih Petrovcih, Kobilju, Moravskih Toplicah in Turnišču, po ena okužba pa v Beltincih, Cankovi, Gornji Radgoni, Odrancih in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V ponedeljek, 29. marca, v Pomurju potrdili 27 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 11 pomurskih občinah. 7 v Ljutomeru, 5 v Murski Soboti, 3 v Lendavi, 2 v Moravskih Toplicah, Gornji Radgoni, Križevcih in Puconcih ter po eno v Beltincih, Radencih, Tišini in Turnišču.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.04.2021 ob 11:33 gost

      Neverjetno kake spremembe vse zaklenjeno in se vuzen je minil. Kajti glupi narod je spet zaklenjen.

      9 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2021 ob 12:35 JAN+ŠA gost

        V pomurji je bilo že telko okuženih , ka smo se vsi prekužili zdaj bomo morali okužene uvažati ...

        14 7 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2021 ob 11:46 Govt gost

      Vlada je objavila priložnost za zaposlitev za vse! Zaradi Corone delajte v svojem domu, v računalniku in lahko delate s svojim delovnim časom. To delo lahko opravljate kot krajši delovni čas ali kot polni delovni čas. Z delom lahko v spletu zaslužite do 1000 USD na dan. Preprosto je, sledite navodilom na domači strani, natančno jih preberite od začetka do konca. Preverite podrobnosti .... => Www.DouCash.Cf

      1 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2021 ob 12:19 gost

        Govt tij BUMBAR Www.DouCash.Cf so šli že lani v stečaj zaradi prevelikih izplačil tebi pa ostalim bumbarom kak si tij !!!

        11 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.04.2021 ob 11:47 Govt gost

      Vlada je objavila priložnost za zaposlitev za vse! Zaradi Corone delajte v svojem domu, v računalniku in lahko delate s svojim delovnim časom. To delo lahko opravljate kot krajši delovni čas ali kot polni delovni čas. Z delom lahko v spletu zaslužite do 1000 USD na dan. Preprosto je, sledite navodilom na domači strani, natančno jih preberite od začetka do konca. Preverite podrobnosti .... => Www.DouCash.Cf

      1 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.04.2021 ob 16:54 LindaRose gost

      I am making 3k monthly for working from home. I never thought that it was legit but my best friend is earning 10 thousand dollars a month by working online and she recommended me to try it. for more info visit any tab this site Thanks alot ... ................Works32.ℭOM

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.